Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Cybertrone #698 üzenetére
ellesznek ezek még....
látod, a több "magvas" procik is most kezdenek élni
...
-
válasz
Cybertrone #689 üzenetére
Ez igaz, de ha meglesz a kártya ömleszd a teszteket mert kíváncsi vagyok rá mit megy tuningba meg gémekbe.
-
Cybertrone
veterán
válasz
- = Zk = - #697 üzenetére
Hol lesznek ezek addigra már
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
- = Zk = - #694 üzenetére
Jaja, ASUS nem ad ennyi kábelt a kártyájához. Ezek meg adnak mindenből egyet.
-
deicide
veterán
válasz
Cybertrone #692 üzenetére
Gondolom még külföldön sem terjedt el annyira a 2560x1440 vagy 1600, hogy minden tesztelő abban tolja, pedig az jobban érdekelne engem is, de holnap már mindegy lesz, meglesz a VTX, aztán meglátjuk, bírja-e a felbontást, vagy tuningolni kell...
-
deicide
veterán
válasz
Cybertrone #689 üzenetére
Ezt most nem én kezdtem, hanem a kolléga a szemforgatós smiley-val...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Itt egy friss Zafír review: Sapphire HD 7970 3GB Review
-
jozsef m.
tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
- = Zk = - #682 üzenetére
Február elejére/közepére várható a 7950-es.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Cybertrone #681 üzenetére
hát, jöhetne már a 7950, mert a 7970-est kissé elszabták nálam
-
Na hogy mindenkinek világos legyen, és ne legyen több off.
Tök mind1 hogy kinti, vagy itthoni, ha csökken az ár nálam is fog.
Másik, senki sem mondta hogy hivatalos számlás árr az ami nálam van.
Úgy gondolom aki nálam vásárolt, vagy vásárol tisztában van hogy milyen feltételekkel adom, de én is el szoktam mondani.
Úgy gondolom ez nem újkeletű dolog itt a ph-n, nem én vagyok az első, és szerintem nem is én leszek az utolsó aki ilyen módon árul.
Senkit nem szoktam kényszeríteni hogy nálam vásároljon, mindenkinek szíve joga ki hol veszi.
Mellesleg nem lavórként jön be, ahogyan említetted, hivatalos magyarországi garancia van rá.Innentől ne offoljatok ezzel kapcsolatban, ne itt kérdezősködjetek, akinek baja van az írjon privátot.
-
kasa85
őstag
Hogy miről maradtam le az elmúlt fél napban
Azt a rohadt gépet szedtem szét vagy három szór,hogy menjen.
A végén ki derült a billentyűzetemet dobhatom ki ami USB keresztül zárlatot okozott,és ahogy forgattam a billentyűzetet ki,és bekapcsolt közbe olyan akadások voltak mintha fagyott volna a gép.
Ezért most nem veszek HD7970 et,mert a jó drága klaviatúrámat helyettesítenem kell.
Várom én is a teszteket várom már a holnapot -
Tökmindegy
senior tag
Mindazonáltal én is kíváncsi vagyok mit domborít az új jövevény a srácoknál.
Ha meggyőző (nagyon meggyőzőnek kell lennie) ,még elgondolkodok én is egyen.
Én személy szerint a felhasználók tapasztalatait többre tartom mint a teszteket. Sokkal többre -
Cybertrone
veterán
Kit érdekel honnan van, nem kell fírtatni! fejezzük ezt be pls!
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Tökmindegy #670 üzenetére
Az afa tema es a nemzeti adohatosag megdermesztette a legkort
-
deicide
veterán
válasz
Tökmindegy #670 üzenetére
Majd holnap, ha lesznek tesztek, akkor megélénkül megint.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
kockaharcos #661 üzenetére
Természetesen.
-
likeaRAINBOW
senior tag
Abu: teszt mikor várható az oldalon?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Akkor ezt már lehet tölteni: AMD Catalyst™ Driver for the AMD Radeon HD 7900
Fura, hogy csak Windows 7 64bit driver van.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone #643 üzenetére
Most már mindegy, megvettük a nagyker teljes készletét.
Szerk: születésnapom volt tegnap, na.
Köszi! -
Sontir Fel
őstag
válasz
Cybertrone #643 üzenetére
-
jozsef m.
tag
Tudom ,vannak már olcsóbb megoldások:
SAPPHIRE HD7970 3G GDDR5 PCI-E HDMI/DVI-I/dual mini DP FULL AMD GDDR5 3G 384bit PCIe 158 000
-
Cybertrone
veterán
válasz
Sontir Fel #640 üzenetére
Attól kicsit több, de közel sem ennyi mint a linkeken!
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Cybertrone #638 üzenetére
Hat akkor respect meg irigyseg
Ha 130K kornyeken lenne, akkor mutasd meg, hogy kit kell megolni erte
-
Cybertrone
veterán
válasz
Sontir Fel #637 üzenetére
Nincs annyi hogy jusson mindenkinek... egyenlőre nincs!
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Cybertrone #636 üzenetére
Heeee!!!!
Ne csak Vele!
Bar ki tudja kivel, mit csinaltal erte
-
ffodi
veterán
válasz
Cybertrone #633 üzenetére
Szerintem tudom, mire gondolsz. Faraghatnak még belőle egy 5 számjegyű összeget, és akkor talán.
-
PyroS
senior tag
A mobilx-nél 2 év garival 170k : [link]
Cybertrone: Jaja elég drága,én nem is fogom lecserélni az 580-ast csak azért linkeltem hátha valakit érdekel
-
jozsef m.
tag
Van azért normálisabb áron is:
Tul Radeon HD7970 3GB DDR5,187.198 Ft.
Most még mind a SAPPHIRE gyártotta ref. modell ,nyugodtan megvehető minóségben semmiben sem különbözik a többitől.
-
SQX_Barto
addikt
A HD 7970-es 27cm hosszú (ref kártyák), ha jól láttam, a 7950 ügye rövidebb lesz?
Mert a mini PC-ben kevés helyem van -
kasa85
őstag
válasz
Sontir Fel #619 üzenetére
Lehet elkezdem ezek gyártását biztos a jelen helyzetben sűrűn fogyna,és egy hét leforgása alatt meglenne akár a HD7970CF-em is.
Remélem a következő sorra már nem leszek itt. -
radi8tor
MODERÁTOR
Most nézem, hogy ez az ASUS GPU tweak progi egy az egyben MSI Afterburner csak másik skin van rajta.
A 7970-es kártyán van BIOS kapcsoló, szóval a 2-es állásban bármilyen BIOS rátölthető, akár a később megjelenő Sapphire Atomic is
-
Stukker1987
senior tag
válasz
radi8tor #618 üzenetére
Az is érdekes,hogy tegnap 183k volt Pixiben,most meg már 187k felett van picit.
Több mint 4k-t drágult,de miért isVAn egy olyan sejtésem,hogy 7950 is veszett árban lesz.
Talán a 7870 emberbarátibb,de 6950-ről csak fogyasztás és melegedés miatt lesz "érdemes" rá váltani....
-
radi8tor
MODERÁTOR
iPon-ban 200k az ASUS referencia modell (3 év garanciával).
-
-
warcat
veterán
Na ájponon van Asus, 200 500 aranypengő, hajrá
-
kasa85
őstag
válasz
Petyyyyy #613 üzenetére
Ha jól tudom akkor a boltok egy év garanciát adnak.
Továbbiakban ha a Forgalmazó 3 évet adott meg akkor irány a Nagyker,és azok továbbítják a hibás terméket,vagy jobb esetben azonnal cserélik.
Az Iponon szoktam venni cuccokat,és az Asus Xonar Dx hangkártyára 1 évet adtak,míg az Asus 2 vagy 3 éveben adta meg a garanciát.
Vagyis fel kell venni a Nagykerrel akitől rendelte az üzlet a terméket,és ők Asus által ha fent áll a Garanciáztatás cserélni fogják.
Sajnos szemét dolog ez az egy év,minden esetben érdemes a kártya honlapjára fel menni ahol le írják mennyi év Garanciát vállalnak rá,és ha azon belül meghibásodik el lehet küldeni nekik akik be vizsgálják,és helyben cserélik utána hajó,repülő vissza ha még egyben marad,és pár hónap múlva meg érkezik.
Ez sajnos elég gusztustalan vicc,de ami itt folyik ez még elfogadható.
Még az a szerencse van rá Garancia,bár a be váltását ha meg is utáltatják sok üzletben az emberrel.
Na mindegy elég most már a sírásból talpra Magyar.
Egy év garancia nem,hogy szégyen meg alázó ár kategórián kívül.
Egy szaros pár ezer forintos PC ventire adnak 3 vagy 5 évet.
Ramokra életfogytiglant,vagy 5/10évet.
Egy +200e FT os termékre 1 év Pf ennyi idő alatt egy tartós guminő használata alatt sem jönne elő a hiba. -
DjDanee87
addikt
Ezt elnézve 300 fölött lesz az
-
kasa85
őstag
válasz
Petyyyyy #607 üzenetére
Biztos jön majd a Mars változata na arra leszek kíváncsi mennyit kérnek érte.
Amúgy a feltevésed érdekes biztos lesz megoldás a limitre.
Ha két HD7970 össze hasonlítok egy GTX590 el még kevesebbet is fogyaszt.
Biztos ott lesznek butítások,hogy ne érje el az a megszabott értéket bár ez feltevés,egy tollvonással át lehet húzni. -
-
Petyyyyy
addikt
Csak egy két szösszenet az utóbbi ~ 30 hsz.-hoz: A 7990-en nem gondolkozott senki TDP szempontból? 6990 is simán átlépte a 300W határt, itt pedíg biztosan magasabb magórajelek lesznek, és ugye több a ram is ami szintén fogyaszt. Más - ha már a 7970 is 200K felett van, mennyiért vesztegetik majd a 7990-et?
-
TTomax
félisten
válasz
radi8tor #602 üzenetére
Igen,azt olvastam... huhhh... kiküldhették volna hamarabb is a kártyákat... egyébként most érzem igazán hogy valóban lepéselőnyben van az AMD,tehát eddig mindig csak egy-egy fél lépésnek tűnt,mert ahogy kihoztak valamit pár hónapra rá le voltak kontrázva... no most ez nem így látszik...
Egyébként azt hiszem ezzel a GCNnel lőttek a sweet-spotnak is...
Egyébként nagyon sajnálom,hogy nem jött a párban (7950)... -
kasa85
őstag
válasz
Sontir Fel #598 üzenetére
Én meg elégednék egy 130e FT os árral,vagy maximum 145e Forintossal.
Persze a 145-ezer forintosat csak akkor vinném el,ha kapnák egy ilyet ajándékba. -
TTomax
félisten
Senkinek nincs még???Amúgy masszívan kajál a kari OC-ra...
Néhány gondolat...mindenhol azt hangsúlyozzák,a leggyorsabb egymagos a piacon... (érdekes ez eddig nem volt fontos),továbbá minden verdict arról szól 3 monitorhoz érdemes venni...(persze a plus 2 monitor még nagyobb kiadás)és mi tagadás igen jót tett a 384bites vezérlő,még ha eddig sulykolták is a 256bit elég...
Én azért úgy látom gyakorlatilag kaptunk egy 28nm-es fermit egy rakat csicsával amit "előremutató technológiának" neveznek gyakorlatilag marketing rizsa...
A gond az,hogy mire jön a kepler addigra ebből már a ránc felvarrott tipusok jönnek,magasabb órajellel következő steppinggel...és ott már nem biztos hogy a kepler jobb lesz,főleg hogy most gyanítom kapkodnak is vele...
Nézegetem a teszteket,elég nagy a szórás... az 1.1Ghz nem mindenhol van meg... 1.05 ami problémamentesen megvan (nem benchmark stabil),és a memóriák sem bírják addig... bár ez is szép teljesítmény...Nem is néztem,hőkamrás a gyári hűtő?
Szerk:És miért nincs NEKÜNK tesztünk?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest