Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sentry0
tag
Beleestem én is a "fekete csík"-ba megrendelés során.

Rutinosoktól kérdezem, hogy ilyenkor kb hány napot kell várni? Mik a tapasztalatok?
Ma reggelre lett ilyen az állapotjelző. Elvileg holnapra ígérte (standard shipping) az amazon, de a tracking utolsó státusza:
Mon, 27.11.17 21:23 Feucht, Germany
The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: https://www.posta.hu/tracking)Szóval még az országban sincs. Plusz gondolom a Posta is el van havazva izomból.
Amúgy picit azért vagyok csalódott, mert még Black Friday előtt rendeltem meg szándékosan, de sajnos iszonyat későn adták fel, így belecsúsztam ebbe az őrületbe.Ha holnap se jön meg - nem fog - akkor érdemes amazonnál noszogatni őket? Vagy semmilyen ráhatásuk nincs.
Postásokat, futárokat nagyon sajnálom amúgy, elég őrült időszak ez nekik. Nem is azzal van a baj, hogy későn jön, hanem hogy semmit nem lehet tudni az egészről...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futárcégek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Synology NAS
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztrofotózás
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Akcijó Garanaciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- FIREBAT MN57 Mini PC, AMD Ryzen 7 5700U, 16GB DDR4, 512GB SSD, WiFi6, Win11, Pár napot használt!
- Xbox Series S 1TB eladó
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Okosított Nintendo Switch 128GB SD + 5 Joy-Con + táska
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest