Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
válasz
Pocok77 #34509 üzenetére
Nem hardveres a probléma ha nem szoftveres. Volt nekem is olyan problémám az első menetben aztán gyors ujra húztam és megoldodott.
Teszem hozzá az E8400 (4.2Ghz) + HD6870 OC (1000/5000) maxon ment élsímítás nélkül átlag 38FPS tőbb monitorral mégjobb volt.
Húzd újra azt a talicskát azt jóóóvan -
válasz
Pocok77 #10264 üzenetére
Ha valós a tesztképed akkor valami NAGY gáz van a konfigoddal
a Physics pontszámod OLTÁRI kevés ~11000.körül kéne lenni egy 4000.en járó i7-2600K val
Nekem is sokkal több egy 3.éves első generációs i7.el
*****************************************************************************************
darky@ a belinkelt teszten is pontosan annyi(20.%) az eltérés 7850 vs. 7870 között nincs semmi meglepő rajta -
seederking
őstag
válasz
Pocok77 #10033 üzenetére
Ezek után én nem nagyon "merek" próbálkozni az új driver-el.Főleg,hogy még a cpu tuningom is "hadilábon" áll
(csak tegnap óta tesztelem)
Medal,7870-el nektek hogy alakul?Nekem most,hogy húztam cpu-t még inkább stabilizálódik a 60fps.Eddig sem ment túlzottan és sok ideig alá de most azt vettem észre,hogy még (dirr-durr) jelenetekben is 60 marad.
Az új Cod beton 60fps,meg sem mozdul.Mondjuk a grafikán sokat nem fejlesztettek (igaz még csak a második pályán tolom).
A kocsog' nfs viszont idegesít.Nem laggol tulzottan de azért néha észre vehető./jöhetne valami patch/ -
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- 8K-s csúcsmonitor az ASUS ProArt portfóliójában
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest