- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sentry0
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Nem is haragszom az amazonra.
Feucht miatt pedig azért aggódom, mert ebben a topikban rengetegen panaszkodtak, hogy eltűnt a telefonjuk Feuchtban, pont olyan státuszban amiben nekem is van (The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. v) és akinek nem jött meg 2 napon belül a Feucht-t feladás/küldés után, annak már sosem jött meg. No nekem tegnap este fél 10-kor járt le a 48 óra. De tőled akkor megkérdezem, hogy ez az üzenet nem azt jelenti, hogy már elindult kamionnal Magyarországra? Vagy csak azt jelenti, hogy amit tudják küldik?Hétfőig várok, utána rákérdezek az amazonnál, hogy hol a csomagom.
Még egy érdekes kérdésem van: Az újraküldést ők ajánlják fel, vagy nekem kell kérni? Mi erre az angol szakszó? Illetve, hogy ha akciósan vettem, akkor nem kell különbözetet fizetnem, ugye? (Csak így érte meg megrendelni a kindle-t mert 20 euróval olcsóbb volt a cyber monday week alatt. Most ugyan annyiért kapnám meg mint itthon)
Köszi a sok segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Robotporszívók
- Battlefield 6
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP Victus 16-s0001nh Ryzen 5 7640HS / RTX 3050 6GB / 16GB DDR5 / 144Hz Garanciás
- HIBÁTLAN ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular
- Gamer PC 2020, Intel i7, 16 GB RAM, NVIDIA 1660 GTX
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest