Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
ata99 #114815 üzenetére
Igen, a marketing miatt kellett a 10GHZ.
A Tua kétmagosságára nem emlékszem. Pontosabban arra igen, hogy egyszer létezett valami Celeron ami 1200MHZ-es volt és két magos, és jól lehett húzni, de azt egyszer láttam háznál mikor mentem gépet telepíteni, se előtte se utána nem láttam többet ilyet, és meg nem mondom már milyen alapon volt. Akkor csak a két mag döbbentett meg, mert baromi alacsony volt hozzá az órajel, ez már 2011 vége volt, szóval akármi is lehetett.A jóöreg 423-as (Willamette 423) szerintem mindenkinek megvan innen a topicból, RD RAMmal meg 1300-1500MHZ-es órajellel, legalábbis én olyaokat láttam még élőben is.
Nem tudom mikor lépett le a főkonstruktőr de azért az AMD csillaga jóval a Socket A kifutása után kezdett esni, leginkább a C2D megjelenése miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-10400F proci eladó, dobozos
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I7 12700 - 12mag/20szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel