- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Giot
addikt
válasz
naksys #10086 üzenetére
Vantage? Szerintem nem az a mérvadó
! Tegnap volt vagy 3 óra Crysis Warhead (csak azért telepítettem fel hogy meglássam mennyit tud hozni a 4870-hez képest) persze folyamatosan mértem az FPS, (meg persze játszottam is egy jót
) No azokkal a beállításokkal (all High kivétel az object detail az játékos 4X-es élsimítással felbontás 1920X1080) tartotta a 30-40 FPS között. Volt hogy kicsit beesett alá (sok effekt robbanás 1xerre) meg felészaladt de a nagy átlag ez volt. Aztán jött a havas pálya na ez már kicsit nyögvenyelősebb volt
20-25 FPS-t termelt. No nekem ahogy említettem is, volt 4870-em az alíg tudta megmoccintani ilyen beállításokkal, játszhatatlan volt vagy diafilm vetítés. Én meg merem kockáztatni hogy már az 5850 is közel a dupláját hozza a 4870-nek. (Nem muszáj megdobálni ezért a kijelentésemért
)
Ja és alapórajelekkel szaladt az 5850 (765/1125).
És igen tudom hogy nem éppen történet központú a Crysis (bár ez a Warhead már egészen jó csak a vége egy nagy katyvasz, ha tudnak a Crysis 2 ben komoly történetet heggeszteni köré egy szavam sem lesz) de GYÖNYÖRŰfőleg hogy így plafon beállításokkal még csak fényképnézegetés volt eddig.
MOD: most látom hogy alapból a vantage-ről folyik a diskurzus, sry.
-
Stukker1987
senior tag
válasz
naksys #10088 üzenetére
Ha a GPU score hasonló mint amit sárpac kolléga linkelt akkor nincs gond!
Gondolom a 15k körüli érték az összesített(az a q6600 miatt lehet).De ha a GPU score jóval kevesebb mint az előbb említett kollégának,akkor valamilyen beállítás gubanc lehet,esetleg lazán van a kari a slotban(érintkezés).
10.3a drivert ajánlom,jól megy vele az 5*** széria,azzal is hoz pár pötty pluszt!
-
tomta
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged