- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Személyi szuperszámítógép? Passzív procihűtésű szerverlapban (legalábbis nemlátok a cpuk-on propellert)... 1 db nyavadt kis vinyóval (a szerver 10 vinyótól szerver
)... Itt kérem szépen azt láthatjuk, hogy nagyon leesett a HD5xxx széria ára, és valaki bevásárolt belőle egy párat a következő 20 évre
Multkor láttam neten egy tesla rendszert... fasza ára volt... 7 számjegy szerepelt benne, és gyanítom ez a kicsi típus voltAm egy ilyen teslát lehetne használni játékfuttatási célra, vagy ellehetne rajta sütni egy vantaget?
Csak nehogy már pirosból legyen kép itten übergrafikai személyiszámítógéprólItt a zöld tesó
-
Cybertrone
veterán
Biztos fasza hőtermelése van egy ilyen kis szépségnek... bár tápot sehol nem látok, de van ott 3db szép vastag feltehetőleg a nagyonhangos kategóriába tartozo szerverventi az csak dob valamit a latba... bár lövésem sincs mihez kell ekkora grafikai kapacítás, és arról sincs fogalmam mekkora táp viszi el ezt erőlködés nélkül!
-
Cybertrone
veterán
válasz
cyberkind #100 üzenetére
Hmmm jelen állapotában már be is fogtam... rmaok nélkül el sem indul... Mellesleg ahogy nézem nem egy szegmensbe való esetlegesen az én gépem és ez a szép kis grafikai erőmű...
rumkola:
Namost ez egy elég szép meglátás voltMellesleg a csaj kicsit hasonlít a zafír dobozokon pózoló picsákra
-
Cybertrone
veterán
válasz
cyberkind #97 üzenetére
A 6990 hozta a kötelezőt, elverte az 590-et itt ott, nem mindenhol de itt ott igen... namost ez megváltás az amd-nek mert legalább akkor itt ők nyertek félig meddig ha már az 580-at nemtudták sehogy befogni, csak 2 gpu-val
Abu:
Ez eddig fasza, mégis sok 2 gpu-s 1 nyákos emberke nyavajog a lagg miatt, miközben normál cfx sli tulaj nemDe mondjuk ez nem is annyira lényeg, az egész azon robbant ki hogy van itt egy egyén aki legyőzhetetlennek hiszi a cuccát (majdnem ) és jött egy másik egyén (szerény személyem) aki fel szeretné világosítani maximális tisztelettel, hogy téved!
-
Cybertrone
veterán
válasz
cyberkind #95 üzenetére
Ha nem piszkálnám a ventiket akkor az 580-on is grill lenne... szépen csinálok ventiprofilt afterburnerben, és igaz halk nem lesz, de hüvösnek hűvös lesz 67 fok fölé egyik kari sem megy vantage alatt, és game alatt sem!
Az hogy hogy oldották meg a 2 gpu hűtését szubjektív, én úgy dobnám ki a házból mint a szart, nekem kifelé nyomja a meleget ne befelé, és nemmondanám szarnak, mert jelenleg a legpowerebb cucc a piacon, az sli-n kívül persze, de ha bolti árak szerint kéne sli-t összepakolni akkor zsebbe kéne nyúlni, és többet otthagyni mint egy 6990-ért... Aki teheti levizezi, és akkor nem lesz meleg!
Mellesleg olyan nagy órajelet én nem várnék a 2 gpu-s kariktól, higy a vram áramkör is nagyobb terhelést kap, és hát valjuk be a gyári hűtés nem arra való... az 580-on 1ghz-t +-t is elvisel teszt ereéig a stock cucc, lehet hogy ugyanerre képes lenne a 6990-is viszont a fele hőmennyiseg ami 1ghz-n nem kevés benyomná a házba igencsak fasza helyzet lenne
Mellesleg szerintem az input lagg is nagyobb egy 2gpu-s egynyákos cuccnál mint egy cfx vagy sli konfignál, mégpedig azért mert lehet a nyákon akármilyen áthidalóchip, akkor is csak egy slotba van betéve a cucc, és akko ris ott megy az adat nem 2-őn! -
Cybertrone
veterán
Mellesleg nem értem a hűtésnek ehhez mi köze van? Alapórajeles tesztre gondoltam én, és ott a gyári megoldás ami arra lett tervezve hogy ezt a feladatot elássa tökéletesen lehűti a karikat... Bár felőlem húzhatjuk is a karikat, de akkor had ne mondjam hogy mennyire nem fog nyerni a 6990... tévedés ne essék én nem nézem le az ati zászlóshajóját, csak azért a pöttyös labdát ne dobjuk olyan messzire
A szerkesztési időből kicsúsztam ezért a dupla!
Arra a kérdésedre meg hogy mind1 hogy hány gpu (590, 6990) csak annyit hogy egyik 2 magos vadállat sem kell, jó ez ami most van 1 nyák 1 gpu...És még így is az 590 árán belül vagyok a 2 vel...
-
Cybertrone
veterán
válasz
cyberkind #90 üzenetére
Nem... jó áron jutottam hozzá, és akkor már kiprobálom... az illető dobálózott a kijelentésekkel, amit becsületesen szeretnék megcáfolni
Eddig azokban a gamekben amikkel jáccok, gyorsulás tapasztalható
BFBC2 nem kis látványosság gyakran 140-160fps-el
, és BO-ban is szépen tartja a helyenkénti 200-250fps-tt, sőt ha nem limitálnám le 250 fps-re a max fps-t cfg-ben akkor elég sok szerverről dobnának ki mivel a szervereken megengedett 250fps-t helyenként kicsit túlszárnyalja a rendszer
És hidd el hogy kicsit sem könyneb 2 monstumot hidegen tartani 1 monstumnál... egymást is fűthetik a karik rossz szellőzésű házban, és akkor arról nem is ejtettem szót hogy normális alaplap is dukál nekik ahol a 2 csatoló közt legalább 1-2 csatoló ki van hagyva hogy kapjanak levegőt -
Cybertrone
veterán
Van nekem egy 580 Sli-m megtisztelnél hogyha bebizonyíthatnám hogy nem vered le a 6990-el
Hidd el nekem ahol kell ott pont annyira skálázódik hogy ne verje meg semmi... Személy szerint kb annyiba van az sli-m mint egy 6990-es és egy kis kavics...
Várom megtisztelő válaszodat
És tény hogy fogyasztásilag talán a 6990-es jobb, de itt már ugye ez nem lehet szempont
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Chrome
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest