Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HUfantom #924 üzenetére
Ki lehet, de ha ennyi pénzt költesz VGA-ra én cserélnék alatta egy platformot is. 60ból már simán lenne egy p67 + i7 2600 4GHz-ed (nem a K-s!)... Na én erre mondanám azt, hogy kihajtja.
Vagy ha HT ellenes vagy, akkor 2500k ugyanebben az árkategóriában (sőt talán kicsit olcsóbban) mozog. 55kból lenne egy atomzorall procid
Ezeket a Phenom 6 magosok nem igazán játékra lettek tervezve. Idáig mindenkitől azt olvastam / hallottam hogy miután i5/i7-re cseréltek megtáltosodtak a játékok.
És természetesen nem feltétlenül lenne ez 55pénzedbe, el lehet adni azt ami most van
Én tuti belevágnék. Megéri
Amúgy milyen felbontáson játszol?
-
válasz
gombcomp #562 üzenetére
A 3Dmark topikokat szoktam nézni, hogy _aktív_ tag vagy, küldöd be a sokszámjegyű pontokat folyamatosan
De arra totál nem gondoltam, hogy konkrétan erre használod
Te sem a legolcsóbb hobbit választottad kiBár mondjuk melyik olcsó, ha belemerül az ember..... Én most ezekre az almás szarokra vagyok ráállva
-
válasz
deadwing #559 üzenetére
En egyedul Cshavez-t ismerem aki azt mondta h jol jott neki a negyedik gpu. De o 5760x1200ban es 3D ben jatszik (!!!). Oda kell a pover rendesen.
Gombcomp: tenyleg csak erdeklodok: mire hasznalod a PCdben rejlo orbitalis szamitasi teljesitmenyt? Only gaming vagy konkretan szamoltatsz is neha valami izgalmasat a karikkal?
-
Na azért, már éppen akartam volna írni, hogy én még triple buffert nem láttam vsync opción kívül...
Ja és: első dolog mindig nálam, hogy kikapcsolom a Vsyncet. Gyűlölöm. Az input lag az őrületbe kerget: megmozdítom az egeret, elmegyek iszok egy kávét, elolvasom az index.hu-t és mire végzek, talán történik is valami -.-
Nyugis autós játékokban szoktam használni (F1, DiRT 2 + 3) ... Ezeknél kellemesen nyalogatja a retinámat a vajsima kép.Persze félreértés ne essék, nem a mostani VGA-mal... Rosszalkodott, szóval most haragban vagyunk, el is koboztam tőle az 5870-et...
-
Bocsánat az offért, csak látom, neked is 760-ad van. Miért nem kerek 4GHzen tolod? Szerintem 3.6 kevés, a 4.2-höz pedig indokolatlanul sok fesz kell. Kellemesen 1.265Val mehet 4GHzen
Szerintem ez a logikus. Persze ha fogyasztás egyáltalán nem számít akkor csendben maradtam.
-
Rendben akkor jól gondoltam, hogy jó lesz ez így
Illetve még egy kérdés: ugye nekem is AMD 6xxx-em van, de a multi gpu skálázódásról ezeknél a kártyáknál semmit nem tudok. Hogy állunk ezen a téren?
Mert én arra gondoltam, hogy ha esetleg nem működik a CF valamelyik játékban, akkor még mindig nem kell elszomorodni, hiszen akkor ott van egy 6970-el felérő GPU, ami még mindig igen szépen teljesítHa meg működik akkor...
-
Sziasztok!
2560*1440-re mennyire elég ez a kártya? Egyik ismerősöm rábeszéltem egy Dell UltraSharp U2711-re illetve egy 6990-re és kíváncsi vagyok, hogy mire számíthatunk
Előre is köszi
-
Engem is érdekelt volna de így már inkább mégsem... Apám komolyan mondom, hogy erről kéne írnom a szakdogámat, hogy a 100k HUF feletti vidókártyák topikjában az árral együtt exponenciálisan nő az orrotok vízszintessel bezárt szöge
GTX580 topikban is 10 ember egyszerre hurrogott le, hogy a kis 6850-emmel mit írok oda, pedig csak az egyik benchmarkkal kapcsolatban érdeklődtem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest