- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardverkemping június végén
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Philips LCD és LED TV-k
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
válasz
Crossfit007 #1154 üzenetére
Driver sweeper után sosem volt ilyen problémám, pedig tesztek miatt volt nap, hogy 5-6-szor tettem vissza a régi katát.
Hm. -
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #654 üzenetére
Igen, kezdem én is így gondolni...
A bosszantó csak az, hogy másnál meg jól működik... vagy a szemük nem jó, nem tudom már...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #652 üzenetére
TrackIr-l forgolódva nagyon zavaró tud lenni.... :S
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #650 üzenetére
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #648 üzenetére
Most majd kiderül...
Töltsd
EZT le, telepítsd, frissítsd, állíts mindent minimumra, indítsd el, lépj be egy mission-be, és a repülőben forgolódj körbe az egérrel... nézd meg, hogy akad-e a kép... valami olyan középpontot nézzél ki magadnak, ami függőlegesen van... -
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #646 üzenetére
Fixálja az fpst, de ugyanúgy akadozik így is...
Gőzöm sincs mi lehet az oka... ha van kedved egy kis teszthez, segíthetnél!!
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #644 üzenetére
Köszi, közben rátaláltam már...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #642 üzenetére
Hát ezzel mindent lehet, csak fps-t fixálni nem...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #633 üzenetére
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #631 üzenetére
Négyféle vga-val próbáltam már... mind ugyanezt csinálta... szerintem a lap lesz a ludas.
-
deadwing
addikt
válasz
Crossfit007 #609 üzenetére
Az az érdekes, hogy eyefinity módban mutatja mindkét magot, de amint átváltok 1 monitoros módba, a 2. mag eltűnik. Továbbá az első mag 15 fokkal melegebb, ezt is furcsállom eléggé. Igaz nem a legújabb kata van fent, 11.11 asszem, most nem tudom megnézni, meg az AB-t is lehet frissítenem kéne... Mindenesetre furcsa egy kicsit.
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #626 üzenetére
Úgy-úgy... plusz foci...
60Hz-s a monitor, de tudja a 72-t, és a 75-t is... Válaszidő 8ms, de IPS panelnál ez olyan, mint a TN panelen a 2ms
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #624 üzenetére
Bazzeg... 36 éves vagyok... csajom állandó, munkám állandó, nem iszom, nem dohányzom, sport is kellő mennyiségben jelen van, valami hobbim hadd legyen már!
Egyetlen hobbim a szimulátorozás...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #622 üzenetére
Kizárt... inkább eladom az egészet a francba, és eliszom a pénzt...
Húzás, meg az ilyen egyéb dolgokon már túl vagyok...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #620 üzenetére
No, de nálam már minden ki lett cserélve, még az egér is... csak a monitor, és a monitor kábel a régi... ugyanúgy akadt a Q9550 + GTX460, HD6950, HD6990-n, és most az i7k + GTX580, HD6990-n is... egyszerűen már nincs ötletem. Driver kérdésbe bele sem megyek, mert az elmúlt pár hétben mást sem csináltam, csak szoftveresen buheráltam a winfost, meg a biost...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #613 üzenetére
A GTX topikban láttam, hogy te is mit össze szenvedtél a microlaggal... ha jól emlékszem azt írtad, hogy monitor csere után jött elő!?
-
-Solt-
veterán
válasz
Ez az 5500MHz CCC alatt mennyi pontosan?
-
-Solt-
veterán
válasz
A hangár tetejének az "élét" nézd meg...
A Vsync-t már próbáltam... nálam alapból mindig bekapcsolva van, mert hányingerem van a szétfolyó képtől... de sajna az sem segített, ha kikapcsoltam.
Húzva is van a kártya, és több drivert is próbáltam már... :S Nem tudom mi lehet a gáz...
-
deadwing
addikt
válasz
Vsync? Olyan egér latency keletkezik vele mint egy ház. Mindig és mindenhol. Engem rohadtul zavar, ezért sosem kapcsolom be.
És ezzel nem vagyok egyedül...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #611 üzenetére
Ne genyózz... szétcsesz már az ideg...
-
deadwing
addikt
válasz
Crossfit007 #607 üzenetére
Remélem...
2 kérdésem lenne.
A 2. mag jellemzőit is mutatja neked az AB? Nekem csak 1 mag hőfokát jelzi ki...
Továbbá azt a profilt át tudnád nekem küldeni?
Megköszönném -
deadwing
addikt
válasz
Crossfit007 #605 üzenetére
Akutyafáját.
No akkor ha lesz időm bepróbálom én is a dolgot -
deadwing
addikt
válasz
Crossfit007 #603 üzenetére
Már el is felejtettem. A kapcsoló ezek szerint feszt is emel? Máskülönben nem értem.
-
deadwing
addikt
válasz
Crossfit007 #600 üzenetére
Hát nemtom... Ha meg van rendesen támogatva procival a kártya, átkapcsolva game alatt simán felmegy 90 fok fölé. Én így inkább hagyom a tuningot és maradok a 6950 órajeleken... Az a 4-5 fps nem ér meg nekem +10 fokot.
-
válasz
Crossfit007 #579 üzenetére
nem korlátozza le, viszont ettől még GPU-nként ugyanúgy 8x jut, hiszen a komplett kártyára van 16x.
-
gombcomp
senior tag
válasz
Crossfit007 #577 üzenetére
Nem! ...csak 2db kártya esetében 2szer X8.
-
deadwing
addikt
válasz
Crossfit007 #558 üzenetére
Igen, úgy nekem is penge
De hát elköteleztem magam a 3 monitornak, ami bizony ilyen dolgokkal jár, sajnos. A 2*6990 akkor ezek szerint konkrétan pénz kidobás? Próbálok művelődni ezzel kapcsolatban, de ha tud valaki konkrét oldalt ami ezzel kapcsolatos, az kérem ne tartsa magában a linket
-
deadwing
addikt
válasz
Crossfit007 #556 üzenetére
Pl arra, hogy eyefinityben is tudjak low felbontás felett is játszani bármivel
Azért egy BF3, sőt a BC2 is dx11 alatt megeszi a kártyát már mediumon is, ekkora felbontás mellett! -
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #546 üzenetére
Nincs erre időm! Igazatok van, a triple buffering helyettesíti a vertikális szinkront...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #541 üzenetére
És?
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #531 üzenetére
Ennyi... hányinger vsync nélkül játszani.
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
Crossfit007 #531 üzenetére
Sokszor a Vsync input lag-et okoz szóval sokszor jobb ha inkább ki van kapcsolva.
-
válasz
Crossfit007 #529 üzenetére
Lődd ki a V-sync-et, egyből magasabbak lesznek azok a hőfokok
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #523 üzenetére
A kérdés jó, a választ nem tudom... Abu azt mondta, hogy ez a hivatalos procedúra... amióta figyelek ezekre, semmi anomália nem ér...
@zsoory: Nem, a CAP CF-hez, vagy két GPU-s kártyákhoz van.
-
Góliát
őstag
válasz
Crossfit007 #520 üzenetére
Nálam ugyan ez van, a 11.11-t most eltalálták nagyon.
BF3 szereti. -
deadwing
addikt
válasz
Crossfit007 #512 üzenetére
Sőt... Azt hittem az evga precision kavart be, de nem.
Leszedtem a francba.
Most a helyzet a következő:
Kapcsoló 1-es állás /kártya tápcsatija felé/: 2*880MHz és 2*1250 a vram. Ez így jó is.
Kapcsoló 2-es állás /kártya kimenetei felé/: 2*880MHZ ??? 1250 és 1375 a 2 vram.
Hol itt a gyári bios a 2*830-al? Meg mi ez a ram eltérés??
Hibás a kártyám?
11.10 csinálhat vajon ilyet? Mert ha igen, akkor azonnal leszedem.Szerk.:
Én amúgy úgy tudtam, hogy openCL már amd-n is elérhető. Sőt, a 6950@70-es kártyákon ott virított a pipa GPU-z alatt. Szal ezért nem értem. -
Góliát
őstag
válasz
Crossfit007 #508 üzenetére
Hát a teljesítmény tartalék miatt.
Írok egy példát miért ezt a beállítást találtam a legjobbnak.
BF3 alatt, 70-80 fps van a mostani beállításssal. Amint visszaveszem alapra, akkor a játék alatt néha belassul a folyamat. (Max beállításnál) Akkor következett be, mikor a BF3-ban zomoltam a tankos géppityuval.
Muszály volt kicsit húzni és voala minden folyik, mint a sörike, amit éppen nyeldesek lefelé.
A három monitoros megoldásnál, kötelező a tuning. Tervben van ez is. Eben az esetben már megcibálnám a GPU-k száját. -
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #500 üzenetére
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #498 üzenetére
Nem, ez még egyáltalán nem durva!
Furmark eleve kártyagyilkos... játékok alatt 100%-n úgysem fog menni a két gpu, ergo ilyen értékeid sem lesznek.
A mindenféle kutyuló program helyett inkább vegyél egy ventilátort a házad oldalára, és fújasd közvetlen a vga-ra a friss levegőt...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #496 üzenetére
Látom nem hiszel nekem!
Az AB-től eddig kétszer hülyült be a gépem... totál összezavarta a ventilátor vezérlést...
A HD6990-nek egy jó házban teljesen jó a hűtése... én még nem láttam az enyémet 70foknál melegebbnek, és a hangját is csak bekapcsolásnál hallom!
Mindezt gyári vezérléssel, matatás nélkül...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #492 üzenetére
Nincs mit Uram!
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #490 üzenetére
Ha valami fatális véletlen folytán nem is szeretnék egymást, arról természetesen a gagyi monitorod tehet, nem ez a csodás vga... csak miheztartás képpen!!!
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #488 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy monitor inkompatibilitással állnánk szemben! Mondjuk számítástechnikában vannak csodák!
Nekem is SSD-m van ( több mint egy éve), és az égvilágon semmit nem állítok rajta. A W7 alapból tiltja a töredezettségmentesítést, a többi meg csak maszat... arra jók, hogy gyomorideged legyen, ha nem csinálod meg.
Igaz, hogy most meghalt egy 120GB-s OCZ Vertex2, de az nem ettől...
Egyébként meg erre van a garancia... használni kell őket, ha bírják oké, ha nem akkor vissza garanciába. Az Intel ssd-m másfél év után is 100%-s, pedig az laptopban van, és azzal dolgozom...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #486 üzenetére
Ha csak pár napos a rendszered, és még nem laktad be, akkor mindenképpen javaslok egy új winfos telepítést az alábbi sorrendben,
-w7 64
-legfrissebb alaplapi driverek
-összes winfos frissítés egészen addig, amíg már nem talál semmit
-friss directx
-11.9-s driver csomag az AMD oldaláról letöltve, és minden része telepítve.
-friss CAP profileÉn így jártam el, és minden szuperál rendesen... nálam a 11.10 van fent, de mivel neked ez bajos volt, ezért javaslok eggyel régebbit.
ATT felejtsd el... vagy, ha nagyon kísérletezni van kedved, akkor egy másik vinyóra tegyél fel egy másik rendszert, ami csak arra van, hogy kísérletezz... így elkerülhető saját magunk szopatása!
Én így figyeltem fel arra a jelenségre, hogy milyen gebaszokat képesek generálni a különböző segédprogramok, illetve a "gyári mérnököknél okosabb vagyok" driverek, kiegészítők.
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #484 üzenetére
A leírásodból ez nem derült ki... tuti, hogy valami szoftveres összeakadás van.
Akkor csinálj egy rendszer visszaállítást olyan időpontra, amikor még nem volt fent a 11.10...
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #478 üzenetére
Ha rám hallgatsz, akkor ATT-t leszeded... véleményem szerint totál felesleges... pont arra jó, mint az összes nem gyári szoftver... bekavarhat az egyébként sem valami fényes gyárinak! CCC+ATT eleve nem ajánlott egyszerre...
Távolítsd el először a CAP profile-t. Szedd le a 11.10-s drivert, indítsd újra csökkentett módban, szedd le valami normális programmal a maradékokat, aztán telepítsd fel a 11.9-s drivert... nem lepne meg, ha ezután megszűnnének az anomáliáid.
-
Crossfit007
senior tag
válasz
Crossfit007 #480 üzenetére
Meg ez is mi már, hogy régi videokarival ( GTX580 ) ment dvi kábellal és HDMI-vel is normálisan, itt meg nem?
-
TTomax
félisten
válasz
Crossfit007 #478 üzenetére
Kábel... dugd fel sima d-subbal...hibátlan lesz...
-
Góliát
őstag
válasz
Crossfit007 #474 üzenetére
Melyik Catalyst használod?
-
-Solt-
veterán
válasz
Crossfit007 #462 üzenetére
Igen, de már megoldódott. Reinstall megoldotta!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest