Új hozzászólás Aktív témák
-
Chainsaw
tag
válasz
Steady74 #126 üzenetére
Én is gondolkodom,hogy beruházok egy ilyen dögre! Már tele van a f@szom,hogy fél évente cserélni kell a VGA-t! Bár a 480GTX-vel is meg vagyok elégedve! De egy ilyennel én el lennék akár 3-4 évig is Full HD-ban!
Melyiket érdemes venni én ASUS-t néztem ki,de jó lenne ha valaki akinek van az ajánlana valamit!
KösziChain!
-
subaruwrc
félisten
én megértem amit te mondasz és az ötlet nem is rossz, csak a kivitelezés nem működik úgy hogy halk is legyen meg hatékony is meg a kártya se legyen load 120c
tömegtermelésre kell gondolni, nem lehet minden kártyát ac egyedi hűtővel szereltetni, főleg hogy az még egy 20-as az árához
-
Engem is érdekelt volna de így már inkább mégsem... Apám komolyan mondom, hogy erről kéne írnom a szakdogámat, hogy a 100k HUF feletti vidókártyák topikjában az árral együtt exponenciálisan nő az orrotok vízszintessel bezárt szöge
GTX580 topikban is 10 ember egyszerre hurrogott le, hogy a kis 6850-emmel mit írok oda, pedig csak az egyik benchmarkkal kapcsolatban érdeklődtem...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jogász topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest