Hirdetés
- Itt a Razer-féle PC Remote Play szolgáltatás
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- Az instabil gazdasági helyzet miatt nő a PlayStation 5 ára
- Még erősebb verziót hozott USB Type-C-s tápegységéből a Raspberry Pi
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Felgördült a függöny, kezdődhet a hardverszínház
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
czundermák #116581 üzenetére
no sztem ez a megjelenési dátum ez egy totálisan irreleváns információ, semmi jelentősége - ezzel szemben pont a felsorolt paraméterekkel lehet pontosan elhelyezni a térben hogy a BX-ek között az adott lap egy korai e (tud e coppermine-t?), tuning szempontból pedig full impotens, korai jumperes, korai szoftveres elnagyolt lépcsőkben állít (mint egy BH6), picit többmindent tud már (mint a BX6 2.0), vagy késői stepless (mint egy BE6-II rev2), illetve ehhez jön hozzá még a PCI osztó kérdése is mert hiába stepless valami, ha csak 3-al tud osztani, akkor erősen szűkíti a használhatóság körét...
a P2B-F-et abszolút nem említeném egy lapon a BX6 2.0-al, révén hogy még szoftveres FSB állításra sem képes, ráadásul itt van mellettem egy P2B-F 1.04, rajta egy HIP6019CB VRM IC - most nem vagyok benne biztos hogy pontosan ennek a datasheet-jét találtam meg, de ha minden igaz akkor még 1.8V alatt se tud, tehát coppermine-hoz sem igazán javasolt, bár azért működhet...
szóval hiába vonsz párhuzamot a megjelenési dátumok között, kifejezetten félrevezető következtetést vohatsz csak le belőle... ám ha hozzá nézed a fenti paramétereket, akkor kijöhet hogy ezekszerint az Abit akkor nem kicsit előbbre járt a fejlesztésben, a P2B-F max a füstjét szívhatta a kanyarban
ettől még nem tekinteném őket P3 korszakba illő lapoknak.
ezt sem igazán tudom értelmezni... mi az amiben a BX6 2.0 visszafogna egy Katmai-t vagy egy 100-as coppermine-t? igazából még a 133-ast rézbányákat se fogja vissza, amennyiben stabilan összeáll a konfig, de ez már persze tuning, tehát ingoványosabb talaj
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest