Legfrissebb anyagok
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
Hát, akkor legalább nem én vagyok az egyedüli akinek azért tetszett. Még most is eléggé szép, főleg felhúzva a részletességet, és mivel nem volt népszerű, hamar leszállt az ára is. Perfecto

szerk: dead space-t még nem próbáltam, de majd esetleg. Lehet "ingyenesben" kipróbálom, míg nekem elérhető árra süllyed
Bár mostanság még nem végeztem a már beszerzett játékokkal sem, csak halmozok.darky: Az alien abban nekem tűnt csak mocskosul irányíthatatlannak?
Végigvittem vele oké, de na...fura volt, és nem jó értelemben. Ellenben predivel és emberrel már egész jó volt minden sztem 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új pc házak! Kèszleten!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő