- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ger_man
senior tag
Szerintem ez ACC betegség, nekem is csinálja, bár nagyon ritka, akkor ha sokszor indítom újra, mondjuk Bios beállítás miatt, vagy resetnél.
Sőt nekem van néha olyan esetem is, hogy újraindítás után mikor épp POSTol, egyszer csak leáll a gép, mintha kihúzták volna az aljzatból... majd mikor újra bekapcsolnám nem reagál a bekapcs gombra... Ekkor két dolog jöhet szóba:
1.)vagy várok kb 10-30másodpercet és utána bekapcs
2.)vagy tápkapcs le, aztán párszor bekapcs gomb nyomás, vagy resetgomb, majd táp kapcs fel, és bekapcs és megyDe mindkét esetben általában X3ra visszaáll... de ha belépek a biosba, és hangsúlyozom csak belépek, és kilépek (mentés nélkül) akkor már ismét X4... kiérti ezt
Szerintem az egész onnan jön, hogy az ACC nem természetes dolog
De fontos megjegyeznem, hogy a kb 1éves 720BE-m stabil X4ként 1.400V-al 3400mhz-en... egy-két gebasz belefér egy hónapban
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest