- Vezetékes FÜLhallgatók
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chainsaw
tag
válasz
Steady74
üzenetére
Én is gondolkodom,hogy beruházok egy ilyen dögre! Már tele van a f@szom,hogy fél évente cserélni kell a VGA-t! Bár a 480GTX-vel is meg vagyok elégedve! De egy ilyennel én el lennék akár 3-4 évig is Full HD-ban!
Melyiket érdemes venni én ASUS-t néztem ki,de jó lenne ha valaki akinek van az ajánlana valamit!
KösziChain!

-
subaruwrc
félisten
én megértem amit te mondasz és az ötlet nem is rossz, csak a kivitelezés nem működik úgy hogy halk is legyen meg hatékony is meg a kártya se legyen load 120c
tömegtermelésre kell gondolni, nem lehet minden kártyát ac egyedi hűtővel szereltetni, főleg hogy az még egy 20-as az árához
-
Engem is érdekelt volna de így már inkább mégsem... Apám komolyan mondom, hogy erről kéne írnom a szakdogámat, hogy a 100k HUF feletti vidókártyák topikjában az árral együtt exponenciálisan nő az orrotok vízszintessel bezárt szöge

GTX580 topikban is 10 ember egyszerre hurrogott le, hogy a kis 6850-emmel mit írok oda, pedig csak az egyik benchmarkkal kapcsolatban érdeklődtem...

-
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Palit RTX 4080 GameRock 16GB GDDRX RGB Videokártya! BeszámítOK
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB White OC Edition - iPon garancia 2027.09.19.
- Gigabyte GeForce 760 4 GB -os VGA kártya ! aKCIóó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC Edition
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Hamarosan meglesz a nagyobb tápom és a hozzá tartozó bátorságom is!

A sárga matricától meg ne ijedj meg,ha leszeded