-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3ccardo
tag
Üdv!
Angol amazonról melyik futár cég hozza az árut?
Előre is köszi a válaszokat!
-
azbest
félisten
Jajjj, a trans-o-flex értesítő email-ben nem látszik az utca, csak az emelet/ajtó
Küldtem a futárnak sms-ben utcanevet is, remélem idetalál.
Azt hiszem jobb lesz átírnom amazonnál egy sorosra a címet.A tof webes címmódosítújuk hibát dob, talán a 24 jegyű azonosító miatt.
A sima postás küldeményen jó volt a címzés, csak valahogy az osztrák posta és a tof közt veszhet el.
-
törölt tag
válasz
sentry0 #5240 üzenetére
Amikor felhívtam UPS-t és bediktáltam a követési számot, szállítási címet, akkor mondta az ügyintéző a telefonszámom...
De más:
Mi van akkor, ha rendeltem valamit Amazon Prime-al Angliából. Már rendelés után levonták vagy zárolták a pénzt, aztán a csomag ugye már itt lett volna nálam, ha pénteken sikerül átvenni...Viszont az OTP-s számlámra vissza került a vásárlás összege...
-
qqzs
őstag
válasz
andrisbandi #5242 üzenetére
huuu ez nem semmi. koszi nem csak trackel hanem jelez is ha esik az ar es tobb evre visszamenoleg koveti nemcsak az arat hanem hasznalt arat, kategoria helyezest stb stb stb.
-
qqzs
őstag
Tudtok ajanlani amazon price trackert ami bevalt?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
sentry0 #5230 üzenetére
Amazont nagyon nem érdekli, hogy megkapod-e a csomagot ameddig nem reklamálsz. És ha megkaptad akkor miért reklamálnál.
De már párszor leírtam, hogy ne Amazonos felületen nézzétek a trackinget.staker: UPS már csak ilyen. Nem nagyon lehet velük menet közben egyeztetni.
A második kiszállítás is ingyenes. -
rasky
senior tag
Az mennyire reális, hogy csütörtökön átvettem a kindle-t a német amazonról, erre ma látom a számlám, hogy nőtt az egyenlegem, és pont annyival, amennyibe került. Adtak egy ingyen kindle-t?
-
törölt tag
válasz
radi8tor #5228 üzenetére
Boldogulni boldogulok, nem azzal van a baj, hanem azzal, hogy megkértem UPS-t amikor megkaptam a tracking-et hogyha a csomagot csütörtökön vagy pénteken kézbesítenék, akkor ne arra a címre ahova rendeltem, hanem 3 utcával odébb vigyék. Nagyszüleim mindig otthon vannak, én meg dolgozom. Azt mondták oké, odaírták megjegyzésbe és kézbesítették az infót az ezzel foglalkozó osztálynak.
Aztán tegnap reggel már láttam Vecsésen a cumó, gondoltam mivel onnan Székesfehérvár(melletti falu) nem a világvége még ki lesz szállítva. Nagyfatert felhívtam, hogy menni fog futár, oké. Aztán ehhez képest sikertelen kézbesítés lett, mint kiderült az eredeti címre hozták volna...'Tracking ID 1Z0VX5576800032215
Delivery attempted. A signature is required to complete the delivery. Please see the carrier notice for the next delivery attempt or contact the carrier
VECSES, HU'Ez alapjan lesz csapo ketto, gondolom hetfon, az jo, mert itthon vagyok. De hogy penzes lesz e a muvelet azt nem tudom.
-
azbest
félisten
És meg is érkezett az német amazoson akciós dvr kamera. Nyomkövetés nélküli levélként feladva. Be kellett menni érte a postára, mert túlméretes és csak értesítőt hoznak ki már ilyen esetben.
Szóval ha nem jön be a tracking oldal az amazon webes felüelten, akkor az tényleg azért lehet, mert nincs nyomköveetési infó. Kicsit szerencsétlen megoldás.
A másik nyomkövetősnél meg a 24 jegyű AT Post kódot pedig collo barcode-ként lehet megnézni, ha már nemzetközi úton van [link]. Az még nem frissült be nekem arra, hogy melyik cég fogja kihozni.
-
Mercutio_
félisten
válasz
andrisbandi #5226 üzenetére
De ő az amerikai árat szeretné további költség nélkül európai kiszállítással
toffi23: Aki "elhiszi" az vagy amerikai vevő (és jól hiszi, mert az oldal annak a piacnak szól) vagy "el akarja hinni" és nem olvas csak kattint, de ez az ő felelőssége. Különösen igaz ez ha az adott oldalt nem ismeri és nem szokta az illető használni...
-
toffi23
csendes tag
Most rendeltem volna először amazonról, egy mechanikus billentyűzetet szerettem volna, ami itthon nem kapható. Írta a szállítási díjat, de azt is, hogy eligible for free shipping, see details. Megnéztem és ott már persze leírják, hogy US address-t válassz, de ha valaki nem nézi meg és elhiszi az amazonnak, hogy a rendeléshez odaírják, hogy majd checkoutnál lehet free shippinget választani (és persze a felajánlott csak fizetős lehetőségeknél az árat nem írják oda egyikhez sem) és akár ki is fizetheti valaki azt várva, hogy biztos free shipping... Ez eléggé megtévesztő, mert a detailsnél is csak ennyit ír nagybetűvel: "All orders of $25 or more of eligible items across any product category qualify for FREE Shipping. Some items may have additional options for qualifying for FREE Shipping. These will be shown at checkout."
De a kisebb betűknél már ott van, hogy "Ship your items to a single U.S. address in one of the 50 states.". Persze körülötte vastag betűvel kiemelve hogy FREE meg egyebek, hátha elsiklik az ember figyelme. Nem lehet ezt jelenteni valahol? -
törölt tag
Hali.
Nem tudjátok véletlenül amazonrol ups hozza a cumot. Sikertelen volt a kézbesítés. Egy újbóli kiszállás ingyenes meg? -
Sofian
őstag
-
Sofian
őstag
Sziasztok,
Black Friday-en rendeletem amazon.de-ről Kindle-t. Azt írja hogy a DHL központban van de késik (fekete csík) viszont ma feloldották a bankkártya tranzakció zárolást és visszakaptam a pénzem. Na ilyenkor mi van?
-
Riccsiz_h
aktív tag
válasz
Riccsiz_h #5112 üzenetére
(#5114) qqzs Köszi a választ, vissza is adták.
Német Amazonról rendeltem kamera felszerelést November 19-én, és azt az opciót választottam hogy +10€-ért november 23-ra idehozzák. Nem érkezett meg, visszakaptam a szállítási díjat. Az szerepelt az oldalon hogy december 1-ig meg fog érkezni. De ami fura volt hogy még 29-én is azt mutatta a "track package" menü az Amazonon hogy átadva a futárnak. De a UPS hivatalos honlapján a nyomkövetésnél pedig azt írta hogy "várakozás hogy megkapják a csomagot".
Írtam az eladónak hogy ez miért van, értetlenkedve válaszolt stb. Aztán a második levelem után kaptam egy levelet az Amazontól 29-én este hogy "hát megnézték és valószínűleg elveszett" visszaadják a pénzt. Beletörődtem majd még mivel nem kaptam meg a refundot ránéztem a trackerre és november 30-án este 8-kor hirtelen elindult a csomag (érdekes hogy Angliából, közben Németországból rendeltem), és már ma reggel 6-kor itt volt az országban (tehát 10 óra alatt ideért, útközben járt Németországban és Csehországban is).
Kifürkészhetetlen mi történt, lehet ott felejtették aztán most rájöttek hogy "upsz!" vagy az eladó sunyizott
-
sentry0
tag
Tegnap délután érkezett meg a csomagom Németországból (25-én adták fel). A dhl meg is adta a magyar CX-es nyomkövető kódot, ami nem működött még ma reggel sem. Így már elkönyveltem, hogy napok lesznek mire ez elér hozzám, és lehet mindez a brutális leterheltségtől van.
Erre reggel 9kor jött a postáskocsi a csomaggal.
Nagy pacsi a postának, hogy ilyen gyorsak voltak.
Még a nyomkövető is csak az átvétel után fél órával lett aktív.
Viszont az érdekes, hogy annyi információt tartalmaz csak, hogy kézbesítve. -
sentry0
tag
A legvégén. De itt egy jó cikk erről.
-
Duwad
tag
válasz
#86564352 #5213 üzenetére
Először azt mondtam volna, hogy nincsen, mamlasz létemre nem írtam a termék mögé, hogy english, így csak németet adott ki. Picurka ész használatával viszont megtaláltam angol nyelven is
Abban szeretnék még segítséget kérni, hogy a rendelés melyik szakaszában/hol kell jelölnöm, hogy ne az amazon váltsa át az összeget, hanem a bankom ? Úgy olvastam, hogy így kedvezőbb lehet a vásárlás. A rendelés további folyamata azt hiszem menni fog
-
Duwad
tag
Sziasztok,
elnézést a buta kérdésért, de elég bizonytalan vagyok(nem szoktam nagyon neten vásárolni
). Mindenki a német amazont írja, hogy onnan rendel, gondolom a közelsége miatt, de amit szeretnék venni angol nyelven csak az angol amazonnál van, co.uk. Az lenne a kérdésem, hogy az járhat plusz költséggel, idővel, ha onnan rendelek ?
Előre is köszönöm a segítséget !
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
sentry0 #5206 üzenetére
Ez még a nem indult el kategória. Ne aggódj nem fog elveszni a csomag, nekem is állt már meg csomagom Fucht-ban. Nem egy fekete lyuk az.
Az újraküldést ők ajánlják fel ha úgy ítélik meg szükség van rá. De ez még nem az a kategória (nem tűnt el a csomagod).
Fizetni semmit nem kell érte pluszban. -
sentry0
tag
válasz
radi8tor #5205 üzenetére
Nem is haragszom az amazonra.
Feucht miatt pedig azért aggódom, mert ebben a topikban rengetegen panaszkodtak, hogy eltűnt a telefonjuk Feuchtban, pont olyan státuszban amiben nekem is van (The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. v) és akinek nem jött meg 2 napon belül a Feucht-t feladás/küldés után, annak már sosem jött meg. No nekem tegnap este fél 10-kor járt le a 48 óra. De tőled akkor megkérdezem, hogy ez az üzenet nem azt jelenti, hogy már elindult kamionnal Magyarországra? Vagy csak azt jelenti, hogy amit tudják küldik?Hétfőig várok, utána rákérdezek az amazonnál, hogy hol a csomagom.
Még egy érdekes kérdésem van: Az újraküldést ők ajánlják fel, vagy nekem kell kérni? Mi erre az angol szakszó? Illetve, hogy ha akciósan vettem, akkor nem kell különbözetet fizetnem, ugye? (Csak így érte meg megrendelni a kindle-t mert 20 euróval olcsóbb volt a cyber monday week alatt. Most ugyan annyiért kapnám meg mint itthon)
Köszi a sok segítséget!
-
sentry0
tag
Beleestem én is a "fekete csík"-ba megrendelés során.
Rutinosoktól kérdezem, hogy ilyenkor kb hány napot kell várni? Mik a tapasztalatok?
Ma reggelre lett ilyen az állapotjelző. Elvileg holnapra ígérte (standard shipping) az amazon, de a tracking utolsó státusza:
Mon, 27.11.17 21:23 Feucht, Germany
The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: https://www.posta.hu/tracking)Szóval még az országban sincs. Plusz gondolom a Posta is el van havazva izomból.
Amúgy picit azért vagyok csalódott, mert még Black Friday előtt rendeltem meg szándékosan, de sajnos iszonyat későn adták fel, így belecsúsztam ebbe az őrületbe.Ha holnap se jön meg - nem fog - akkor érdemes amazonnál noszogatni őket? Vagy semmilyen ráhatásuk nincs.
Postásokat, futárokat nagyon sajnálom amúgy, elég őrült időszak ez nekik. Nem is azzal van a baj, hogy későn jön, hanem hogy semmit nem lehet tudni az egészről... -
azbest
félisten
nálatok előfordul, hogy az order details részen, a német amazonon, hiába kattintotok a track package-re, az is az order detailsre ugrik át?
-
qqzs
őstag
amazon.de-rol rendelt DHL-el feladott cuccot rendszeresen autos postas hozza ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- További aktív témák...
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest