Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sósperec
tag
válasz
Apóca55555 #5098 üzenetére
Csak találjak meg ennyi mindent
Na majd lehet megkérem a bátyám erre a feladatra.igaz ő se ért hozzá de biost már látott -
Gyufaaa
veterán
válasz
Sósperec #5092 üzenetére
Menj a BIOS-ba ott pedig az MB Intelligent Tweaker menübe. Ott az Advenced Clock Calibrationba lépj és tedd All cores-ra és mentés után röffentsd újra a gépet majd várj, hogy betölt e a win. Ha ez meg van akkor majd haladhatunk tovább. Ha kékhalál van, akkor feszültség emelés esetleg segíthet, de ezt gyári hűtővel ne tedd.
-
Sósperec
tag
Hali!
Azt szeretném kérdezni hogy most vettem meg az első amd-s gépem és van benne egy athlon II x3 450(Rana) proci.Azt olvastam ebben van feloldható mag.
Ezt hogy érdemes csinálni? mert még soha nem volt dolgom ilyennel.
Az alaplaphoz(GA-880GM-D2H) kaptam a driver cd-n egy progit ami elvileg segít ebben úgy hogy bekapcsolom és újraindítás után már elvileg kéne mennie +maggal.
Vagy inkább másképp csináljam?Köszi!
-
joker1220
őstag
válasz
pockhome #5089 üzenetére
Ezek szerint a tied alapból 1,350 öt kap, valakinek alapból 1,375v t ad.
Nekem van olyanom ami alap 1,425v t kapott, ez már pont határeset.
Ha alapból csak 1,35V t kap akkor lépésenként emeld a feszültséget
1,425V ig és nézd meg hogy beindul e, akár 4 magosként, akár külön
külön a két letiltott magot ( az egyik letiltásával ) 3 magosként.Egyszerűbb ha kapásból feltolod a feszt 1,425v re, baja nem lesz tőle,
és így próbálod végig, előszőr mind2 őt, aztán egyenként a letiltottakat.Hátha csak az egyik rossz a 4 ből de lehet hogy stabil lesz mind a 4,
csak több fesz kell neki, próbálgasd végig.A magok szemben vannak egymással párhuzamosan, tehát a
Core Control nál ahol le tudod őket tiltani ott úgy nézd hogy aCore 0 = 1 es mag (ez mindig megy, nem tiltható)
Core 1 = 3 as mag ( ez az egyik letiltott)
Core 2 = 2 es mag ( ez a 2. alapból működő mag a 0 ás után)
Core 3 = 4 es mag ( ez lesz a másik letiltott)Remélem érthető amit leírtam
-
joker1220
őstag
válasz
Gyufaaa #5088 üzenetére
Észrevettem én is, de már késő volt
Egyébként kereskedelmi forgalomban kifogni hibátlan oldható
procit szinte lehetetlen, legalábbis baromi nagy mák kell hozzá.Saját példával élve, vettem egy x2 555 boltban, sikerült beinditani
4 maggal de hibás volt hiába a fesz emelés v bármi, ddr2 es lap
ban ment hibásan.Aztán vettem egy kitesztelt példányt amit azóta is használok,
az az érdekessége hogy ennek a procinak ugyanaz a sorozat
száma egy az egyben mint a hibásnak.Szóval szerintem ránézésre semmiképp sem lehet megállapítani
hogy oldható lesz e vagy sem. -
-
pockhome
senior tag
nem a RAM a probléma:S
kivettem egyiket is másikat is de egyikkel sem működött.
akkor csak a táp lesz a búja gondja nemde? -
joker1220
őstag
válasz
Gyufaaa #5084 üzenetére
Gratula!
Van egy ajándék magod
Csak tényleg vegyél rá egy normális procihűtőt,
ha nincs 4-5 ezred rá akkor legalább egy gyári
X4 hűtőt szerezz, itt a hardverapron láttam
1500-2000 ft körül vannakPersze játék alatt nem melegszik 65 fokra,
viszont minél hűvösebb a cucc, annál tartósabb
lesz -
Toxy
aktív tag
-
joker1220
őstag
válasz
Gyufaaa #5081 üzenetére
Annyit még hozzátennék hogy amég nincs normális hűtő addig ne nagyon futtasd a prime95 öt több órát mert nem tesz jót neki.
A prime95 ben 3 fajta teszt van, ezekből sem mindegy hogy melyiket futtatod:
A Small FFT's teszt csak a procit termeli és ennél a tesztnél lesz a legmelegebb.
A Large FFT's szintén főként a procit teszteli és némi ramot.
A Blend teszt pedig a procit és a ramot is teszteli.Nálam általában ha nem stabil egy proci akkor 15 perc után jön ki a hiba legkorábban
bármelyik teszten, de volt már nem egyszer hogy Blend futott 1,5 órát, utána rányomtam
a Small FFT's tesztet és 10 perc után hibát dobottEgyébként ha van a lapodon inegrált video, akkor kapcsolj át rajta mert így rögtön kijön hogy hibátlan e a cucc, ugyanis az integrált video a proci ram vezérlőjén keresztül éri el a rendszer memóriát, így ha valami hibás akkor rögtön meglátszik majd a képernyőn
-
Toxy
aktív tag
válasz
Gyufaaa #5079 üzenetére
Most kipróbáltam hogy visszatettem gyárira a procit vagyis x2 555. s 1.4 a fesz. s így hagytam kb 15percet s most is 65 fölé ment
volt 69 is
Akkor bekapcsolom x3 s 1.425 fesz. s a Cod-Modern Warfaret tudom rajta gamet futtatni, vagy később a crysuis 2 mert azt hozza ismerősöm. mondtanm neki.
A cod elég nagy játék? vagy kevés neki?
ja meg gondolom azért is megy fel mert gyári hűtőm van. de sztem fogok venni egy másiikat rá. csak ne tudom miet érdemes.
-
Gyufaaa
veterán
prime 95 legalább 2 órát fusson. Ha az alatt nem hibázik, akkor játsz egy combosabb játékkal. Ha mindkettőnél stabil, akkor minden ok. A prime teszt lefut sem veheted tutira a dolgot, azért jó a játék teszt is mellé. 10 perc semmi. Az alatt nem tudod meg, hogy stabil-e a dolog. A feszt pedig hagyd 1.425 v-on. Ha ezen stabil, akkor kezdhdted csökkenteni. De minden feszültség állítás után tesztelj és monitorozd a hőmérsékletet.
-
Toxy
aktív tag
-
joker1220
őstag
válasz
pockhome #5076 üzenetére
Olvasd el az előző HSZ-t, elfelejtettem lenyomni az ok gombot és megelőztél
Amit kifelejtettem 1,425V proc feszültségnél ne menjetek feljebb, feszkót lépésenként
kell emelni és mindig tesztelni utána hogy jó lett e a cucc ha nem segít akkor nagyobb fesz nél sem fog.Meg lehet próbálni adni a CPU-NB nek is + feszt adni egészen 1,35V ig ennél többet itt nem szabad mert tényleg kinyirja a procit...
Próbáld ki hogy kiveszed a kingmax okat és csak az OCZ ket hagyod bent, próbálsz unlockolni, feszkot emelni, ha nem megy akkor kiveszed az OCZ ket , berakod a kingmaxokat és végig próbálod megint, bár nem hinném hogy itt van a csont elásva.
Végülis veszteni nem vesztesz rajta.
-
joker1220
őstag
válasz
pockhome #5074 üzenetére
A procit stabillá tenni csak a fesz emeléssel lehet, illetve bizonyos esetben,
a CPU-NB fesz emeléssel, azaz a prociban lévő memóriavezérlő működési
feszültségének növelésével lehet.Ha a memória vezérlő egy része sérült, akkor teljesen mindegy mennyi
feszt kap és az is hogy milyen ramok vannak a gépbe.A DDR2 illetve DDR3 ramok között lehet különbség, ugyanis előfordulhat
hogy a memória vezérlő azon része sérült ami vagy a DDR2 v a DDR3
működtetéséért felelős, láttam már ilyen procit ami az előbbivel ment,
az utóbbival viszont nem volt hajlandó elindulni unlockolva!Az L3 cache is lehet hibás, ezért vannak olyan modellek amiben kevesebb
mint 6mb L3 van, azaz a hibásnak tituált rész ugyanúgy le van tiltva
mint a magok esetében. -
joker1220
őstag
válasz
Nagya21 #5067 üzenetére
Szia
Bios ban nézd meg, hogy mennyi az alapfeszültsége
a processzorodnak!Ha 1,425v alatt van akkor adjál neki feszültséget és
minden lépés után tesztelj a windows ba prime95 el,
vagy aida64 stressz tesztel, ha nem fagy nem kékhal
akkor álj meg a fesz emeléssel és kész, 1,425v nél
semmiképp sem adj neki többet.Ha ez nem segít akkor valószínűleg gyengélkedik
az a 4. mag, tipikusan instabilitást jelez ha a winfos
mindenféle hibákat dobál. -
joker1220
őstag
válasz
pocok74 #5063 üzenetére
Vazzeg a gyári hűtés még mindig??
1500-2000 Ft ért lehet kapni fasza gyári X4 hűtőt,
itt a hardveraprón, sőt még a vaterán is árulnak
Dupla ennyiért meg már akár tuningosabb halkabb
cuccot is be lehet szerezniÉn biztos megsüketülnék ha 4 ezres fordulaton
kaparna a gyári x2 hűtőAbból kiindulva hogy nekem anno egy X2 555 ön a
gyári hűtője 3-4 et pörgött, nem tudom
elképzelni hogyan képes lehűteni mind a
4 magot -
joker1220
őstag
válasz
rumkola #5058 üzenetére
Az alulfesz nem igazán produkálhat ilyen hibát,
vagy működik normálisan-stabilan, vagy nem...Több variáció meg nincs, sosem hallottam
olyat sem senkitől hogy elszállt a moddolás,
max akkor ha kinyírta az egész procit.Én bios bug ra gyanakszom, előfordulhat,
mivel a clr cmos megoldotta a gondot,
tuti a biosod kergült meg és ismerte
fel szarul a procit.Nekem olyat csinált nemrég hogy
gondolt egyet és egyáltalán nem indult
be, aztán clr cmos és azóta normálisan
megy, mondjuk én a ram időzitéseket
piszkáltam, az azért volt mert nem
tetszett neki amit beállítottam, csak
az a fura hogy 3 napig jó volt utána
meg nemEgyébként az alulfeszelésről annyit,
hogy nekem már legalább 2 hónapja
1,25v@3,2Ghz x4 B55 mind a 4 maggal,
hibátlanulDe van egy alulfesz -topic, ott vannak még
durvább eredményekAzért azt tegyük hozzá hogy a ''Prime95 stabil'' akkor biztos
ha több mint 12órát futtattad a blend et egy huzamba,
ugyanis sokszor előfordul hogy a hiba csak hosszú órák
terhelése után jön csak ki rajta, a gyárban sem 1-2 órát
tesztelik!!
-
rumkola
nagyúr
ma csimált egy furát a gépem, lefagyott
újraindítás után a B55-öt 1600mhz-nek, 1.55V alapfesszel látta bios-ban (NB VID szintén), azt hittem hülyét kapok
beállítgattam, save, majd restart
nem indult el sehogy
clear cmos hozta csak rendbe, most minden okéez mifasz lehetett? (annyi jozzá tartozik, hogy alulfeszeltem 3 napja)
-
pocok74
tag
válasz
joker1220 #5056 üzenetére
Hali!!
Nem is azt mondtam hogy a Win-el van baj
Nálam újra kellett tenni a Win7-et bár nálam teljes platform csere történt
Hallottam olyat is akinek 2 maggal ment a win, viszont 4-el már el sem indult.
Sok mindentől függ az hogy minden üljön, de leginkább mák kell hozzáA tápos dolog meg olyan mint az Intel AMD harc, kinek a pap kinek a papné
-
joker1220
őstag
válasz
pocok74 #5055 üzenetére
Mind2 letiltott magot ki kell próbálni 3. mag ként ha 4 el nem megy!
A Win7 nek köze nincs hozzá hogy a procc stabil e, vagy sem,
főleg úgy hogy jelen esetben el sem jut az op rendszerig a cucc
búútolás utánGyufaa;
Ez a táp dolog elég érdekes, nekem volt 3 évig LC Power tápom,
nem egy áramszünetet átélt és semmi baja nem lett a gépemnek.A másik kedvenc amit mindenki fikáz az a Mercury, namost
van egy olyan P4 es gépem is ami 11 éve megy Mercury 350W os
táppal, szóval azért nem lehet egyöntetűen mindenre
azt mondani hogy szar, mert olcsó.Én sem bízok az olcsóbb dolgokban különösképp, ezért vettem
a fő config mellé Chieftec tápot.Minden dologból lehetnek gyengébbre sikerült darabok, hibás
szériák stb, viszont szerintem minden gyártó a tökéletesítésre
törekszik illetőleg a minőségre hogy minél több cuccot tudjanak
eladni, nem tartom kizártnak hogy ezen gyártók újabb tápjai
már jóval kiforrottabbak azaz minőségibbek, mint a régiek, bár
a P4 es még mindig hibátlanul tapossa a 12. évétAz már más kérdés hogy a valós teljesítménynek köze nincs
ahhoz amit ráírnakEgyébként a tápos topic ban a Deltát is ugyanúgy fikázzák,
meg az XDL-t is, pedig most jelent meg egy cikk amiben
írnak róla hogy több ezer eladott darab ból 1% alatt volt a
hibásak száma, ez pedig bármelyik gyártóval előfordulhat... -
joker1220
őstag
Szívesen
Egy bizonyos feszültség érték után már veszélyes, de
minden proci más hiába ugyanaz a neve meg a gyári
száma, egyik jobban bírja a tuningot, másik kevésbé,
egyik feloldható, másik nem stb...Idáig két alapfeszültséget láttam 2 magosoknál és
4 magosoknál is.Az egyik az alap 1,375V a másik pedig alap 1,425V.
Azért írtam az 1,425V-t mert az teljesen biztonságos,
nem feszeled túl a procit, és nem is fog jobban melegedni.Az enyémnek például 2 magosként 1,375V az alap feszültsége
amit a bios beállít neki. Viszont feloldva 4 maggal jelenleg
1,250V al is tökéletesen stabilan megy alap órajelen.Kezd azzal hogy egyből adsz neki 1,425V-t, ha megy
stabilan akkor teszteld ki a Prime95 nevű programmal,
vagy az Aida64 stability tesztjével, figyeld a hőfokot,
65 fok fölé ne engedd melegedni. Ha nem fagy ki
kékhalálozik, stb.Akkor lehet reménykedni.
Ezután a bios ban viszaveheted 1,4 V re a feszültséget
aztán megint teszt, ha továbbra is stabil, akkor megint
egy lépéssel viszaveheted, ameddig nem hibádzik.Egyébként a témaindító hozzászólást olvasd végig,
valamint a cikkeket ami be van linkelve, sokat segít!Sok sikert!
-
joker1220
őstag
Szia
Nézd meg bios ban hogy mennyi feszültséget kap a processzorod!
Ha adsz neki egy kis +kakaót az hátha megoldja ezt a problémát,
azért áll meg mert instabil valamelyik vagy mind2 mag.1,425V ig adhatsz neki + feszt, ha így sem jön helyre akkor próbáld
meg csak az egyik oldható magot használni, a másikat tiltsd le,
ha nem megy akkor tiltsd le amit először próbáltál és a másodikat
engedéllyezd, hátha az stabil!Ha sehogy sem jutsz el a win7 be akkor esélyes hogy sajnos annyira
hibás a 2 letiltott mag!Lesz valami olyan hogy CPU Core Control ott tudod egyenként letiltani a magokat.
Az elsőt azt nem lehet az mindig megy.A sorrend pedig Core 0 = Első mag, Core 1 = Harmadik mag, Core 2= Második mag,
Core 3= Negyedik mag, párban helyezkednek el egymással szemben, ha jól tudom -
Toxy
aktív tag
Sziasztok.
Van egy gépem, amibe AMD Phenom X2 555 BE proci van, s ha jól tudom ezt lehet unlockolni X4 B55-re.
Az alaplap: AsRock N68-GS3 UCC. ami támogatja is az unlockolást.
S ki is próbáltam, a biosba enabledre tettem az ucc funkciót, s el is indul a gép.az elején ki is írja hogy x4 b55 processzor, cores:4. azonban amikor töltődne be a win7 akkor megáll, vagy van hogy újraindul.
A gép további paraméterei:
Táp: LCPower LC420H-12 (420 W)
Memória: 2 x 2GB Geil
Videokártya: ASUS EN9800 GT (1024MB)Vajon miért nem indul a win7?
Illetve próbálni akartam újratenni win7et amikor már unlockoltam x4et de mikor bejönne hogy nyelvet válasszak az előtt megáll
Ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném.
Köszi
Toxy
-
pocok74
tag
Hali!!
nem tudom itt mindenki tápra panaszkodik
Nekem egy 195 max:300W-ra képes deltám van, simán viszi a cumót ,igaz nincs bent videókari de 2X vinyó+az író eldöcög vele soha nem volt ilyen gondomSőt ha hozzáteszem a 630-as prescott is ezzel ment pedig annak aztán kellett a kakó rendessen és még 7300gt is volt
-
joker1220
őstag
válasz
pockhome #5024 üzenetére
No comment:S
Az a táp még egy x2 555 öt sem hinném hogy bír max terhelésnél,
nem hogy oldva amikor jóval megnő a proci fogyasztása.Ki is nyírhatja a teljes géped, attól hogy rá van írva hogy 350w vagy
420w nem jelent semmit, ráadásul ezekben nincs normális védelem,
kapsz egy túlfeszt vagy egy kis ingadozást a hálózaton és konec:SEgyébként alapvetően az a gáz hogy mindenki megveszi az über
brutál videokártyát, alaplapot, ramot, procit, de az senkinek
nem jut eszébe hogy egy rohadt minőségi normális tápot vegyen.Mert persze oda már nem jut lóvé aztán a 2-3 ezres táp egyszer
csak lefüstöli az egész masinát:SNekem egyik cimborám így járt vele, jó a táp 3 rongyért,
ugrot 140k pénz, a dvd iró túlélte de csak azért mert nem
volt bekötve... -
Nagya21
addikt
Ufffff
Ez a pocokház télleg lelkes is, meg eléggé ujonc is..........
Nagya -
lsc
nagyúr
válasz
pockhome #5024 üzenetére
Volt olyan "tápom", nem való semmire, egy x2 4200-1950 pro párost már nem indított el.
Mod : Még pár hasznavehetetlen táppal próbálkozz, hátha agyonvágja valamelyik a gépedet. A csöbörből vödörbe tipikus esete. Itt az aprón már 4-5e-ért lehet normális tápot venni.
Mod 2 : És ne zaklass privátban, az nem azért van, nálam legalábbis.
-
pockhome
senior tag
válasz
joker1220 #5023 üzenetére
elmentem egy ismerőshöz, rákötöttük egy codegen 350w-os tápra, ott jó volt, igaz nem láttuk hogy 4magos-e, de legalább azt kihozta hogy a 2 utsó mag enabled vagy diabled.
namost én akármit állítok a hybrid alatt, nem jelenik meg alul at a +3 sor, és nemtudom hogy mi lehet a baj
az én tápom 420w-os lc-power, és fogalmam nincs h mi a problem
még ugyan ebbe a lapba próbáltuk, mikor itthon betettem, semmit nem reagált, újraindult azt csá -
joker1220
őstag
válasz
Satyricon #5021 üzenetére
ACC - Auto
EC Firmware - HybridPróbáld ki, ha működik és eljut a windows ig,
akkor futtass le egy stressz tesztet,
ha túléli akkor kezdhetsz reménykedni.Ha nem megy akkor ACC - Per Core
EC Firmware továbbra is HybridPróbáld meg letiltani valamelyik magot,
hátha csak 1 hibás van és 3 magosként
még mehet.Bár fentebb már említettem neked hogy ha
másik Giga lapba nem ment akkor 90%
hogy ebben sem fog.Pockhome:
Ha egyáltalán semmit sem csinál akkor defektes,
legalább újra kéne indulnia és kiírni a proci új nevét (B45)!Te is próbáld az ACC - t Per Core ra rakni és letiltani 1 magot,
hátha 3 maggal menne. Több variácio is van!Ha egyáltalán nem is boot ol , akkor bios reset és felejtős
az oldás. -
pockhome
senior tag
császtok!
1 kis segítség kellene!
vettem egy procit(phenomII x2 545, callisto
egy ilyen lapban megy: giga GA-MA785GM-US2H.
van benne ACC, amikor bemek bios-ba bekapcsolom auto-ra meg hybridre a cuccokat, utána elment, kilép, újraindul és semmi
valaki valami ötlet hogy mit tudnék vele kezdeni?
előre is köszi! -
Satyricon
addikt
Hali mindenkinek!
Unlockolni szeretném a Phenom II 550 BE procimat a Giga GA MA 770 UD3 2.0-s alaplapomba(fentebb már írtam, de gondoltam leírom mégegyszer!
). Itt egy kép a biosról:[link] Azt szeretném kérdezni, ha a plusz két magot szeretném feloldani, akkor pontosan mit kell állítani? Mert van itt core0-tól core3-ig, de hogy melyik melyik azt nem vágom... És azt sem, hogy értéknek mennyit kell megadni a -2% helyett. Tudnátok segíteni?
-
Satyricon
addikt
válasz
DeaTHeX #5018 üzenetére
Hali
Uhh nem tudom pontosan... De azt igen, hogy köbö fél éve frissítettem. Most is megpróbálkoznék a frissítéssel, de nem emlékszem már melyik progit használtam.
Esetleg meg tudnátok mondani a progi nevét? Ha jól emlékszem csak gigabyte lapokat lehet vele frissíteni.
Szerk.: Megtaliztam a progit, a neve @ bios. Baromi egyszerű kezelni, nagyon zsír! Azt meg tudnátok mondani, hogy hol/hogy tudom megnézni, hogy milyen merziójú biost használok? - gondolom a biosban, de pontosan hol???
Keresgéltem már, de nem akadtam rá.
-
DeaTHeX
tag
válasz
Satyricon #5015 üzenetére
vhol olvastam h unlockolásnál vigyázni kel mert elb*szhatja a win-t
Na és erre mondjon vki vmit, a lenti confingot próbáltam, majd egy 7végén be se volt kapcsolva nem volt benne cpu se,és betölt a win majd kb 1 perc után kép eltűnik ésse előre se hátra, lehet itt is win gond lesz... -
Satyricon
addikt
Srácok.
Adott egy GA MA 770 UD3 2.0 alaplap és egy Phenom II 550 Black Edition proci, amit most szereltem be az alaplapba. Biosnál nézelődtem, majd elindítottam a windowst(Vista SP2 32 bit) be is töltött, majd bekékhalálozott. Újraindult a gép, beléptem újból a biosba és mindent alapra állítottam. Viszont ez sem oldotta meg a problémát, ugyanis megint kékhalál következett. Most biztonságos módba indítottam a windowst, így semmi kékhalál. Valaki tud segíteni?
-
joker1220
őstag
Néztem ám én is egyet hogy a Giga semelyik új lapjánál nincs ott,
ezért is kezdtem el kicsit jobban keresgélni...
Azt csak ők tudhatják hogy mi értelme rejtegetni:SNemsokára összedobok majd egy költséghatékony
gépezetet, abba én is asrock ot tervezek venni.A saját gépbe meg lapcsere esetén giga 990FXA-UD3 v UD5
lesz, ha lejebb megy az áruk egyszer -
joker1220
őstag
válasz
rumkola #5008 üzenetére
Vigyázzatok a 990 es chipsetekkel mert unlockolnak, csak nincs feltűntetve sehol.
Sem a giga honlapján, sem a deszka dobozán nincs rajta, viszont
én olvastam a Giga 990FXA-UD5 ről egy szép tesztet ahol
a bios fotókon szerepel a Core Unlock!Tehát keresni kell a lapról egy tesztet és meg kell nézni közelebbről is
-
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Új lapot akarok venni, de mindenképpen szeretném kihasználni a procim +2 magját. A mostani lapomban gyönyörűen megy a +2 mag, de nem tudom, hogy az am3+ -osokban is menne-e?! Ki is néztem egyet hirtelen: GA-970A-D3
South Bridge: AMD SB950Sajna nincs infóm arról, hogy ez unlockolna-e. Van itt valaki aki kicsit okosítana?
-
Satyricon
addikt
Hali srácok. Van nekem egy Giga GA MA 770 UD3 2.0 alaplapom és hamarosan egy Phenom II X2 550 Black Edition-om, amit egy másik Giga alaplapba nem lehetett unlockolni. Az lenne a kérdésem, hogy mekkora az esély, hogy az én alaplapomba lehet unlockolni a procit?
Lehet hogy Nektek egyértelmű a kérdés, de mivel nem igazán értek még hozzá, jól jönne ha valaki felhomályosítana!
Köszi.
-
válasz
ssppiikkee #5002 üzenetére
Nem lehet.
-
ssppiikkee
tag
Tudna valaki segíteni?
Van egy Gigabyte GA-MA790X-DS4 Lapom,
meg egy Phenom II X2 Black Edition 560 procim
és kérdezném hogy ebben a lapban lehetséges e 4 magosítani ezt a procit.
Frissítettem biost, de nem találok olyan opciót...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Gaming notebook topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazon Fire TV stick/box
- Windows Insider Program
- Last Epoch
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest