- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz Pikari #90397 üzenetére
Ha ment abban a lapban az FCPGA, akkor igen, tököszúrás volt Katmaira váltani.
Viszont sajnos elég sok (főleg olcsóbb) lappal találkoztam, ahol nem ment. 533-ig PPGA volt, utána FCPGA, és azok már egyszerűen nem mentek az olcsóbb lapokkal Sajnos - persze, naná - nekem is ilyen lapom volt, és a 466-ost nagy vágyam volt egy 566@850-esre lecserélni, de nem tehettem meg, mert maximum 533-ig ment benne a proci. Ráadásul a PPGA-s 533-asoknak híresen rossz volt a tuningpotenciáljuk, a legtöbb még 600-at sem ment... nekem akkoriban a 466-os 525-ön ment stabilan, szóval ezekután értelemszerűen a cserét nem nagyon erőltettem. (Sőt, képes volt 766MHZ-en is bejönni, csak akkor ki kellett venni a hangkártyát, de sajnos 1-3 perc után úgyis lefagyott 766-on szóval ahhoz képest a stabil 850MHZ (hanggal!) nagyon nagy előrelépés lett volna egy jó 566-ostól).
Osztálytársamnak, Csigának pl jó kis BX-es Abit lapja volt, csak kivette a 333-as Celeront, bedobta a helyére az 566-ost, egyből fölment neki 850-re és örülhetett az olcsón szerzett több mint dupla sebességnek. Nagyon irigyeltem.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tudományos Pandémia Klub
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Elektromos cigaretta 🔞
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest