Hirdetés
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Fujifilm X
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranagol_5
őstag
Ha végeztem az új ryzen 3900x-es konfig basztatásával én is visszatérek a retro vonalra.. (sosem gondoltam volna, hogy a retro cuccokkal kevesebb a szopás, mint egy 1 hónapos HW-val..)
Elsőnek kitakarítom az IBM PS/2-t majd terveim szerint 2 napig scorch-ozni fogok haverokkal rajta.

Aztán jöhet az Epox EP-MVP3G5 a benne lévő K6-3+-al, végre beépítésre kerül. - Ezt szivesen elcserélem valami hasonlóan jó teljesítményű, ám de tuning barátabb példányra.
Aztán az MSI Pro266TD Master LR-t kéne összerakni, abban is benne pihen 2db 1,4-es tualatin és a HD3850 is meg van hozzá VGA-nak.
És végül jöhet egy másik kuriózum, csak még mindig nem találtam hozzá procit, az MSI K7D Master-L. 1db 2800+-os Athlon-M-em van, kéne mégegy bele, de az égen földön nem találok, szóval ha valakinek fekszik az almáriumban, csereberélhetnénk..
Ugyan van hozzá két gyári Athlon MP, de original csomagolásban vannak és sosem voltak még kibontva (a deszkát is én bontottam ki először pár éve), így aztán nem szivesen bontanám meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun