Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nudlee
aktív tag
válasz
Sanchez638 #31999 üzenetére
Gondolom az egészet, és a 1,5K az irányár.
-
Nudlee
aktív tag
Occsó BE6-II valakinek?
katt -
válasz
Sanchez638 #31995 üzenetére
Én kb 1 éve vettem retro IO csatolókat és 10Mbit- es hálókártyákat melyek még nem voltak gépben, egy raktár elfeledett polcán pihentek 20 évet
-
Sanchez638
addikt
Ez csak nálam van, vagy mindenkinél, vannak/lettek Diamond kártyák. Mindegyik pormentes hibátlan állapotba(v1 kivétel) Ennyire vigyáztak volna az emberek ezekre?
-
Nudlee
aktív tag
Nekem van egy Olivetti A12 -notim. Kicsit kehes (szalagkábel, vinyó, ráadásul a múltkor a tápja is elpukkant mellettem), de ha lesz időm feltámasztom
-
Fenyő
őstag
válasz
frescho #31985 üzenetére
Az M290 azért segítség nélkül nehéz lett volna, az enyémben 3 Mb ram van umb driverrel + ems emulációval, 120 mb hdd "felstackerezve" ~160-180mb körülre, SB Pro2-vel, plusz az integrált Paradise WD vgat bővítettem még 512kb-ra benne (Ugh, prehistoric és társai detto).
-
válasz
Armagedown #31983 üzenetére
Nem nyert egy sem.
Retro topicban G mint mertekegyseg fel sem merulhet
Fenyo lett a nyero. Egy jó kis 286-os Ugh-al, prehistoriccal es tarsaival megtomve.
-
válasz
#94257664 #31975 üzenetére
A termodinamika törvénye alapján léghűtéssel alacsonyabb nem lehet a környezeti hőmérséklettől, legfeljebb nem pontosan mér az alaplapod.Előhűtött folyadék vagy nitrogén-hűtéssel tudsz alámenni de ott ugye a hűtőanyag kisebb hőmérsékletű mint a környezet.
(#31973) frescho : kíváncsi leszek megfejti-e valaki
-
Nem kell mobilnet vagy 4GHz a boldogsaghoz, hogy jol szorakozzunk. A konfig egyszeru es csupa szep szambo all. De hogy kicsit feldobjam az eletet lehet tippelni, hogy mit is jelentenek:
8
16
80
290 -
Sanchez638
addikt
Retrotársak, lenne 3db alkatrészem, mert szórom ki a rossz/hibás cuccokat. Érdekel valakit egy ilyen pakk?(csak egybe)
Asus 6800ultra Driverrel lefagy
Fx5700Ultra Driverrel lefagy
Gigabyte ga-6vxd7 Nem indul, szerintem zárlatos lehet.1év alatt semelyikkel nem volt hangulatom foglalkozni. De most vagy emberhez vagy hulladékba megy.
2k ért+egy doboz izesített sörért(nem sörétért) el lehet vinni
-
törölt tag
-
Ádyka
őstag
válasz
bacsis #31961 üzenetére
Nekm vagy egy Opteron 2218 és egy Opteron 8435 proccom.
Ha valaki szeretné megrángatni egy jó lapban, akkor szóljon. Kölcsön adom. Én csak úgy tudom, ha rákötöm egy spárgára és úgy rángatom. -
Yutani
nagyúr
válasz
quailstorm #31958 üzenetére
Ahogy anno írtam, nekem az volt fontos, hogy ne az alaplap legyen piszkálva (azok sokkal gyorsabban elfogynak, mint a procik). És működik a dolog. Néhány kép a prociról a beavatkozás után:
A legalsó képen látható, hogy a reszeléssel elértem egy réz réteget, de ez nem okozott semmilyen problémát eddig.
-
quailstorm
félisten
válasz
Yutani #31957 üzenetére
ja hogy te a procit reszelted
nemtom, az a két pöcök az pillanatok alatt lejött egy tapétavágóval, és az alaplap attól még nem lett kuka hiszen arról írok, de jó koncepció a tied is, főleg ha ipari szinten menne értékesítésbe, mert akkor az új tulajnak még darabolni se kell -
Yutani
nagyúr
válasz
Yutani #29070 üzenetére
5 hónapja beszéltünk 771 Xeon reszelésről. Jelentem kész, egy Gigabyte GA-G31M-S2L lapban megy a megreszelt és átalakítóval felszerelt Xeon 5160 (SL9RT). Éppen most telepítettem Windows 7-et egy Kingston V300 120GB SSD-re pendrive-ról. Nagyon gyorsan felment a rendszer.
-
Nudlee
aktív tag
Felraktam a TNT2 -re a bordát. Végül 2 komponensű fémragasztót használtam, kíváncsi leszek...még szárad.
TNT2 méri a GPU hőmérsékletét? -
törölt tag
gban!
hogyéba adnád a 9600xt-t? -
bacsis
Közösségépítő
válasz
#94257664 #31946 üzenetére
Paragon Partition Manager amit még javaslok, szerettem
-
Sanchez638
addikt
válasz
Ganz-[HUN] #31948 üzenetére
Én is erre gondoltam, de aztán essembe jutott, hogy nagyon nem volt választható d
-
gban
veterán
válasz
Ganz-[HUN] #31948 üzenetére
Az nem nagyon manager
-
gban
veterán
-
törölt tag
nem tudtok partició managert win98 alá?
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
quailstorm #31941 üzenetére
igen, jónak kell lennie
-
válasz
Sanchez638 #31936 üzenetére
Popzene is van midizve bőven.Legfőképp meg a hullámtábla a játékokhoz kell.Doom elképzelhetetlen nélküle
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
quailstorm #31938 üzenetére
Rivatuner tökéletes hozzá
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
quailstorm #31935 üzenetére
Max Payne igen, szépen megy TNT2-n, anno azon toltam
Hmm, nem tudtam hogy elindul a Half Life 2 DX6-os karin is.. bár a 6-10 FPS nem valami há de biztató -
quailstorm
félisten
Ja, egyes játékok úgy néznek ki rajta mint a kutyahányás. galéria
(#31932) bacsis: ezt előtte beszéld meg Mókóval: [link]
Régi legenda, de nem elfogadott. Az angol nyelvű 2003-4-es fórumot olvastam én is ahol ez felmerült, nem is hittem, pedig a Max Payne is megy, bár az nagyon más.
TNT2 most csak integráltban van nekem, az kevés.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
quailstorm #31924 üzenetére
A Half Life 2-nek minimum Directx7-es kártya kell
Egy Geforce256-on tehát már eldöcög, de ez alá nem lehet menni...
Viszont azon már szépen elmegy, itt egy cikk a bacsis-tuningon -
törölt tag
válasz
Sanchez638 #31929 üzenetére
nem sajnos, teljesen más elven működnek, midit játszhatsz winamppal, winmediaplayerrel.
igen, főleg klasszikus zene van, de van rengeteg könnyűzene is, főleg jazz, de van pár rock szám is "midizve" -
Fenyő
őstag
G200 inkább a TNT1 riválisa, a TNT2-é a G400 volt, amúgy korabeli D3D-ben tényleg egész tűrhető, nameg az ilyen nóném (Aristo, Butterfly, EagleTech, Acorp, ColorMax, Manli, Ennyah, Sector, Powermagic és társai
) Tnt kártyáknál nagyságrendekkel szebb képe van.
Virge-en/Trio3D-én kb 2 tucat korai D3D-és vagy saját apis (S3D) játék megy csak, de a legtöbb normális sebességgel tényleg csak alacsony felbontásban (ált max 400x300), nem véletlen hívták 3D deceleratornak, ráadásul elég trehány minőségben, szóval tényleg csak arra jó megnézd ilyen is volt. -
Rive
veterán
válasz
quailstorm #31927 üzenetére
Ez (SZVSZ // ha jól emlékszem) ~ azt tudja, amit annak az S3 kártyának kellene tudnia. De ez tudja...
A G200 az a TNT2 ellenfele/kalibere volt. Gyengébb 3D, viszont tűéles 2D.
-
quailstorm
félisten
Na, csak hülyeséget beszélek megint...
Millennium G200 ugye? (én csak a Millenniumig olvastam, meg a matrox millennium szóra is azt adja be elsőnek)
Nekem meg a simából van 1, meg egy nagggyon hosszú kártya ami szintén Millennium. ilyen az egiyk
ebből nem nagy cucc hogy PCI és gyakori nagyon -
Rive
veterán
válasz
quailstorm #31924 üzenetére
Azokkal sose játszottam, szóval nem tudom, mi kell nekik.
PCI G200 az viszont nem apróság - az AGP-s elég közönségesnek számít, de PCI...
-
Rive
veterán
válasz
quailstorm #31920 üzenetére
Turbo-virge. 3D-re valami hihetetlenül sz@r. Még retronak is sz@r.
G200 ~ hasonló árban szokott előfordulni de ég és föld.
Vagy tényleg egy TNT2.
Amúgy érdemes kipróbálni... egyszer -
törölt tag
válasz
Sanchez638 #31921 üzenetére
ja, ez nem mp3-ra való, hanem .mid kiterjesztésű fájlokra.
egyszerűen, konyhanyelven fogalmazva, az mp3 egy előre felvett hang, míg a midi egy kotta, ami tartalmazza egy csomó hangszer hangját leírva, és a midis hangkari ezt a kottát szépen lejátssza, a saját memóriájába vagy a ram-ba töltött hangkészlet segítségével, ezeket lehet cserélgetni, ezáltal jobb hangminőséget elérni. -
törölt tag
válasz
Sanchez638 #31918 üzenetére
én is, mit hallgatsz?
vannak külön metál gitár és dob szettek, ha erre vagy kíváncsi. -
Nudlee
aktív tag
válasz
Balathruin #31900 üzenetére
Balathruin: ragasztós paszta nagyon drága, Gap Pad meg szerintem nem fogja oda.
gban: ez a pillanatragasztós jó ötletnek tűnik
Köszi a tanácsokat srácok, pacsi!
nakos1212: semmi gond. Picit altatom a témát, később ha engednek az árából, elhozom magamnak.
-
válasz
Sanchez638 #31913 üzenetére
Hullámtábla szintetizátor.Előre felvett hangmintákkal játsza a zenét a valósághűbb hangzásért. A hangkártya saját ramjába vagy a központi ramba tölthetők a készletek.
-
törölt tag
válasz
Ganz-[HUN] #31910 üzenetére
köszi!
sanchezsa hangmintákkal fel tudod tölteni a midi részét. -
Ádyka
őstag
A Trio és fürge Virge sorozat mellé valahogy mindíg dukált egy voodoo. Csak a hozzám hasonló perverzek vettek 1,5x-2x annyiért tsenget.
-
Rive
veterán
válasz
quailstorm #31895 üzenetére
S3 Trio 3D/2X 8MB? Arra jó, hogy meglásd és megutáld
Egy némileg turbózótt Virge, AGP csatolóval, összekutyult driverekkel.
300HUF jó ár érte, ez ~ 'anyagár' most, szóval ingyen lesz kipróbálni -
Ganz-[HUN]
addikt
nakos: grat a konfighoz
-
Exian
addikt
válasz
DarthSun #31907 üzenetére
Ez azt juttatja eszembe, amikor úgy '98-99 környékén a talán PII-PIII gépemben 3db hangkártya volt és nyomtuk a Virtual Turntablest
Egyik kártya volt a monitor, azzal állítottuk a következő zene sebességét, a második volt az éles, ami ment ki, a harmadik meg felvette az egész mókát. Néhány sulibulit lenyomtunk így. Aztán jött a dizsi és a bakelit... aztán az is kihalt, és lám, megint PC-n és/vagy céleszközön kavargatnak sokan
-
válasz
Sanchez638 #31906 üzenetére
Dícséretes, mindegyik jó kártya !
Most egy olyan projecten dolgozom hogy 1 gépben 5 hangkártya lesz, el fogjátok dobni az agyatokat
-
gban
veterán
válasz
quailstorm #31902 üzenetére
Pontosítva,
Trio64 1 vagy 2 mb
Virge 2 vagy 4 mb a PCI, 4 mb az agp (GX)
Trio3D 4 mb
Trio3D/2X 4 vagy 8 mb
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest