Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ranagol_5

őstag

Ha végeztem az új ryzen 3900x-es konfig basztatásával én is visszatérek a retro vonalra.. (sosem gondoltam volna, hogy a retro cuccokkal kevesebb a szopás, mint egy 1 hónapos HW-val..)

Elsőnek kitakarítom az IBM PS/2-t majd terveim szerint 2 napig scorch-ozni fogok haverokkal rajta. :D
    Aztán jöhet az Epox EP-MVP3G5 a benne lévő K6-3+-al, végre beépítésre kerül. - Ezt szivesen elcserélem valami hasonlóan jó teljesítményű, ám de tuning barátabb példányra.
    Aztán az MSI Pro266TD Master LR-t kéne összerakni, abban is benne pihen 2db 1,4-es tualatin és a HD3850 is meg van hozzá VGA-nak.
    És végül jöhet egy másik kuriózum, csak még mindig nem találtam hozzá procit, az MSI K7D Master-L. 1db 2800+-os Athlon-M-em van, kéne mégegy bele, de az égen földön nem találok, szóval ha valakinek fekszik az almáriumban, csereberélhetnénk.. :D
    Ugyan van hozzá két gyári Athlon MP, de original csomagolásban vannak és sosem voltak még kibontva (a deszkát is én bontottam ki először pár éve), így aztán nem szivesen bontanám meg.

Új hozzászólás Aktív témák