Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun
üzenetére
A bányászhullám/covid/háború kombóból bizonyíthatóan csak az első volt érdemleges hatással a VGA-k árára. (ha a másik kettőnek is lenne komoly hatása, akkor most a CPU, HDD, alaplap, RAM , táp stb. minden is drága lenne nagyon). Jó lenne már lecsengene az egész, mert idestova 2 éve(!) akarok VGA-t venni és még nem jutottam oda. Már bánom, hogy nem vettem meg anno 80 körül az 1660Ti-t, csakhát úgy voltam vele, hogy kimegyek külföldre és amikor hazajövök lesz magasabb keret, meg addig minek álljon itt?
Hiszen csak lefelé megy az értéke 
Egyébként 4GB-os VGA-ért szerintem a 85K mindenhogy sok
Mármint persze, nem volt más választásod, de ez akkor is durva ...Élménynek nem mondanám (értem ám, hogy hogy érted), de megrázó volt. Tulajdonképp aludtam mikor történt, és az ütközéskor tértem magamhoz. Azóta nem tudok kocsiban menetközben aludni
Meg hát van 1-2 hatása mai napig, de nem számottevő / megtanultam együtt élni vele.Nos, Románia tényleg messze van, csak a pénzváltó meg egyebek miatt tippeltem arra. Ide eléggé közel van Nagyvárad és a városban (főleg a Tesco körül) eléggé élénk román forgalom van, illetve régebben innen is sokan jártak át vásárolni)
Na, akkor majd valamikor előszedek egyet, és ha lesz egy kis időm elviszem a szoborig. Vagy a játék legelején van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Fotók, videók mobillal
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Minden, ami hőszivattyú
- Arc Raiders
- Vigneau interaktív lokálblogja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Intel i7 7800x
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Hiszen csak lefelé megy az értéke 
Mármint persze, nem volt más választásod, de ez akkor is durva ...