Új hozzászólás Aktív témák
-
-
_DiEGO_
őstag
válasz
ittakary #922 üzenetére
Ez miért ? Mi az hogy belekötni ....ezt is TE adod így be .... miért kell ?
Egyszerübb lett volna max egy :
ha lehet ne linkeljünk olyan részt ami esetlegesen hirdetésgyanús lehet ...Szóval emberségesen is hozzálehet állni dolgokhoz - meg kötözködően is ... meg kihanemén mondja meg a frankót .
Szóval úriember módon és tisztelet tudóan is lehet valamiért megjegyzést tenni , illetve valakit megszólni .
Messze nem azon volt 100% -ra , hogy ebből bármi haszna is legyen... Jóhiszeműen , segítőkészen beadott egy jó alternatív megoldást , lehetőséget .Nem vagyok ügyvéd még
csak nem szeretek sok méltatlan dolgot / esetet.
De mindez mintha megsem történt volna és semmi gond nincs a semmiből , haladjunk tovább .Amúgy nagyon jók az AC termékei , magam is mindkettő gépünkben eme márkát használom probléma mentesen
Procikra , második gépbe a HD4850 -re és házhűtőm is AC , nagyon baráti árért jó minőségű , csendes és jó hatásfokú hűtőegységet kapunk ...
-
_DiEGO_
őstag
-
-
Apone33
őstag
válasz
ittakary #153 üzenetére
Persze, hogy lehet kérni, bocsi h csak most írok, de sok a munka és nem nagyon volt időm/kedvem netezni. Írd le h milyen játékot szeretnél hogy futtassak. Amúgy melyik lenne jobb after vagy gpu-z játék alatt? Akár már holnap délelőtt vagy ma 22:00 után meg is tudnám csinálni.
polonic: Tudom, de őszintén nem érdekel.
Whit3Rav3n: sajnos erre már én is rájöttem.
-
SzlobiG
félisten
-
TTomax
félisten
Ne hazudozz már légy szíves,senki nem hurrogott le... főleg nem azért mert neked 6850-ed van..
3857-nél kérdezted
Ugye azt nem gondolod,hogy nekünk kéne tudni hogy a te 6850-eden miért nem ad eredmény a crysis bench.A komplexusok kezelése sem ránk tartozik. -
gombcomp
senior tag
Kedves Dávid!
Nem tudod,hogy ki áll az avatar / nick mögött! Lehet,hogy van miért
emelni az orrát,vagy esetleg az e-penise vezérli.
Tudod mit!? Írd meg a szakdolgádat,biztosan Te is tanulsz majd belőle!
A stílus az ember maga!...(lehet,hogy a fiam is idősebb nálatok),a szakmai dolgokról,
még nem is beszéltem! ...ja és egy latin mondás: "Aquila non captat muscas"
Üdv.: Ács Zoltán (gombcomp)Nem bírtam ki,hogy ne reagáljak! Bocs!
-
Steady74
addikt
figy, ha nem tudod mihez szólsz hozzá, inkább ne tedd... azért elmondom:
emberünk szétoffolta a hirdetésemet, amikor az 5970-es karimat árultam, okostojásként viselkedett, bár igaz ott nem oltottam le. Beírok ebbe a topokba, és itt is elkezdi a hülyeségeit.. itt már sok volt, ezért írtam
egyébként 980X
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged