Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ertt
tag
válasz
win7777 #3730 üzenetére
Alaplapról egy korábbi kérdezőnek írtam pár tapasztalatot,bocs hogy neked címezve küldtem el.Remélem feloldozol bűnöm alól.Táppal kapcsolatosan csak annyit,hogy igazad van,(én csak egy szituációt próbáltam megoldani,és itt tanácsot kérni )ami megesett velem,és nem értettem az okát,továbbá most sem értem mert ennek a tápnak valóban vinni kellet volna.ezért is rendeltem ezt hozzá,no meg erre kaptam keretet.Most meg rakhatok bele egy másikat.Hidd el nem örülök neki én sem,de ha nem indul akkor mi a ..csináljak.Segítséget nem kaptam.viszont a chiffi korlátait ezekszerint mégiscsak elértem,az alábbi konfiggal.PhenomII x4: 2,8ghzX4 6mb L3,2x2gb Hyperx ddr3 1600, EVGA 9800Gt 1gb Green,500gb hdd.dvd-író,Zalmann hűtés.Sb Audigy. Most akkor mit tehetek. a jelenség az,hogy ha a pci-e foglalatban bármilyen értelmes kártya van be sem kapcsol a gép.Ez volt az eredeti kérdésem is! Melyik a gyenge láncszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- No Voice in the Galaxy
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest