Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Genius SW 5.1 Home Theater
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sentry0
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Nem is haragszom az amazonra.
Feucht miatt pedig azért aggódom, mert ebben a topikban rengetegen panaszkodtak, hogy eltűnt a telefonjuk Feuchtban, pont olyan státuszban amiben nekem is van (The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. v) és akinek nem jött meg 2 napon belül a Feucht-t feladás/küldés után, annak már sosem jött meg. No nekem tegnap este fél 10-kor járt le a 48 óra. De tőled akkor megkérdezem, hogy ez az üzenet nem azt jelenti, hogy már elindult kamionnal Magyarországra? Vagy csak azt jelenti, hogy amit tudják küldik?Hétfőig várok, utána rákérdezek az amazonnál, hogy hol a csomagom.
Még egy érdekes kérdésem van: Az újraküldést ők ajánlják fel, vagy nekem kell kérni? Mi erre az angol szakszó? Illetve, hogy ha akciósan vettem, akkor nem kell különbözetet fizetnem, ugye? (Csak így érte meg megrendelni a kindle-t mert 20 euróval olcsóbb volt a cyber monday week alatt. Most ugyan annyiért kapnám meg mint itthon)
Köszi a sok segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- 12 percnyi játékmenet bemutatót kapott a Mortal Shell II
- Tőzsde és gazdaság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Assetto Corsa EVO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung A 56 5G telefon
- LENOVO LOQ 15ARP9 - RYZEN 7 7435HS / RTX4050 / 24GB RAM / 512G NVMe / 15,6 FHD IPS 144Hz (bontatlan)
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest