-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Jók ám azok a csőkábelek, tavaly szereztem gombokért egy kisebb szatyornyit. Nem nagyon lehet már fellelni tartozékként ilyesmiket.
Teszteltem (volna) az előbb egy 478 lapot, persze egy 3,4-es Prescottra nyúltam rá, aztán fötörtem az asztalban, de minden használható hűtőm a padláson van a palatető alatt, ahol most kábé 80°C lehet, szóval letettem róla, hogy mostanában belépjek oda. Találtam viszont egy sima alu s370 bordát egy kerregő 40-es ventivel, ráraktam a forrófejű procira, póveronoltam neki, bootolt, majd miután beléptem a biosba ki is kapcsolt. Melege lett szegénynek, de legalább pár pillanatra láthattam, hogy működik a deszka.
Persze az én hibám, mert nem a legnagyobb melegben kéne tesztelni és nem egy csúcs Presivel hanem valami ócska celkával, ami meg nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest