Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#19151) xxxbmx válasza eight (#19150) üzenetére

xxxbmx
(tag)

a montiro pontos tipusa samunsg t260hd!magyar a vezérlőpanel!megnéztem és az nvidia vezérlőpanelben a change resolution nél a max felbontás 1600x1200,akkor lehet nem a moncsi a baki hanem a vga?

ha az üzletemet akarod rontani keress másik embert(vagyis ne offold a hirdetéseket):D

(#19152) eight válasza xxxbmx (#19151) üzenetére

eight
(senior tag)

A driver itt van , (és innen szedtem ha nem bíznál a linkben)

Mindjárt keresek egy magyar nvidia drivert és megnézem mit hogy hívnak benne :D .

szerk.: bocsi ebéd van.... kicsit nem leszek

[ Szerkesztve ]

(#19153) xxxbmx válasza eight (#19152) üzenetére

xxxbmx
(tag)

leszedtem!elinditottam!kiirta hogy sucessfully...de nem látok változást!és még mindig nem tudom feljebb állitani a resolution t!

ha az üzletemet akarod rontani keress másik embert(vagyis ne offold a hirdetéseket):D

(#19154) Isual válasza xxxbmx (#19153) üzenetére

Isual
(őstag)
LOGOUT blog

nekem van egy megoldásom: vegyél 1600x1200-as monitort! :DDD

A stresszmentes élet a halál

(#19155) stranger28 válasza Isual (#19154) üzenetére

stranger28
(senior tag)
LOGOUT blog

Gombhoz kabátot. :DDD

I'm a fuckin' djentleman. http://www.youtube.com/watch?v=lqR7-GYW0iM

(#19156) eight válasza xxxbmx (#19153) üzenetére

eight
(senior tag)

Én nekem meg valószínűleg a régiót magyarra kéne állítanom a Windowsban ahhoz hogy NV vezérlőpanel is magyar legyen, de azt nem akarom, mert egy csomó szolgáltatás amit használok régióhoz kötött. Kérném, hogy valaki olyan akinek magyar az NV vezérlőpultja legyen szíves és segítsen hogy hogy hívják ezeket magyarul :R

(#19157) Isual válasza eight (#19156) üzenetére

Isual
(őstag)
LOGOUT blog

vannak funkciói, amik régióhoz kötöttek? erről nem tudtam...milyen funkciók? :U

(#19158) eight válasza Isual (#19157) üzenetére

eight
(senior tag)

Pl Steam és a Windows Live profilomat VPN-en keresztül használom, mert többnyire minden előbb van meg és sokkal olcsóbb is, stb, stb,

(#19159) bodola

bodola
(lelkes újonc)

Üdv mindenkinek! Mondjátok legyetek szívesek, erről mi a véleményetek (ár/értékarány - kevésbé játék, viszont pl. fotó/videó szerkesztés)?
ASUS ML229H
Kösz előre is!

(#19160) Nyugdíjas válasza bodola (#19159) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Részemről nem ismerem. Félek ezzel többen lesznek itt igy... (Nade, majd igyekszem bepótolni a lemaradást...)

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#19161) gezatata válasza Nyugdíjas (#19088) üzenetére

gezatata
(tag)

van egy 5-6 éves laptopom és a monitorja az évek alatt eléggé elsötétedett, ezen lehet segíteni a kalibrációval ? vagy már túl öregek benne az alkatrészek és használjam amíg látható rajta valami

(#19162) bodola válasza Nyugdíjas (#19160) üzenetére

bodola
(lelkes újonc)

Kösz! :K

(#19163) Isual válasza bodola (#19162) üzenetére

Isual
(őstag)
LOGOUT blog

Jó áron van, de énsem tudok róla többet, U2212HM viszont már bizonyított minden téren, s (habár visszafogottad külsővel bír) funkcionalitásbeli előnyei szvsz megérik a felárat :K

(#19164) SOAD19 válasza Isual (#19163) üzenetére

SOAD19
(senior tag)

Elírtad, nem visszafogottabb, hanem sokkal komolyabbnak ható, és szebb monitor a Dell szvsz, persze a funkcionális többlete se elhanyagolható az Asus-szal szemben. :)

Ahogy, korábban leteszteltem, kisebb mértékben földrengés biztos stabilitással áll az asztalon! :DDD

stranger28 Látom allergiás vagy rá, de muszáj minden érvet felsorakoztatni az általam is jobbnak vélt monitor mellett, remélem megérted. :P Amúgy meg, mi van, ha valaki nem mo-ról kérdez, hanem egy földrengéssel nagyobb valószínűséggel érintett országból, ez esetben lehet ez is, döntő ok a választásban. :D

[ Szerkesztve ]

(#19165) stranger28 válasza SOAD19 (#19164) üzenetére

stranger28
(senior tag)
LOGOUT blog

Most miért kellett megint? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

(#19166) SOAD19 válasza stranger28 (#19165) üzenetére

SOAD19
(senior tag)

Ha, gondolod, berakhatod az első hsz.-be, ezt a nem kis elhanyagolható tulajdonságát a Dell-ek állványzatának. Akár videón is be tudom mutatni a földrengés szimulációt és a monitor stabilitását ezáltal, ha szépen megkérsz. ;]

Bocs, jó passzban vagyok, és ilyenkor elememben vagyok. :P Oka, hogy a héten vett elektromos borotvám beváltotta a hozzá fűzött reményemet és kiváltotta a pengés borotválkozást, ami megváltás számomra, új időszámítás. :O :)

Befejeztem a szemetelést! :B

[ Szerkesztve ]

(#19167) stranger28 válasza SOAD19 (#19166) üzenetére

stranger28
(senior tag)
LOGOUT blog

Lehet be kéne, valóban. :D Ha esetleg Magyarországon (!) földrengés volna, a monitor állványa simán kibírja. Tehát minden bizonnyal a lehulló mennyezet töri szét, tehát nem a szerkezeti hiba okozza majd vesztét. Minden tesztben kéretik innentől feltüntetni!

(#19168) petata válasza SOAD19 (#19166) üzenetére

petata
(senior tag)
LOGOUT blog

Csodás. Leírnád az önéletrajzodat is, ha szépen megkérlek? ;]

Ha a válaszom várod, frissíts többször az oldalra, mert lehet szerkesztettem az előző hsz.-om!

(#19169) SOAD19 válasza stranger28 (#19167) üzenetére

SOAD19
(senior tag)

Hazánkban is rengeteg földrengés van, viszont elhanyagolható, azok száma, amit észlelnek is az emberek. De, mi van, ha egyszer nagyobb jönne, senki se szeretné, ha a monitor elborulna, nemde. :P

petata: Önéletrajz?! Az, miért is szükséges?! :P Van diplomám, igaz sok értelme nincs, bár tény, hogy nem is vagyok nagy szakértője, amit elvégeztem. :B Nem jól választottam általános után, és ...

[ Szerkesztve ]

(#19170) petata válasza SOAD19 (#19169) üzenetére

petata
(senior tag)
LOGOUT blog

úgy látszik, megint szarul fogalmaztam? nem értetted a viccet? :P
na mindegy is, nem akarok offolni...

Ha a válaszom várod, frissíts többször az oldalra, mert lehet szerkesztettem az előző hsz.-om!

(#19171) SOAD19 válasza petata (#19170) üzenetére

SOAD19
(senior tag)

Gondoltam, hogy poénnak szántad, legalábbis reméltem. Gondolom, arra akartál finoman utalni, hogy mennyire szüksége van egy ilyen kis tesztre az első hsz.-nek és ha mégis megcsinálnám az önéletrajzom, majd jól beazonosíthatóvá tegyen. :P

Most már tényleg befejeztem a szemetelést, bocs a fárasztó hülyeségemért, visszafogom magam majd. :K Csak, kérlek ne használjátok a földrengés, állvány, Dell ;] szavak egyikét se. :R :DDD

További jó hétvégét mindenkinek! Kikapcs.

[ Szerkesztve ]

(#19172) mgoogyi

mgoogyi
(tag)

Sziasztok,

Használt monitor lenne anyukámnak könyvelési munka céljára, kb 10k a felső korlát és 17 col.
Ami jó áron van: LG L1730s (ez 2004-2005 körüli ) illetve Xerox XA3-17 (2007-es).
A képminőségnek, egyéb paramétereknek illetve, hogy van-e dvi vagy sem, minimális a jelentősége. - inkább az érdekelne, melyik lesz várhatóan megbízhatóbb?

Esetleg még beleférne egy Samsung SyncMaster 743N.

Mit ajánlotok?
Köszi a válaszokat!

Gábor

"nem baj, hogy lassan haladunk, mert nem biztos, hogy jófelé"

(#19173) bodola válasza Isual (#19163) üzenetére

bodola
(lelkes újonc)

Kösz. Szóval földrengésbiztos :C (de mi van, ha egyszerűen rászakad a plafon...?), egyébként meg egy jó monitor a Dell, értem. De: USB? Az mire egy monitoron (jó, nem árt)? A pivot micsoda? HDMI viszont nincs???

(#19174) petata válasza bodola (#19173) üzenetére

petata
(senior tag)
LOGOUT blog

USB: pont arra jó, mint a többi. (ez egy beépített HUB).
Pivot: elforgatás.
HDMI: Minek? A DP ugyanolyan jó. Amúgy meg, ha nagyon kéne, van egy rakat átalakító.

[ Szerkesztve ]

(#19175) bodola válasza petata (#19174) üzenetére

bodola
(lelkes újonc)

Szóval, elforgatás. Valóban az. Én meg azt hittem, valami különleges sw-es dolog. Tényleg remek darabnak tűnik. Kösz. Amúgy mi az e-ips s-ips (több is van?) közötti különbség?

(#19176) petata válasza bodola (#19175) üzenetére

petata
(senior tag)
LOGOUT blog

link ;)

[ Szerkesztve ]

(#19177) bodola válasza petata (#19176) üzenetére

bodola
(lelkes újonc)

:B

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.