- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Válasz kaptam az AC-tól:
The testing is already completed, we will soon release a VGA cooler only for HD6990. Please check our website regularly for latest update.
-
Steady74
addikt
Nálam a hálószobában van a gép, nagyon jól szellőző házban van a kártya, de mégis felpörög időnként elég szépen, bár ahogy írtam F1 alatt 2-3 körönként teszi, amíg viszont e pörög, addig elég hangos. Mivel általában este 9-10 után ülök le a gép elé, amikor a család már alszik, akkor hatványozottan igaz, hogy hangos a kártya.
Vízhűtés annak megoldás, akinek már van rendszere. Egy VGA köré építeni 100 ezerért egy hűtőt szerintem nem annyira pénztárcabarát megoldás, mint az AC léghűtői 14-16 ezerért...
-
Steady74
addikt
Nem tudjátok mikor jön ki valamelyik gyártó rendes léghűtéssel ezekre a karika? Tavaly ennyi idő alatt már rég megvolt az AC hűtő az 5970-re.
Magam nem érzékelek akkora különbséget az 5970 és a 6990 között, benchmarkokat nem szoktam nyomatni, a játékok alatt szemre, játszhatóságra ugyanazt mutatja.
A GP hőfokok F1 2010 alatt 78 fok körül vannak és meglepő de, nem annyira hangos a kártya. Van, hogy 5 percenként felpörög, de ezt leszámítva nem annyira zavaró. Crysis alatt viszont nagyon gáz, ott egyfolytában 40-50 % körül pörög a venti, na az más sok.
-
Steady74
addikt
Tegnap kaptam választ az Arctic Coolingtől, érdeklődtem mikor lesz elérhető a szokásos 3 ventis brutál hűtőjük a karihoz, de az ügyfélszolgálatos ( vagy nem tudom mi a beosztása pontosan annak, aki visszaírt) szerint nem haladnak jól a tesztekkel, így nem tudja, hogy mikortól lesz elérhető. Ez nem túl jó hír.
Nem tudom, van már esetleg más megoldás (vizes blokkon kívül) normál léghűtőre?
-
Steady74
addikt
Nálatok minden programot, játékot rendesen kezel a 11,4 pre driver? Nálam olyan gondok vannak, hogy pl a GRID csak max 1024x768-ban akar elindulni, a Crysis alatt a monitor villog mint az állat és ha vsync on van, akkor meg kb 5 mm-es csíkok úsznak lentről felfelé a képernyőn. Az F1 pedig 10 indításból 8X csinál egy restartot...
-
Steady74
addikt
válasz
subaruwrc #71 üzenetére
Világos, hogy tökéletes megoldás nincs erre a problémára, de közelítőleg jó van. Az emberek nem tudom hány százaléka cseréli le a gyári hűtőt vizesre vagy más léghűtőre, de én inkább kiadok +15-20rugót egy gyárilag felszerelt AChoz hasonlító hűtővel szerelt modellre. Sztem 160-180ezer Ft-nál annira már nem befolyásolja a vásárlást, mert aki ilyen kártyát akar, az úgy is megveszi.
-
Steady74
addikt
Annyit még, hogy amint terhelés alá került a kártya, azonnal elkezdtek ciceregni a kondik rajta, olyan volt mint egy tücsök zenekar szólt volna.
Nálatok volt ilyesmi? Kell valamennyi idő, hogy "bejáratódjanak" a kondik?
-
Steady74
addikt
Polonic: Köszi a kiigazítást, bár nekem azt hiszem az AMD VGA karik egy darabig ATi kártyák maradnak, de teljes mértékben igazad van. Másik léghűtő egyelőre nincs sajnos, nagyon várom, vizezni nem akarom, drága mulatsás, max 20-25 ezret áldoznék rá, annyiból meg nem jön ki
Amatőr: sztem az 5970-es is ilyen hangos volt, csak már nem emlékszem rá., Gondoltam, hogy a módosított hűtés kicsivel halkabbá teszi játékok alatt, de nem. F1-ben kevésbé, krízis alatt elviselhetetlenül süvít a kártya.
TTomax: 2D-ben nem hangos, elketyeg, de lehet hallani, hogy jár. Nálam 4X fok volt win alatt, 75+ játékok alatt, és azt hiszem 50% körüli venti fordulatszámmal.
subaru: Nem tudom, hogy ez miért gond? Ahogy megterveztetik a vapor kártyák hűtését, úgy ezeknek a kariknak a hűtés-tervezését is simán kiadhatnák pl az AC-nak, és eleve adhatnák azzal a hűtéssel a kártyákat, mert a stock hűtők szerintem nem hatékonyak, és hangosak. Szerintem alapkövetelmény, hogy egy ilyen kártya által termelt brutális hőt rendesen vezessék le róla.
Ha valami hasonló rendszer lenne VGA-ra, akkor az bevállalnám: Van 5let, hogy esetleg létezik-e?
-
Steady74
addikt
Crysis 2 és F1 2010 alatt kipróbálva a kártya. Szemre nem látok különbséget az eddigiekhez, képest, viszont a kártya az én fülemnek brutál hangos terhelés alatt, szóval, megint hozta a formáját az ATI ebből a szempontból. Ilyen kártyára miért nem tudnak rendes hűtés felszerelni rögtön???
-
Steady74
addikt
Jelentem kártya bent, minden különösebb gond nélkül indult. Az új CCC teccik, úgyhogy holnap nekiesek megnézem mit tud.
Ittakary: ha azt gondolod, hogy a szakdolgozat felemlegetése meghat valakit, messze vagy az igazságtól, de nagyon. Valaki már a 3. diplomáján van túl...
Gomb: ott a pont!
-
Steady74
addikt
figy, ha nem tudod mihez szólsz hozzá, inkább ne tedd... azért elmondom:
emberünk szétoffolta a hirdetésemet, amikor az 5970-es karimat árultam, okostojásként viselkedett, bár igaz ott nem oltottam le. Beírok ebbe a topokba, és itt is elkezdi a hülyeségeit.. itt már sok volt, ezért írtam
egyébként 980X -
Steady74
addikt
Szia,
Örülök, h "látlak"
Néztem már drivereket, de csak azt a pre cuccot találtam amit Te is írtál fentebb. Hazamegyek leszedem. Gondolom referencia kártya az összes, amit kiadtak, kicsit idegenkedek még a giga karitól, még sosem volt tőlük termékem, de most csak ezt lehet kapni.
Köszi az infót. Minden jót.
-
Steady74
addikt
Üdv,
holnap érkezik a karim gigabyte köntösben, és driver-rel kapcsolatban akartam kérdezni benneteket, de látom, hogy már pörögtetek rajta.
Mennyire zajos a kártya? hozza a szokásos stock hűtők zaját terhelés alatt, vagy azért némiképp jót tett neki, hogy a GPU-kat széthúzták, a venti meg középre került, és h állítólag módosított hűtőt kapott?
mndjuk ha az AC kidobja a szokásos hűtőjét, úgy is lecsapok egyre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Diablo IV
- Crypto Trade
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest