Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Giot
addikt
válasz
naksys
üzenetére
Vantage? Szerintem nem az a mérvadó
! Tegnap volt vagy 3 óra Crysis Warhead (csak azért telepítettem fel hogy meglássam mennyit tud hozni a 4870-hez képest) persze folyamatosan mértem az FPS, (meg persze játszottam is egy jót
) No azokkal a beállításokkal (all High kivétel az object detail az játékos 4X-es élsimítással felbontás 1920X1080) tartotta a 30-40 FPS között. Volt hogy kicsit beesett alá (sok effekt robbanás 1xerre) meg felészaladt de a nagy átlag ez volt. Aztán jött a havas pálya na ez már kicsit nyögvenyelősebb volt
20-25 FPS-t termelt. No nekem ahogy említettem is, volt 4870-em az alíg tudta megmoccintani ilyen beállításokkal, játszhatatlan volt vagy diafilm vetítés. Én meg merem kockáztatni hogy már az 5850 is közel a dupláját hozza a 4870-nek. (Nem muszáj megdobálni ezért a kijelentésemért
)
Ja és alapórajelekkel szaladt az 5850 (765/1125).
És igen tudom hogy nem éppen történet központú a Crysis (bár ez a Warhead már egészen jó csak a vége egy nagy katyvasz, ha tudnak a Crysis 2 ben komoly történetet heggeszteni köré egy szavam sem lesz) de GYÖNYÖRŰ
főleg hogy így plafon beállításokkal még csak fényképnézegetés volt eddig. 
MOD: most látom hogy alapból a vantage-ről folyik a diskurzus, sry.
-
Stukker1987
senior tag
válasz
naksys
üzenetére
Ha a GPU score hasonló mint amit sárpac kolléga linkelt akkor nincs gond!
Gondolom a 15k körüli érték az összesített(az a q6600 miatt lehet).De ha a GPU score jóval kevesebb mint az előbb említett kollégának,akkor valamilyen beállítás gubanc lehet,esetleg lazán van a kari a slotban(érintkezés).
10.3a drivert ajánlom,jól megy vele az 5*** széria,azzal is hoz pár pötty pluszt!
-
tomta
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
! Tegnap volt vagy 3 óra Crysis Warhead (csak azért telepítettem fel hogy meglássam mennyit tud hozni a 4870-hez képest) persze folyamatosan mértem az FPS, (meg persze játszottam is egy jót
20-25 FPS-t termelt. No nekem ahogy említettem is, volt 4870-em az alíg tudta megmoccintani ilyen beállításokkal, játszhatatlan volt vagy diafilm vetítés. Én meg merem kockáztatni hogy már az 5850 is közel a dupláját hozza a 4870-nek. (Nem muszáj megdobálni ezért a kijelentésemért
)
főleg hogy így plafon beállításokkal még csak fényképnézegetés volt eddig.