Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom8888
őstag
Sziasztok . Volna egy olyan problemam, hogy 2 cim van meg adva nekem Amazonon, es nem engedi kitotolni az egyiket,mert azt irja, hogy ez a cim meg van adva a Subscribe & Save opcioban. De belemegyek, es sehol semmi nincs benne, toroltem a havi elofizetesemet az egyik termekre, par percel elotte, hogy meg valtoztattam volna a cimet. Tudnatok segiteni miert nem engedi torolni az egyik cimemet?
Azt irja, hogy 1 aktiv subom van erre a cimre. De belemegyek abba a sub and save opcioba, es csont ures, csak ilyen reklam felulet van, hogy tudj meg tobbet a subrol,hogy kell hasznalni stb. Ha toroltem a subomat, akkor a lakcimeknel miert van ott hogy 1 aktiv suom van azon a cimen? -
gg72
veterán
Expressone hozna nekem egy csomagot, de tegnap és ma is az fogad a nyomkövetőben, hogy "adat van, csomag nincs". Ilyennel találkozott már valaki?
Pénteken megkapták a csomagot Ausztriából, szerintem azóta szépen lenyúlta valaki a raktárban... -
blaca83
őstag
+ @radi8tor
Köszi!
-
qqzs
őstag
válasz
blaca83
üzenetére
NEM!
Please do not place orders without asking for approval, without our permission the order will be canceled
Free shipping, we only offer free shipping if you contact us here order@prostar-gmbh.info
If you want to buy contact me order@prostar-gmbh.info
Attention * Before placing an order, please contact us when the product is available order@prostar-gmbh.info -
blaca83
őstag
Sziasztok!
Az egyik barátom egy ritkább kártyát keres és az Amazonon találtunk neki egyet.
(Inno3D RTX 2070 Super Ichill Black)Szerintetek érdemes rendelni ettől az eladótól? Pro-Star : [link]
Köszi előre is.
-
Postas99
őstag
Még annyi hogy a csomag kínából jön és az eladó adott egy török nyomkevetési számot..
-
Postas99
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Köszönöm!
De az 1 hetet várjam meg mindenképp ugye?
Tegnap írtam az eladónak hogy mutasson egy oldalt ahol nyomon tudom követni a csomagot vagy ha ez nem megy neki akkor utalja vissza a pénzt.
Megjöt a válasz (szokásos) hogy termék már néhány napja itt dekkol a magyar oldalon a repülőtéren..
Amit elhinnék neki ha az összes általam ismert nyomkövetési oldal alapján mondjuk látszódna a csomag hogy eselteg elindult, meg van valahol stb.. sajnos ez nem igaz a csomagra.. -
Postas99
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Köszönöm. Akkor a holnapi naptól indul a számolás...
Az amazon mennyire hajlandó pénzt visszafizteni meg nem érkezett termék után? Mert levonni azonnal szeret bankkártyáról azt már észre vettem.Van tracking number a termékhez.. ami NEM VALID, semmire sem mutat annak ellenére hogy hihető az azonositó...
Az eladó 1 hónappal más néven árulta a portékát.. már néhány napja nevet váltott .. látom a az eladó értékelésénél, hogy 40% negativ az elmúlt 1 hónapban... ami nem túl biztató.. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
1 hét kb.
-
zsoltzsolt
addikt
Ha nincs semmi csomagszám, akkor honnan tudom mikor érkezik egy csomag? Írják, hogy április 24., de ez mennyire szokott valós lenni? Amazon az eladó
-
-
Alg
veterán
Sziasztok,
Amazonon mi történik ha egy kamu üzletbe futok bele?
Találtam egy eladót német amazonon, több mint félmillió különböző terméke van fent, főleg számtech és háztartási gép. Én mobilklímát néztem nála, és gyanúsan alá van árazva mindennek, használt-újszerűként megjelölve.Közben az eladó adatainál egy azonos nevű német ajándékbolt adatai vannak megadva, ahol viszont csak plüssállatok, vicces teásbögrék és hasonlók vannak.
Jól gondolom hogy ez így valami átverés lesz ugye?
[link] - amazon bolt
[link] - ajándékbolt[link] - termék
-
Imilenni
addikt
Hm, valóban mindössze zárolva volt az összeg, most került levonásra!
S a státusz "Dispatching now"-on van. (Bár ezt csak telefonról írja ki)
Néztem a további státuszokat is:
Dispatched - ez jelenti hogy feladták ugye?
Out for delivery - de ez akkor mit jelent?
-
-
Imilenni
addikt
Amíg nem kapok külön csomagkövetési számot, addig fel sem adták?
-
somnia
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
...ez így konkrétan nem igaz!...múlt hét csütörtökön kellett volna megérkeznie...csütörtök éjfélkor átváltott erre..
Now expected today
We’re very sorry your delivery is late. If you have not received your package by today, you can come back here the next day for a refund....tehát ha ma éjfélig nem jön meg, márpedig nem fog akkor holnap refundolnak...csak az a kérdés, hogy a szállítási díjat vagy az egészet!...
-
Postas99
őstag
Sziasztok!
Segytség kellene... Rendeltem UK amazonról külső szállítótól terméket.. sajnos kínai eladó a nyomkövetésen TÖRÖK nyomkvetési szám van. Az amazon oldalán meg igazáb semmi.
3 nap múlva kellene megérkeznie a terméknek.. van arra lehetőségem hogy ha nem érkezik meg a tarmék a pénzt visszaszedjem bármi módon?? Nem hiszem hogy valós a nyomkövetési szám.. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Imilenni
üzenetére
Ha csomagként jön akkor szinte semmit. Ha levélként akkor számíthat, mert az elsőbbségit repülővel hozzák.
Egyes esetekben az expressz szállítás Amazonnál másik futárszolgálatot jelent, ekkor is gyorsabban megkapod.De feladás után kapsz trackinget és abból már lehet következtetést levonni (MPL hozza majd vagy valamelyik futárcég).
-
Imilenni
addikt
Az amazon által jósolt dátum a megérkezésre mennyire szokott valós lenni?
Fizettem a gyorsabb postáért, ha ez számít! -
embe
nagyúr
A visszaküldés díját a PP-nél vissza lehet igényelni igaz?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Március 10-én vásároltam ezt a fülest az amazon.de -n. Pár nap múlva meg is jött, de eddig bírta, elromlott.
Az Amazonnal nincs tapasztalatom. Pár éve vettem egy telót, meg ezt.
Hogyan tovább?A vásárlási előzményeknél van egy visszaküldési lehetőség, ami május 31-ig él.

Ez, kiválasztva a hibás terméket, mire vonatkozik?
Arra ha megkaptam a terméket (kb. 3 hete ) és hibásan érkezett? Vagy garanciális ügyintézésre is ez vonatkozik, ezen a felületen itt kell intézni?Köszi a választ előre is!
-
Imilenni
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Ééééletemben nem rendeltem még ennyiért semmit külföldről, azért kérdezem

Szóval!
Ha a co.uk-ről rendelek akkor szinte fix hogy nem kell áfázni ugye? Mármint ha ott kiperkálom akkor nem hívnak itthon fel hogy fáradjak el a csomagomért aztán fizessem az áfát utána?
(gondolom akkor UK-ból jön, ha már onnan rendeltem)
A visszaküldés hogy működik? (gondolom ingyenes) -
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Amazonos használt dolgokkal van tapasztalatatok?
Az amazon maga az eladó! -
atees
őstag
Sziasztok!
Amazonrol eddig nem nem rendeltem semmit. Nem is latom at a működését rwndesen🤦🏻♂️
Egy rendeléshez szeretnék segítséget kérni.[Ezt a szemüveget] akarom megrendelni. Ez honnan jönne? Usa? Erre még áfa különbözet is rájönne?
-
bbsofficial
aktív tag
Sziasztok,
Van még valaki, aki nemrég küldött vissza Amazonnak csomagot postán, inverz MPL csomagként?
Beírtam a sokjegyű "JJD"-vel kezdődő számot, március 18. óta a posta kicserélőközpontjában ül.
Melyik amazon címre küldjem el a bizonylatot, hogy feladtam rég, ne terheljék a kártyámat újra az adott összeggel?
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nem tudom, ilyen tapasztalatom nem volt, de gyanítom hogy te tudsz ilyen ügyben levelezni Amazonnal, viszont arra is fel kell legyenek készülve hogy egyesek eladják amit vettek.
Kérdezz rá náluk, vagy keress rá neten erre a témára. -
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Jahogy ezért kérded. Hát ez egy jó kérdés, bár én nem vállalnám a gariztatást más helyett - nem tudhatod miért romlott el viszont te vállalod hogy tartod a hátad Amazonnál érte.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Szerintem náluk megvan sorozatszám alapján melyiket mikor adták fel.
-
Üdv.
Ha van egy termék, amit többször vásároltam amazonon, megvan mindnek a számlája, de nincs a számlán semmi olyan azonosító, amit a termékhez tudnék kötni, akkor mi alapján fogja mondjuk az amazon beazonosítani garis probléma esetén, hogy azt a terméket küldöm vissza, amit számlát épp mellé raktam?
Csak mert mondjuk van fél év különbség a 2 vásárás közt, így ha mondjuk gondom lenne a régebbivel 2 év lejárta után, akkor akár tudok hivatkozni rá az újabb számlájával, amivel még garis lenne?
Nem visszaélni akarok a dologgal, csak fogalmam sincs melyiket vettem előbb.
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok, rendeltem egy csomagot, valószínű, hogy az amazon nem tudja tartani a standard szállítási időt(99%), tehetek valamit ?
-
Garsza
veterán
Helló! Tudna valaki segíteni hogyan tudom lemondani az Amozon Video előfizetést?
-
Winne
nagyúr
Urak!
Régen androidon használtam az Amazon app store-t, vettem is több appot benne, de jó ideje nem volt fent a telefonon. Most beléptem és azt mutatja nincs semmi megvásárolt appom. Hogy lehet ez?
-
ZephX
senior tag
Sziasztok!
Nemrég próbáltam belépni a német amazon oldalra, de nem engedett be, az írta helytelen a jelszó. Többször próbálkoztam, de nem engedett be, ezért új jelszót kértem. 2 emailt is kaptamerről az email címről account-update@amazon.com amiben volt OTP (One time password), de nem engedett be velük. Végül kaptam egy emailt az account-update@amazon.de től amivel beengedett. Végül kaptam egy harmadik emailt amikor megcsináltam a jelszó változtatást, hogy köszönik, sikeresen megváltoztattam a jelszavam, ezzel az email címmel konto-aktualisierung@amazon.de. Ezek normális email címek? Mert az egyiknél semmilyen fejléc nem volt, csak a másodiknál volt normális fejléc. Adatlopó emailok lennének vagy csak behülyült a rendszer?
-
Spirit
őstag
Sziasztok, tudna valaki valami jót mondani?
Egy hete rendeltem a német amazonról egy lámpát 100€ körül egy 3rd party cégtől, mivel nem találtam meg az Amazon kínálatában. Sajnos nem volt lehetőség Expedited shippinget kérni, így standard-ben rendeltem meg. A csomag tegnapelőtt megérkezett, édesapám vette át. Kultúráltan felvágta valaki a gyári ragasztószalagot, kivette a terméket és visszacelluxozta. Írtam a cégnek az Amazon oldalán keresztül "Missing items or parts"-ot választva, válaszra sem méltatnak. Az Amazontól pénzt nem tudok visszakérni egyik menüpontban sem. Nem járt még le a kézbesítési határidő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akvarisztika
- Automata kávégépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi