-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félreértettél, az SB16 előtt Én is meghajlok, de egy vibra12
... alapból nincs bass/treble állítási lehetőség volt amin az erősítőt se lehetett felszorozni volt, amin még erősítő se volt és eléggé sok volt a korcs példány... nekem zajosabbnak és erőtlenebbnek is tűnt, de lehet ez már csak képzelgés (annak idején próbálgattuk, hogy melyik hogy szól, azonos hangcuccal)
ez hangkártya, SB16
korcs Vibra16
ja és a vibra-val kezdődtek a P&P csodák, és ha be tudtad izzítani egy 386-os gépbe akkor áldottad az eget... igaz, hogy ez plusz memó veszteséggel járt, köszönhetően az ICU-nak
Új hozzászólás Aktív témák
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
... alapból nincs bass/treble állítási lehetőség volt amin az erősítőt se lehetett felszorozni volt, amin még erősítő se volt és eléggé sok volt a korcs példány... nekem zajosabbnak és erőtlenebbnek is tűnt, de lehet ez már csak képzelgés (annak idején próbálgattuk, hogy melyik hogy szól, azonos hangcuccal)
DarthSun