- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
Sziasztok !
Szeretnék a tapasztaltabb tagoktól segítséget kérni.
Adott ez a termék
Azt írja nekem hogy szállít Magyarországra. Tehát a kérdésem az volna ha egy ilyen értékű terméket rendelek akkor a szállítási díjon kívül kell esetleg vámot fizetnem ? Ez az egyetlen dolog tántorít csak el mert ha igen akkor nem éri meg. Remélem ti tudtok okosat mondani !
(Ebayről szoktam vásárolni de csak free shippingel olcsó cuccokat.) -
Gtaati
őstag
Helló!
Ha valaki úgy járna mint én, hogy törlik a rendelését és pl K&H bankos, akkor azzal megosztanám a banktól kapott infómat: 10 naptári nap és még 2 banki napon át tartja a K&H az összeget zárolva, tehát jó esetben ezt követően férek újra hozzá a pénzemhez.... Akkor vagyok bajban ha időközben lenne olyan ajánlat ami jó és vásárolni szeretnék, mert akkor vagy lemaradok róla vagy megint beruházok pluszba, feltéve ha van pénzem....
-
Gtaati
őstag
Helló!
Megint keresgettem azt a terméket amit vásárolni szeretnék, és megint látom azt az eladót és terméket amit korábban próbáltam megvásárolni, de törölték a rendelésemet, és ismét gyanúsan jó árban ad sok mindent.... Ha netán csaló vagy feltörte más fiókját és ezt látja az amazon mivel törli a rendeléseket akkor miért nem zárolják az eladónak a fiókját, hogy tud újra és újra feltűnően jó árban hirdetéseket feladni.....? Vagy ez hogyan működik? Köszönöm!
-
Krogoth
senior tag
amazon.com-on néztem 2 karit, mindkettőnél volt "Warranty & Support" rész. Az egyiknél odaírták, a másiknál volt egy pdf, amiben benne volt.
-
-KP-
addikt
azt hogy tudom kideríteni német amazonon, hogy hány év ar van egy vga kártyára? nem írja sehol, és a számlában sem.
-
Gtaati
őstag
Helló!
Nagy nehezen sikerült hitelesítenem magam mint vásárlót az amazonon. Visszaadták a fiókomat és tudom használni. Ma rendeltem is egy terméket egy angliai eladótól akinek több pozitív értékelése is van fent az amazonon a közelmúltból. A pénz zárolódott is a számlámon. Az eladó neve címe cégjegyzék száma stb minden fent van az amazon oldalon. Ami furcsa h rengeteg terméket hirdetett és percről perce egyre kevesebb lett és most már egy sincs fent.... Lehet valaki feltörte az eladó fiókját? Ha igen akkor mi a teendő és mi lesz a zárolt pénzemmel? Persze konkrétat nem tudok egyenlőre csak feltételezés csak furcsa a dolog....
Köszönöm a segítségeteket!
-
-KP-
addikt
Lehet valami benéztem, viszont ez új kérdéseket vet föl.
Bank ezt írja:
Összeg -418.727
Közlemény AMAZON.DE PAYMENTS 1354,420EUR
Banki tranzakció azonosító 1141Ez így stimmel. DE:
Menge Beschreibung Stückpreis
Asus 90YV0A28-M0NA00 Grafikkarte 6GB 1 darab
251,21 € 27% 319,04 € 319,04 €Gigabyte GV-N1060G1 GAMING-6GD Grafikkarte 3 darab
248,98 € 27% 316,20 € 948,60 €GESAMT: 1.267,64 €
Zwischensumme (ohne USt.)
27% 998,15 €USt. 27% 269,49 €
USt. Gesamt
269,49 €
83307.44 Ft1267 euróból-ből, hogy lett 1354 eur?
-
-KP-
addikt
két hete rendeltem német amazonról néhány vga kártyát. Úgy állítottam be, hogy kártyával fizettem, és euróban. Viszont átszámolva az összeget, amennyit az otp-s számlámról vontak le, úgy nézem, hogy kb. 330 eurós árfolyamon számolódtak a kártyák. Ez normális? Mit csesztem el, mit állítsak át legközelebb?
-
-
Beni2360
félisten
válasz
cannibal #4370 üzenetére
akkor a bankom valuta árfolyama szerinti eladási áron lesz váltva az összeg? - nem általában a bankok DEVIZA eladási árfolyamon és a könyvelés idejében esedékes összeggel számolnak. Ez lehet több vagy kevesebb Ft.
De ez le van írva a honlapukon, egyszer érdemes elolvasni.
Ja és nem szabad, hogy ők váltsanak mert úgy drágább lesz az ára. -
-
cannibal
senior tag
Sziasztok!
Ha angol amazonról rendelek és nem szeretném, hogy az amazon váltsa a pénzem, hanem fontban fizetném a CIB-es kártyámról, akkor a bankom valuta árfolyama szerinti eladási áron lesz váltva az összeg? Erre jön még plusz sarc vagy csak a valuta eladási árfolyama szorozva a fizetendő öszeggel?(#4371) Viktor0610 neked az amazon váltotta vagy a bankod?
-
default.
őstag
Sziasztok!
Amazonról (Németországból) rendelt új termék garanciáztatása hogyan működik?
Leginkább az érdekelne, hogy meghibásodás esetén Németországba kell visszaküldenem a cuccot, és a postaköltséget nekem kell állnom, illetve, hogy kb. mennyi idő szokott lenni a csere / javítás?Köszönöm előre is,
Üdv! -
Gtaati
őstag
válasz
BornToBePuli #4367 üzenetére
Hello! Ertem es koszonom ! De ez az elado nem kuld csomagot Mo.-ra viszont Nemetorszagba igen ahol tesomek elnek. Egyebkent meg a fiokomat is zaroltak addig meg mas cimet sem tudok megadni.....
-
Gtaati
őstag
válasz
radi8tor #4363 üzenetére
Hello!
Ertem es sokat olvasok itt vissza es keresot is ismerem. Nekem csak az a bajom h nincs faxom nyomtatom scanner stb. Letoltom az elektronikus bankszamlakivonatot elmegyek kinyomtattatom rairom kezzel amiket kertek epmegyek megint bescanneltettem befizetek fizetos fax szolgaltatasra es elkuldom. De ha tudja azt h mire van szukseg akkor miert nem kuldi el az egeszet egy emailben es egybe letudnek mindent nem kellene mindennek tobbszor nekifutni.... Ertem en h vedik a bankartya-hitelkartya tulajdonosait de igy tobb nap eltelik es le is maradtam a naluk kiszemelt termekrol. Egyedul azert kinlodok meg vele h ha legkozelebb kellene a fiokom akkor tudjam.hasznalni es ne ez legyen megint....
Koszonom!
-
Gtaati
őstag
Hello Mindenki!
Most komolyan masnak is ilyen nyogvenyelos volt az elso vasarlasa az amazonon? Penteken kuldik az emilt h 3 napom van bekuldeni egy egyenleg ertesitot amivel azonositani tudnak mivel tesomek nemet cimere kertem volna a csomagot. Szombat este kuldenek egy emilt h torolve sztornozva lett a rendelesem. Mondom nagyon jo de nem is ertettem h miert mert meg 3 napon belul voltam-vagyok. Na ma nagy nehezen elkuldtem ettol fuggetlenul a kert papirokat mivel szeretnem a jovoben is hasznalni a fiokomat amit ok zaroltak. Erre most kuldenek megint egy emailt h.postan vagy faxon kuldjem be a szemelyimet meg egy kozoluzemi szamlat..... Na most ha ezt bekuldom akkor meg mi a tokomet fognak meg kerni? Kezd eleg lenni mar
Mas is jart mar igy? Koszonom!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nehéz megjósolni, hogy ki hozza. Sok változós a képlet.
A pénzt nem vette le a kártyámról se. Ez mikor fog megtörténni?
Amikor elkezdik összeállítani a csomagot.Illetve lehet módosítani a forint összeget euróra még, hogy spóroljak pár 100 Ft-ot?
Nem, vásárlás után már nem módosítható ez.A delivery speednél kiválaszthatom Expedited Delivery-t. Ez pontosan mit jelent és kerül valamivel többe?
Természetesen többe kerül a gyorsposta. Ha átállítod fogod látni mennyivel több. Utána akár vissza is teheted normal-ra. -
1eske
tag
Sziasztok!
Életemben először vásároltam Amazonról. Aktiváltam a 30 napos prime trialt és megvettem az alábbi terméket:link
Most az alábbi képen néz ki a rendelés:
A pénzt nem vette le a kártyámról se. Ez mikor fog megtörténni?
Illetve lehet módosítani a forint összeget euróra még, hogy spóroljak pár 100 Ft-ot?A delivery speednél kiválaszthatom Expedited Delivery-t. Ez pontosan mit jelent és kerül valamivel többe?
-
somnia
senior tag
-
Gtaati
őstag
Hello!
A postat megkerdeztem mennyi a fax kulfoldre
elso lap asszame 1610ft minden tovabbi oldal pedi 1100 valamenyi... El kellene kuldenem 4-5 oldalt es ez nem allna meg 5 ezer ft-ba sem... Eleg vicces.. Szoval szerintem nekem itt a dolog vege.... Tovabbra sem ertem miert kenyszeritik az embert faxra vagy level kuldesre kizarolag. Ami emailben ezt kertek arra irok egy valaszt h emailben elfogadjak-e ha meg nem akkor ennyi volt.
Koszonom az eddigi segitsegeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest