- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
A teljes víznek nincs értelme. Vinyón nekem sincs, és nem is vennék. Ramra szintén nincs, talán azon gondolkodnék kicsit, de valószínűleg arra sem kerülne, mint ahogy most sincs.
És elárulok egy titkot, a mostani lapomat nem terveztem vizezni
Hogy miért? Azért mert eladhatatlanok az alaplapi blokkok. Tudom mert a régi p5k sorozatra való szettem is még mindig itt van rajtam pedig a bolti ár harmadáért adom és a kutyának sem kell. Erre azért került mert beteg fórumtársnak meghalt a lapja és másikat vett helyette és a 2 hetes blokkokat olyan áron adta amit nem utasíthattam vissza.
De tisztában vagyok vele hogy ha eladásra kerül a sor akkor a büdös életbe nem fogom eladni normális áron.
Szóval lebeszélnélek a lap ram és hdd hűtésről. Ha ezeket kihagyod akkor már igen csak erős vizet tudsz összerakni a procira és a vga-ra, emberi áron.radi8tor1
Ugyan azok vannak mint egy aktív rendszernél, csak a passzívnál nincsenek ventik a radin.
Mellesleg azért egy Quadot vagy egy i7-et is passzívban működtetni elég merész feladtad
Vagyis nem merész mert meg lehet oldani, de sokkal-sokkal drágább mint ha vesz az ember egy minőségi ventiből 3-4 darabot, mint mondjuk egy mora2-őt
Új hozzászólás Aktív témák
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
- MSI RTX 4060 VENTUS 2X WHITE OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen ,MS3725
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő