Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gombcomp #562 üzenetére
A 3Dmark topikokat szoktam nézni, hogy _aktív_ tag vagy, küldöd be a sokszámjegyű pontokat folyamatosan
De arra totál nem gondoltam, hogy konkrétan erre használod
Te sem a legolcsóbb hobbit választottad kiBár mondjuk melyik olcsó, ha belemerül az ember..... Én most ezekre az almás szarokra vagyok ráállva
-
Góliát
őstag
válasz
gombcomp #505 üzenetére
Azért ez nem elhanyagolható szempont. Érdemes bepasztázni, nekem MX2 van. Mondjuk vizezve már megint más tészta.
Visszavettem a GPU-kat 930 Mhz-re és a Ramokat 1250-re, mert nem tudom kihasználni a brutális teljesítményt. BF3 ultrán 1920-1080 felbontásnál 70-80 fps-t produkál. -
Steady74
addikt
Jelentem kártya bent, minden különösebb gond nélkül indult. Az új CCC teccik, úgyhogy holnap nekiesek megnézem mit tud.
Ittakary: ha azt gondolod, hogy a szakdolgozat felemlegetése meghat valakit, messze vagy az igazságtól, de nagyon. Valaki már a 3. diplomáján van túl...
Gomb: ott a pont!
-
Steady74
addikt
Szia,
Örülök, h "látlak"
Néztem már drivereket, de csak azt a pre cuccot találtam amit Te is írtál fentebb. Hazamegyek leszedem. Gondolom referencia kártya az összes, amit kiadtak, kicsit idegenkedek még a giga karitól, még sosem volt tőlük termékem, de most csak ezt lehet kapni.
Köszi az infót. Minden jót.
-
csatahajós
senior tag
Így van, enyém volt a másik daywalkeres
.
Az AMD oldaláról szedtem le a 11.4 pre-beta vagy mi a fene a neve és minden, de minden BSOD-ozott vele, FUrmarkótl kezdtve az Uniginen át a GPU-Z-ig.
Mondjuk az tény hogy nem friss Win 7 installra ment fel a cucc, hanem már meglévőre, node akkor is.
GPU feszálíltást mivel próbáltad? A kis kapcsolót átkapcsoltad már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged