Hirdetés
- Akciókamerák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pikari #112696 üzenetére
Az i 8250U-t már lassúnak tartom. Hiába van benne elég RAM és 4 mag+HT. Ahogy megnyitok rajta 2-3 nem túl nagy programot és 8 lapot érezhetően belassul. A háttérben egy word-excel-VS code triónak nem kellene ennyire megfognia. Egy hello world vagy 3 oldalas doksi nem okozhatna ilyet.
Szóval ami szerintem elfogadható az egy 6. gen i5, vagy 8. gen-től az i3. Ezeknek van megfelelő single thread teljesítménye és elég magja is rendes használathoz. Az első Swiftet sem azért vették, mert jó autó volt. Ha a Swift a Pentium, akkor az i3 egy Astra szint amibe már elfér a család.
arn: Linux alatt elvileg igen. De ez is arról szól amit írtam. Ezt fent kell tartani, idő, ember és költség.
Fenyő: Tudtam, mert megtaláltam a korabeli méréseim, csak már azóta kicsit elfelejtettem
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest