Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Riccsiz_h

aktív tag

sziasztok !

Német Amazonról rendeltem kamera felszerelést November 19-én, és azt az opciót választottam hogy +10€-ért november 23-ra idehozzák, ez volt a fizetésnél a leírásban, és erről emailt is kaptam. Illetve ez a fajta priority shipping nem "becsült szállításnak" (estimated delivery) volt jelölve, hanem úgy hogy kiszállítás napja fixen.
    Azonban ma nem érkezett meg a csomag, és a követője sem működik továbbra sem. A pénzt már levonták és emailt is kaptam róla hogy úton, valamint a rendeléseimnél is azt mutatja postázva.

Belépve a fiókomra látom hogy most délután kikerült egy felirat hogy "package is late" és akár december 1-is lehet mire megjön.

Mit lehet ilyenkor tenni ? Tudok reklamáln ? Mert nem azért fizettem +10€-t hogy ugyanakkor jöjjön meg a csomag mint ingyenes szállítással. Illetve hogy sajnos addigra már lehet nem is lesz aktuális amiért rendeltem, eddig nem volt bajom az Amazonnal mindig megjött minden amikorra ígérték.

Szerk: tracker magához tért (UPS - 1ZAW02820405853738) - de azt mutatja még el sem indult

Előre is köszönöm a segítséget :R

Új hozzászólás Aktív témák