Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Blu-ray lejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Pár nap alatt kiderül szerintem.
-
Czimby
addikt
Köszönöm a választ mindkettőtöknek!
Ezt a légtisztítót szeretném megvenni, de ha nem hoz semmi javulást az allergiámra akkor elállnék a vásárlástól. -
Czimby
addikt
Amazon.de-ről ha itthonra rendelek, és neadjisten elállnék/visszaküldeném a terméket, ha jól gondolom nekem kell kifizetni a postaköltséget.
Légtisztítót szeretnék venni és nagyon vegyesek a vélemények róla, van aki szerint tökéletes és hasznos, van aki meg azt írta semmit sem ért. -
Czimby
addikt
Most fog letelni a 30 nap Free Prime-om, le akartam mondani de fal ajánlja, hogy ad még 30 napot szintén Free.
Ebben van valami buktató(utólag beterhelik) vagy ennyire kellenek nekik a vevők mostanság. -
Czimby
addikt
Sziasztok!
Tudom biztos én vagyok vak, de nem találom, hol vegyem fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal...

Hol keressem?
Az a problémám, hogy az indamailes fiókomra egyáltalán nem jönnek meg az amazonos emailek.
Megoldottam, csak a szemmet szúrta ki

-
Czimby
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ő xboxot vett ha jól tudom, az pedig futáros.
Persze, ezt te nem tudhattad, így köszi a javítást, igazad van.

-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy olyan terméket ami csak Prime- felhasználók vehetnek meg.
Még nem volt prime-om, így élnék a 30napos próbával és megrendelném a terméket, majd prime lemond, ez így működne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest