- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpeti3
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Tudom, hogy ez nem pont gépajánlásra szakosodott topik, szóval elnézést előre is, de gondoltam ide is beírok, hátha tudtok mondani a kérdéseimre okosságokat...
Átrágtam magam jó pár oldalon itt a fórumban is meg teszteket is bújtam stb., aztán végül megszületett egy elképzelés a fejemben, azt gondoltam ezt megosztanám veletek, esetleg még mondanátok rá valamit? Elnézést, hogy kicsit bevariáltam itt az ajánlásokat... Köszönöm az eddigi önzetlen segítséget!Alaplap: Asus F2A85-M (~28k) - ez elég biztos, hogy ezt választom, nem szeretnék Asrock-ot...
Processzor: AMD A6 5400K vagy AMD A8 5600K (~17k vagy ~25k) - igazából az lenne a kérdésem, hogy mekkora különbség van a kettő között mert árban elég sok és ha nem olyan vészes akkor lehet inkább beérném egyelőre az 5400-assal...
Memória: Már lett ajánlva nekem itt egy ilyen Kingston HyperX DDR3 1600MHz 8GB (~11k) de hasonló árban láttam ezt: Corsair 2x4GB DDR3 1866MHz gondoltam jobban megérné? Vagy kicsit drágábban van ilyen: Kingston 2x4GB DDR3 1866MHz (~15k) (ez jobban tetszene a kék hűtőborda miatt
) megérné-e ezt a többletkiadást? melyik legyen?
VGA: IGP - egyelőre, majd egyszer később...
Ház: Beleszerettem ebbe: Cooler Master HAF 912 Plus, úgy hogy mivel házat nem valószínű, hogy jó pár éven belül cserélni akarok, szeretnék egy olyat ami tényleg tetszik.
Tápegység: Itt ezt az ajánlatot kaptam: Corsair CX430V2 (~12,5k) Itt csak annyi lenne még a kérdésem, hogy ez biztosan elég lenne nekem? (egy 500Gb Samsung 7200rpm-es HDD és egy Optiarc 7260s ODD lesz még a gépben az itt felsoroltakon kívül) Amit szeretnék, hogy megbízható táp legyen, ezen nem akarok spórolni, nehogy emiatt bármi baja legyen a gépnek, plusz jó lenne ha minél halkabb lenne...
Tehát akkor összességében olyan ~90k -ra bővítettem a keretemet.
Az lenne még a kérdésem, hogy az alkatrészek passzolnak, házba bele fogok férni?Ami fontos, hogy egy fejleszthető, stabil gépet szeretnék hosszú távra, nem akarok a legújabb játékokkal full beállításon játszani, inkább régebbiek vagy mostani kisebb gépigényű játékok jönnének szóba csak pl. Half-Life2, Portal1-2, Trine1-2, Legend of Grimrock ilyesmik.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen program, ami...?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest