Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shkiz0

nagyúr

válasz Gerisz #8168 üzenetére

A teljes víznek nincs értelme. Vinyón nekem sincs, és nem is vennék. Ramra szintén nincs, talán azon gondolkodnék kicsit, de valószínűleg arra sem kerülne, mint ahogy most sincs.
    És elárulok egy titkot, a mostani lapomat nem terveztem vizezni :)
    Hogy miért? Azért mert eladhatatlanok az alaplapi blokkok. Tudom mert a régi p5k sorozatra való szettem is még mindig itt van rajtam pedig a bolti ár harmadáért adom és a kutyának sem kell. Erre azért került mert beteg fórumtársnak meghalt a lapja és másikat vett helyette és a 2 hetes blokkokat olyan áron adta amit nem utasíthattam vissza.
    De tisztában vagyok vele hogy ha eladásra kerül a sor akkor a büdös életbe nem fogom eladni normális áron.
    Szóval lebeszélnélek a lap ram és hdd hűtésről. Ha ezeket kihagyod akkor már igen csak erős vizet tudsz összerakni a procira és a vga-ra, emberi áron.

radi8tor1
    Ugyan azok vannak mint egy aktív rendszernél, csak a passzívnál nincsenek ventik a radin.
    Mellesleg azért egy Quadot vagy egy i7-et is passzívban működtetni elég merész feladtad :)
    Vagyis nem merész mert meg lehet oldani, de sokkal-sokkal drágább mint ha vesz az ember egy minőségi ventiből 3-4 darabot, mint mondjuk egy mora2-őt :)

Új hozzászólás Aktív témák