Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz
proximus
üzenetére
Nekem is haldoklik össze vissza. Tegnap volt időm játszani, és többször omlott össze, de nekem nem olyan "szürke csíkos" mint már láttam. Ez sötétebb. Jah meg csak elmegy a kép meg ilyenek. De nekem a hőmérséklettel is gondom van, mert eddig nem mért 70°C fölé most simán 78°C-ra szaladt. A venti hangja meg így is zavaró.
-
SimonYana
addikt
-
Gerisz
addikt
válasz
proximus
üzenetére
Hasonló tudású kártyák még nem voltak mint ez a széria? Szerintem voltak. Az meg annyira szar, hogy még azt a technikát sem használta ki nem még ezt. De nem értek én ehhez csak én így gondolom. Ha van egy program ami egy egymagos procit használ ki akkor rakhatom oda a 4-6-100 magos cuccot ha fölös. Nem így van? Rakhatok én 8millió shadert meg kutyafülét ha a 100-at se jól használja.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csak vár és vár.... 
mert ha ennyire azt mondják, hogy kevés hát....

)