Frissíti a legolcsóbb Kindle-t az Amazon

Lesz fehér verzió is, ugyanis ez sokaknak hiányzott a korábbi modellből.

Az Amazon az e-könyv-olvasók piacát igencsak lefedte, hiszen a Kindle, Kindle Paperwhite, Kindle Voyage és Kindle Oasis közül szinte csak az nem tud választani, aki nem akar. Tökéletes termék azonban nincs, így a vállalat bejelentette, hogy a legolcsóbb, Kindle nevű modellt frissíti.

Az új Kindle az alapokat tekintve nem változik, de kap egy nagyon fontos fejlesztést, hiszen a memória mérete megduplázódik, azaz 512 MB kerül a masinába. Utóbbi tényleg fontos előrelépés, de persze a VoiceView funkció is lényeges extra a látássérülteknek, amit egy Bluetooth interfészen kommunikáló fejhallgatóval lehet kihasználni.


[+]

A friss Kindle járulékos extrája, hogy könnyebb és kisebb lesz, illetve némileg megváltozik a formája, ami az Amazon szerint azért szükséges, hogy kényelmesebb fogást lehessen találni rajta. A Kindle ára nem módosul, így továbbra is 80 dollárért lehet beszerezni (a reklámmentes változat 100 dollár). Lényeges extra lehet viszont az is, hogy lesz fehér verzió, amit nagyon sokan hiányoltak a korábbi modellnél. A szállítás július 7-én kezdődik meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés