Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sentry0
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Nem is haragszom az amazonra.
Feucht miatt pedig azért aggódom, mert ebben a topikban rengetegen panaszkodtak, hogy eltűnt a telefonjuk Feuchtban, pont olyan státuszban amiben nekem is van (The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. v) és akinek nem jött meg 2 napon belül a Feucht-t feladás/küldés után, annak már sosem jött meg. No nekem tegnap este fél 10-kor járt le a 48 óra. De tőled akkor megkérdezem, hogy ez az üzenet nem azt jelenti, hogy már elindult kamionnal Magyarországra? Vagy csak azt jelenti, hogy amit tudják küldik?Hétfőig várok, utána rákérdezek az amazonnál, hogy hol a csomagom.
Még egy érdekes kérdésem van: Az újraküldést ők ajánlják fel, vagy nekem kell kérni? Mi erre az angol szakszó? Illetve, hogy ha akciósan vettem, akkor nem kell különbözetet fizetnem, ugye? (Csak így érte meg megrendelni a kindle-t mert 20 euróval olcsóbb volt a cyber monday week alatt. Most ugyan annyiért kapnám meg mint itthon)
Köszi a sok segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi