Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Petykemano #7639 üzenetére
""Alaplapok $125-tól."
Hát ez elég siralmas."Szerintem ez még egész jó. Nyilván a modern szabványok komolyabb PCB-t is igényelnek, illetve minden drágul, ezt is figyelembe vébe ez nem tűnik veszélyesnek, a legolcsóbb B550 is 95$ volt két évvel ezelőtt. Idézet: "The cheapest B550 motherboard at present is the GIGABYTE B550M DS3H which is a micro-ATX model, with a very basic feature set, and costs just $95;" [link]
"Bár tudtommal az újonnan bejelentett SKU-k között nincs 65W TDP-vel rendelkező."
Bármikor felülbírálhatod a paramétereit. Őszintén szólva, igencsak örülnék neki, ha lenne erre felhasználóbarát megoldás. Mint pl. akármelyik gyártó mobil procijainál, hogy a gyári win10-es "akkus csúszka" állítgatja a TDP-limiteket is.[link] A mobil R5 Pro 4650U-mon rendszeresen használom is.
#7640 Busterftw : "6 cores 12 threads vs 14 cores 20 threads"
Lehet, hogy én vagyok elfogult, de ilyen összehasonlításokra határozottan jobban preferálom a 6+0 vs 6+8 megnevezést. A gyakorlatban is erősen szoftverfüggő, a kis magok mennyit tudnak hozzátenni a produkcióhoz. Marketingben óriási, hogy 6 mag szemben 14-el, de a gyakorlati oldal már nem ilyen arányokat fog vélhetőleg mutatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest