Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Persze én nem ítélem el az amatőröket... de azért ilyen szintű szakmai topikba szerintem ez kicsit erős volt... kb sarkosan mint ha azt kérdezte volna hogy hogy kell egy colát kinyitni!
-
Cybertrone
veterán
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
Ugye ez nem komoly?
Driver leszed, letakarít a maradék régebbi driver feltesz... örül! -
Cybertrone
veterán
válasz
Inkv1zítoR
üzenetére
Rakd vissza az előző drivert

-
Cybertrone
veterán
A furmark ellen védik a kártyákat... ha eléri a beállított fogyasztási limitet hardfveresen védekezik a kártya, és asszem atinál szoftveresen is... Te hát amit te 100%-os terheltségnek látol az picsafüst semmi! Mellesleg az hogy furmark alatt stabile nem segít azon hogy game alatt meg megfő a cucc!

-
Cybertrone
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Alapfesszel szarakodik akkor nagyobb fesszel nem hiszem hogy jobb lesz... Láttam ám a szerk előtti postot

-
Cybertrone
veterán
Kevés a táp... eldobja magát a rendszer ennyi... no kraft... ha a win eseménynaplóját megnyitod a fél karom teszem rá hogy olyan hibaüzik lesznek benne hogy power így power úgy bla bla... válcsál egy ágas legalább 650-es tápra és meg van oldva!

2 ágról is bekötheted, viszont akkor a lap, és a proci kap keveset, és ott lesz instabile! -
Cybertrone
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
A weboldaluk szerint annyi euro gyült össze hogy abból szerintem még a folytatás is kitellik... ennyiből elfogadhatatlan lesz ha szar a cucc...
Én bízok... más úgy se lehet tenni... a jelenlegi fosok nem érik meg a villanyszámlát a virágbolti beszerzés felé... a real pénzt meg semmiképp sem! -
Cybertrone
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Ott a Project Cars-ról van szó...
Na az már valami lesz a semmik közt talán... remélem nem kurják el...
És már videók alapján sem GYMcha szar fos hugygané! -
Cybertrone
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Hülye kérdésre vesés válasz... hogy lehet olyat kérdezni hogy pl a Dirt sorozat miért nem szimulátor... OMG...

-
Cybertrone
veterán
válasz
BigestEGOist
üzenetére
Mert semmi szimulátorosság nincs az arcade szarokban... talán az F1 az talán közelít, de ott meg olyan szar a fizika hogy az borzasztó... Bár ha neked ezek szimulátorok akkor hajrá, eléggé szar ízlésed van szimulátor szinten... kb mint ha a HAWX-ot az FSX-el hasonlítanád... igaz mind a 2 repülős!

-
Cybertrone
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
Ha megyen annyit alap feszen megveszem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cybertrone
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Jo lesz az fater! Ne foglalkozz senkivel.
-
Cybertrone
veterán
-
Cybertrone
veterán
A tx750 Első szériája CWT beles... de szerintem most már fejezd be... elég volt ma estére

"TX-750 – Channel Well (CWT) (PSH(older) platform)" Csak kiragadtam az egyik tesztből a sok közül ami a neten fellelhető!

Lord Vader:
No problem, sejtem kinek ment volna eredetileg! Hál istennek ilyen esetekre van a HX1000 nek egy overventi beállítása, ahol is elkezd süvíteni mint az állat... én 14-es ventit még így pörögni nem láttam
ricshard444:
Hasonlóan énn is befejeztem... jött ment emberekkel nem vitázok, elég volt, elfáradtam, este volt, és nem akarok megint szabira vonulni, mert elgurul az esti bogyesz
Szerintem a kedves fórumtárs képes kiértékelni a beszélgetést, és dönteni!
-
-
Cybertrone
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Szerintem itt mi már megdönthetetlen dolgokat mondunk, de látod nem feltétlen hiszi el mindenki!

Lord Vader:
Erről van szó, immár fél icaka
köszönöm! -
Cybertrone
veterán
válasz
Alister71
üzenetére
Én a 2vga-t min 400w-nak fogom fel, aztán ott a proci amire 130w-ot lazán odatolok, és akkor ott vannak a vinyók, meg a többi sallang esetlegesen... már ha jól számolok peakben van az erőmű... ami nem gond, csak én mondjuk 24/7 nem bíznám oda ... sőt semmiképp nem bíznám oda... védelem ide vagy oda nekem az előző hx100 nem kérdezte meg hogy akarom e hogy a fél gépet elvigye a sírba...

-
Cybertrone
veterán
válasz
Alister71
üzenetére
580 sli alatt nálam egy tx850 melegedett el rendre... 20-25 perc kellet neki, és ontotta a meleget... aztán kattant, és lakapcsolt... mint kiderült a ventije gyárilag halkra van tervezve, és még félig egy plexi el is takarja ismeretlen okokból... egyszerűen nem tudta lehűteni, pedig papíron elég kellet volna hogy legyen... ezért is írtam, nem minden a minőség, az is lekapcsol... de legalább lekapcsol, és nem felrobban mint anno a NorthQ 500-as tápom, ahol a pufferkondi úgygondolta hogy meghasad, és kiengedi a dszint, amit némi amperszaggal fűszerezve tolt az arcomba... de szerencsére más nem halt meg... ez még a 8800gtx-es időkben volt... na akor volt fogyasztás rendesen

-
Cybertrone
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Szerinted az a táp vállalható cf-re?

Igazából maga a boot az első stabilitási pont, ha bejön vmi, akkor jó nyomon halad a faszi... bár ha egy egérmozzdulatba belefagy akkor még nincs közel a cél... Én a jelekre szoktam alapozni, ha nincs hang, vagy usb-s eszköz, akkor fix nem stabile, akkor már lövöm is az újraindítást!
ez az a táp... szerintem se bírná... a tx650-es-ünk is megfőtt , és saccra ugyan ez a bele neki
-
Cybertrone
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Én Linxet se használok... majd kiderül ha nem stabile valami a hétköznapok során... vagy egy fasza konvertálás közbe, vagy megdöglik a renderbe... pont elég... vagy megfő netezés alatt ki tudja

-
Cybertrone
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ha fogyasztást mérünk akkor mérjük rendesen... még jó hogy nem a ruszki OCP tesztet mondtam... mái napig nem mertem elindítani
de szó mi szó nekem mind 1 hogy a kedves fórumtárs megpróbálja e a dolgokat, viszont az igen is karcsu ami a tápra van írva... SZERINTEM! 
-
Cybertrone
veterán
a szép sárkányos teszted szépen terheli a vga-t de a prociból max 1 szálat használ... ismételd meg a fasza mérésedet egy linx, és egy sárkányos tesztel...
De azért kösözönm hogy fáradoztál! Ezen kívül nem egy több gpu-s rendszerem volt... ebből egy tx850-et egy 580 sli kifekttetett... hogy miért? mert tartós használat mellet melege lett a tápnak... azóta volt 7970 cf-em 680 tri-m és mindezt egy 1kw-os egységgel hajtottam... A vantól nem kell félni, és nem szabad kicentizni a tápot, kell lenni tartaléknak... plusz neki lehet több a vinyója, több a ventije bla bla bla... ez mind számít 
-
Cybertrone
veterán
Megosztom veled hogy meghúzva az Ivy is eszik legalább 150w-ot a vga meg nem tudom honnan szedted hogy 190w-ot eszik, mikor terhelésen, tuningolva 300w-os tdp-ből gazdálkodik...
54A-ja van jelenleg a 12v-os ágon... ez karcsú...
Mellesleg egy táp sem érzi jól magát 90%+ használaton, mert ott már peakbe üzemel amit álltalában nem szeret egy táp sem
Szerintem csak nem baj hogy nem bíztatjuk, mikor egy elég fasza rendszert akar meghajtani, és nem hiányzik a baj senkinek sem... hiába a fasza táp, az is tud okozni meglepiket
Tehát megkérlek hogy amennyiben nem tudsz objektíven a dolgokhoz hozzászólni inkább figyelj csak
-
Cybertrone
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Ez esetben csereljen tapot! Peakben nem biztos a hosszu idotartam!
-
Cybertrone
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Nem fogja a proci limitalni, a fhd elegge csak a vga-ra alapoz
a tapot meg lehet hajszolni, de attol hogy seasonic meg lekapcsol...
nem tom minek irod az elso mondatban hogy nagyon ne hozzon semmit, a procira meg mar combos tuningot mondol... Ellentmondasos ez igy! En egy 850es tapot tennek oda, jobb lenne! -
Cybertrone
veterán
válasz
Obliterátor
üzenetére
Ne legyen auton a venti tesztek es oc alatt, csinalj ventiprofilt

-
Cybertrone
veterán
válasz
Obliterátor
üzenetére
Nem kell emelni szignifikánsan... annyira úgy sem húzod meg hogy kelljen... volt itt aki 2ghz-n tesztelt és nem adott neki...
-
Cybertrone
veterán
válasz
Obliterátor
üzenetére
"Apply overclocking at system startup" Világítson mellette a kis pont zölden

-
Cybertrone
veterán
válasz
Obliterátor
üzenetére
Mér kéne?

-
Cybertrone
veterán
válasz
Obliterátor
üzenetére
Nem érdemes szerintem szórakozni vele... ha egy moncsid van szépen vissza fogja venni magát, ha belövöd neki külső progiból, meg félő hogy összeakad, és anomáliázni fog... nem éri meg!
-
Cybertrone
veterán
válasz
Obliterátor
üzenetére
Mér nem jó a gyári bios szinten eltárolt?
-
-
Cybertrone
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Cata mit ir?
-
Cybertrone
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Bios szinten nem allithato? Bios reset esetleg?
-
Cybertrone
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Eros neki a facebook...

-
Cybertrone
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
Keparanyt allitottal?
-
Cybertrone
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nyílván a többi kártyát is csak copyzták, és csak a ghz edition ment az új driverekkel... masszív dolog ez így és félrevezető... no mind1, az AMD megmutatta Boostolni ő is tud... éljen... mint hogy mind a 2 cég úgy csinálná mint régen még bonyolultabbá teszik...
Arról nem is beszélve hogy fücsőrökben mindíg ott volt az AMD, csak bugokat is hoztak a ficsőrök... 500 dodót ez nem ér akkor inkább sima ennek a biosával és csókolom...
A fogyasztás engem nem érdekel, viszont az volt a hírekben hogy 1.0xv os gpu-k lesznek rajta... ez messze áll tőle... a hűtőt is átdolgozhatták volna igazán ha már ugyan azért megint pénzt kérnek...
-
Cybertrone
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Nem nagyon olvastam uj szeriarol

-
Cybertrone
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
8970? Én róla még nem halottam, de 7970 ghz verzióról igen... ha arra gondolsz, szerintem mostanra gyűlt össze annyi átlagon felüli gpu a tahitiből hogy magasabb órajelen ki lehet őket szórni! Nem rossz dolog, de a vételár ugye vízválasztó, főleg hogy a simákat is lehet hergelni rendesen!

-
Cybertrone
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Jó a cf, csak a ref kicsit hangos ha ez valakit zavar... viszont nem meleg legalább... Driverekkel nem érdemes szórakozni én beta driverrel toltam míg meg voltak, esetleg cap-ot frissítettem, teljesen jó volt!

-
Cybertrone
veterán
Másképp... Nekem is low power 3D-be kapcsol a vga netezés közben, de game hatására felkapcsol!
Abu Jó lelkű ember, magyarázza nekünk 1.0-nak hogy mi miért van! Ennyiből tisztelem becsülöm, én már mindenkit elküldtem volna a picsába 
Viszont azt be kéne látnia hogy ezek a megoldások amik itt napi szinten fel vannak emlegetve az átlag embereknek csak nyűg szinten mozognak, és valahogy a szopás után nem sokan nézik a technikai dolgokat...!
-
Cybertrone
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Atibol is van ami szarul megy... Es sokaknak nem a kari a bajuk ha nem a millio bug, amit ki lehet magyarazni, csak sokan azzal kitorolhetik! En elegedett vagyok a 3 db 680al nem banom a cseret! Es ezzel sokan vannak meg igy szerintem
Azok neveben pedig akik csereltek kerlek a jelzot moderaltasd, nem kell igy ledegradalni minket
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ugye ez nem komoly?

Én bízok... más úgy se lehet tenni... a jelenlegi fosok nem érik meg a villanyszámlát a virágbolti beszerzés felé... a real pénzt meg semmiképp sem!
Na az már valami lesz a semmik közt talán... remélem nem kurják el... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mennyier adod te bizniszember vagy

a szép sárkányos teszted szépen terheli a vga-t de a prociból max 1 szálat használ... ismételd meg a fasza mérésedet egy linx, és egy sárkányos tesztel...