Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- OLED TV topic
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani_golf
tag
Hello All.Kéne segitség.Vettem egy Asus 5850 et.Eddig minden jó.Win 7 64 bit ,és 10.3 driver és CCC van fent.Olyan gondom lenne hogy a win alatt 157/300 on megy mivel nincs terhelés.Eddig oké.De párszor csinálta már azt hogy felment vmi oknál fogva 400/900 ra pedig nemis terheltem ,hanem max videot néztem a gépen.De nemakar vissza menni 157 re és ha elinditottam a Heavent akkor meg szaggatot és néztem a gpu-z vel hogy nemis ment fel 725 re sem tehát mindha beragadna ilyenkor azon a 400on.Ilyenkor a gép újrainditása volt megfelelö,aztán elinditottam a heavent és minden rendbe volt ment 725 ön és utánna visza is állt 157 re.Tehát az a kérdésem mi oka van ennek hogy néha meggajdul?driver hiba?egy srác azt mondta neki is volt ilyen ,leszedte a CCC-t és mindha ezután nemcsinálná.ezt majd ha újra csinálja énis kiprobálom de gondoltam irok ide is hátha tud vki vmit.Amugy egy 24 pro volt elötte de leszedtem a drivert ha az bezavarna,vagy lehet ezis?elöre is köszi mindenkinek,helloka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem minden arany, ami AI
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BMW topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest