Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- 3D nyomtatás
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
choco01
addikt
Sziasztok!
Most néztem egy ilyen GAP pulóvert az amazon.com-on.
Kérdés hogy ebbe a 35 dollárba benne van a vám is, vagy még erre számoljam rá?Továbbá lehet tudni hogy ez honnan jön pontosan és hogy eredeti-e?
Köszi!

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Beni2360
üzenetére
Előfordul az ilyen scam próbálkozás.
Ne foglalkozz a levéllel. -
Beni2360
félisten
Kaptam egy ilyen e-mail címről egy levelet.

service-icn@alouixznb.com via surveymonkey.comAmazon Team
You hαve received this emαil fοr security reαsons.We hαve detected αn αctiοn thαt seems tο be unαuthorized by the αccount οwner.It seems thαt οne οr mοre unαuthorized devices wαs cοnnected to yοur αccοunt.We will ask yοu tο cοnfirm yοur infοrmαtion tο access tο yοur αccοunt.
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Ezek szerint mar vasarlaskor ki is fizetem a vamolast. Koszi a segitseget!
Nezegettem az orat nemet ebayen es ott is gyakorlatilag csak amerikai eladokat latni. Erdeklodok ebayes topikban is, hatha megoldhato valami eu-s raktarbol ez az ora, igy eleg sok ramegy sajnos.
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Ja tenyleg ott a leirasban a linkje, nem vettem eszre koszi!
Igazibol azert erdekelne ki az elado, hogy ha megrendeli az ember szamithat-e vamra. Mert itt is csak azt latom, hogy az amazontol jon, az amazon citizen storebol, de honnan kuldik? Usa, eu stb? Vagy megint vak vagyok.

-
radi8tor
MODERÁTOR
Az hogy nem írnak róla semmit az túlzás.
Rákattintasz a linkre, akkor láthatod az értékeléseket is: 98% positive in the last 12 months (425 ratings)Meg a többit:
Please let us know if you have any question. We are here to help you!
Email: ....
...
...Operating Hours:
Monday - Friday
9am - 5pm ESTBöngészőbe beírva az emailcím végi domaint a honlapjukra visz: [link]
Vagy téged más info érdekel?
De szerintem ne ettől a cégtől vedd, hanem amazontól, mert ők olcsóbban árulják: [link] -
radi8tor
MODERÁTOR
-
Sziasztok!
Amazonon hol tudom csekkolni az eladot? Csak azt latom, hogy kosarhoz adas, de kitol is vasarolok?
Koszonom!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hi!
- Nem, amazonon nem lehet PayPallal fizetni. Bankkártyával tudsz fizetni egyedül. (vagy utalvánnyal de te abban szerintem nem vagy érintett).
- A mellékelt képen láthatod a várható érkezési időt. Gyorsposta esetén garantált az idő (lenti opció, de nagyon drága erre a monitorra).
- Az a lehetőség csak USA címre érvényes. EU-ba szállítva nem kérhetsz ingyen szállítást.
- Ha közvetlen amazon eladótól veszed akkor nem hamisítványt küldenek (sold by amazon)
- Vámot már ki kell fizetned vásárláskor (import fees deposit) ennyi lesz a vége, itthon semmit nem kell már érte fizetni:
- Én speciel nem vásárolnék monitort USA-ból az eltérő elektronos hálózat miatt, meg az sem biztos, hogy világgarancia él a monitorra (tehát vissza kell küldened USA-ba szervizelni, de ez nem biztos csak előfordulhat).Ráadásul itthon majdnem 10000-el olcsóbban megkapod: [link]
-
lemusz
addikt
Üdv!
Néhány héten belül vásárolni szeretnék magamnak egy 144Hz-es monitort. A legolcsóbb megoldást keresem és úgy találtam az amazonon van a legjobb ajánlat. Konkrétan itt a legfelső darab, az Acer GN246HL. Egyszer vásároltam eddig külföldről (aliexpress), úgyhogy nagyon tájékozatlan vagyok, kérlek világosítsatok fel!
- Lehet paypallal fizetni? Van valami felára annak, ha ezzel fizetek?
- Ténylegesen annyi az ára, mint amennyit a monitornál kiírnak vagy számolni kell valamilyen pluszköltséggel?
- Kb mennyi idő mire megérkezik egy ilyen monitor? Teljesen házhoz hozzák?
- Van értelme ezt bepipálni? "Yes, I want FREE Two-Day Shipping with Amazon Prime"
- Lehet furcsán hangzik, de tényleg azt kapom, amit megrendelek vagy lehetséges, hogy használtat kapok, esetleg fake terméket vagy téglákat a dobozban?
- Vám miatt kell aggódni?
- Van valami amire figyelni kell, be kell pipálni vagy oda kell ügyelni?Köszönöm!
-
Megérkezett a nagyszerű csomagom (amazon.de-től) és egyenlőre még azon az állásponton vagyok, hogy jól benyomom nekik, hogy nem kaptam semmit:
1. Hőmérő összekarcolt kijelzővel
2. Hozzá rendeltem 40db elemet. 4-et küldtek
3. A szállító bekúrta a kerítésen a csomagot.Ez módi a dájcsoknál? Rettenetesen felnyomták a vérnyomásom...
Ti mit gondoltok? -
Oldman2
nagyúr
Ugyanebben a cipőben járok. 02.13-án rendeltem valamit, elsőre 02.22, majd 03.03 majd 03.01 volt az ígért szállítási dátum.
Igaz, ma még csak 03.03 van, csomag viszont sehol.
Írtam a weboldalon a supportnak (remélem az kapta meg), válasz egyelőre semmi.
Egyébként melyik magyar csomagszállító szállítja ki a normál Amazon.de rendeléseket?
-
rwin5
őstag
Hú de jó, hogy ilyen "topikunk" is van. Megéri még innen rendelni? Amit kinéztem magamnak arra rájött + 20e ft költség, így inkább visszavonom.
Olyan kérdésem volna, hogy regisztrációnál szállítási címnek Hódmezővásárhelyt írtam, amire írta, hogy hosszú Ő-t nem tartalmazhat azt átjavítottam rövidre, így nem lesz ebből bármi keveredési baj? Persze az irányítószám és országot már megfelelően be tudtam állítani.
köszi -
Ringman
félisten
sziasztok!
ha amazon.co.uk-ről rendelt termék nem a kiírás szerinti volt (mechanikus billentyűzet nem azzal a kapcsolótípussal jött, amilyet rendeltem), akkor ingyenes a visszaküldés?
számít az, hogy használt-újracsomagolt volt a termék?
Sold by: Amazon EU S.a.r.L.
Condition: Used - Very Good - Item will come repackaged. Item has no cosmetic imperfections. All purchases eligible for Amazon customer service and a 30-day return policy. -
Sziasztok!
Még Underground előtti időkben rendeltem néhány appot. Akkoriban még két telefonnal ezelőtt egy ideig használtam is ezeket, de aztán elmaradoztak. Most szeretném előszedni őket, de ebben az új underground-os appban nem találom. Account természetesen megvan, be tudok jelentkezni, de a régiben a Your account alatt valami Files menüben lehetett megtalálni a megrendelt appokat. Most ilyet nem találok és másban sem találom a dolgaimat. Tudna valaki segíteni, vissza lehet szerezni még ezeket a 2+ éves appokat?
-
NGA
addikt
Sajnos itthon már egy éve nem lehet kapni, nincs a webshopokban.
A vége az lett, hogy:
15:55 02/24
Guten Tag,
Amazon.de informiert zu Ihrer Gutschrift.
Wir bestaetigen die heute erfolgte Erstattung von 13.500,65 HUF fuer Ihre Bestellung 306-3645769-7623538 bei My_Beauty_Box.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Persze hogy van esély rá.
Ha az eladóval nem tudsz dűlőre jutni, akkor írj közvetlenül Amazonnak -
NGA
addikt
Kis segítséget kérnék. Vásároltam a páromnak 2 parfűmöt az Amazonon. Ami érkezett, az egyértelműen hamisítvány. Ezt vettem.
Mit tehetek, hogy visszakapjam a pénzt? Írtam az eladónak, hogy hamis a termék, és hogy nem bontottam ki a termékcsomagolást, mivel már azon is látható.
Van esély rá, hogy visszakapjam a pénzt?
-
tomp
félisten
Sziasztok!
1,5 hónapja vettem a német amazonról egy mèdialejàtszót. Sajnos tegnap elromlott. A garancia ebben az esetben miként zajlik? A gyàrtó hivatalos forgalmazója az amazon. -
albi31
aktív tag
Úgy tűnik,hogy törölték a megrendelt árut és 10 munkanap alatt visszautalják az összeget,kérdésem,próbáljam meg megrendelni a "uk"-ről ugyan ezt a terméket?mert asszonykának kuván tetszik,na meg ez lett volna a szülinapi ajándék.
-
djnice
veterán
Csak egy info, ha valaminél ott van hogy nem küldik Magyarországra és nem közvetlenül az amazon az eladó de amúgy az amazon warehouse-ból, tehát európából küldenék a cuccot, akkor írni kell az eladónak hogy nem küldené-e el ide, hátha. Nekem szerencsém volt, írtam neki, másnap már meg is tudtam rendelni az árut.
-
albi31
aktív tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Már írtam az imént!
radi8tor: Értem!
-
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, amazon echo-t továbbra se szállít ide az amerikai meg a német amazon.
Van erre vmi megoldás, vagy továbbra is várni kell, míg végre engedélyezik az ide szállítást?
Esetleg horror áron megvenni az istyleban.. -
albi31
aktív tag
Sajnos én is emelem azon elégedetlen emberek sorát akik az amazon.de-ről rendeltek majdnem 1 hónapja és persze a csomag sehol,még adok nekik 2 napot aztán storno és soha többet nem rendelek,mert míg az Ebay-ről rendeltem,gond nélkül megjött minden,pl múltkor 10 nap alatt Kínából egy termék!Ja igen,a szállító az Asendia volt,vagyis,ahogy azt már többen is jelezték,a világ egyik legrosszabb csomagkézbesítője(látva a belinkelt visszajelzéseket,elég elrettentő!)
Ui.: Az mikor és hogyan dől el hogy ki szállítja ki a terméket?Mert hát gondolom,nem csak ez az egy csomagszállító dolgozik az amazon-nak!(nem is értem,hogy miért nem bontanak szerződést ezen céggel,mert a szolgáltatás egyenlő a nullával!)
-
mufi
senior tag
Sziasztok, Amazonról szeretnék rendelni néhány cuccot, akinek van accountja, kérem dobjon privit....
-
macmelon
csendes tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Nem 100%-ig értünk egyet, mert a váltással való trükközés más, mint (ugyanaz azt a végső árat begyűtjve) magasabb ármegjelöléssel.
Ráadásul én nem mondtam, hogy nem ilyen a kereskedelem, csak azt, hogy mindenki kerülje el ezt a lehúzást, hacsak van módja! Ilyen a fogyasztó, annyire olcsón veszi, amennyire csak módja van, ráadásul másnak is elmondja

-
macmelon
csendes tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Úgy lett, ahogy írtad, ma meg is jelent a levonás! Köszönöm!
Egyébként akkor egy adat az aktuális témához:
Én HUF helyett választottam GBP-t, és így az Amazonos 389-es
árfolyam helyett a bank (pedig itt szerintem a kártya miatt EUR is van közben) 366-ossal váltott. Nem mondom, hogy hatalmas összeg a difi, de nehogy má'.Szóval mindenkinek javaslom, akinek a bankja nem ugyanakkora disznó, mint az amazon!
-
donjohnson
addikt
válasz
sszemtelen
üzenetére
nekem most küldtek egyet az Asendia -val és ez rendben megérkezett. szóval megy a pozitív feedback.

(és 6 nap alatt ideért, feb. 9-én adták fel.) -
CarrGomm
aktív tag
Sziasztok.
Rendeltem már korábban néhányszor amazon.de-ről, de nagyon rosszul vált Ft-ra.
Érdeklődnék, hogy valaki tudja-e, hogy be lehet-e állítani, hogy a bankom váltsa át az eurót, vagy erre nincs itt lehetőség?
És ha be lehet, akkor hol/hogyan? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
macmelon
üzenetére
Annyira tudtam.

Vannak anomáliák Erste-nél. Épp ma tettem írásban panaszt náluk. Kártyás tranzakciók tök random módon kerülnek könyvelésre (azonnal helyett 1-2 nap múlva aztán frankón mínuszba nyomják az egyenleget). Múlt hétfőn átvett több százezer Citi felhasználót, gondolom sikerült valamit elrontaniuk a rendszeren.Szerintem ki lett az a rendelés is fizetve, csak még nem látod a számlán.

-
ldave
félisten
Akinek van a nevében ékezetes karakter, annál most jól jelenik meg a neve a címlistában? Nálam most valamiért így néz ki:

-
macmelon
csendes tag
Sziasztok!
Mi a következőről a véleményetek:
Pénteken du. rendeltem a brit amazonon (de nem magától az amazontól más eladótól) egy könyvet (pár perccel 4 óra előtt, ha az esetleg banki zárás lenne). Rögtön jött az auto-confirm, és a státusza Waiting for dispatch lett, ha jól emlékszem.Közvetlen a rendelés előtt beállítottam a virtuális kártyám (már vásároltam vele ugyanitt) limitjét az adott összegre, picit fölé, bár mivel devizában lett megadva (ezt választottam), elméletileg elképzelhető, hogy nem jól számoltam.
Pénteken (ill. hétvégén) nem vontak le semmit a számlámról, a függő tételek közé sem került. Hétfőn ránéztem, és még mindig nem. Ekkor észleltem, hogy lejárt az idő, ameddig a terhelést engedélyezem, így újabb 2 napra engedélyeztem.
Hétfőn se vonták le.
Ma reggel megjött a mail, hogy dispatched, a státusza is így változott (It's on the way). Viszont még mindig nincs levonás.
Még élt a limit, de megint adtam neki még 2 napot az imént (egyszerre hoasszabbat nem enged a bank).
Kérdésem, hogy szerintetek mi lesz, mi várható? Nyilván nem kesergek, ha nem vonnak soha, és mégis megjön a tétel, bár mint becsületes polgárt, azért picit zavarna ez is. Az viszont jobban, ha most 2 naponta be kell lépnem módosítani az időlimitet. Viszont legjobban az zavarna, ha nem jönne meg a könyv, mert nem tudják ráterhelni a számlámra.
Köszönök minden tippet!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
larryking
üzenetére
Ezek közül nem nagyon fogsz találni ilyet. Mobiltelefonoknál amúgy is trükkös ez, mert nem mindegyik használható rendesen EU frekvenciákon.
Ha szállítanak, akkor itt kéne látni olyan írást delivery oszlopban, hogy international.
Ezt úgy hoztam elő, hogy rákattintottam a Used&New (17)-re a termék adatlapján.
-
larryking
senior tag
Üdvözlet!
Évek óta amazon regisztrált vagyok, de soha nem rendeltem még semmit. Kinéztem egy telefont az amazon.de-n de nem szállít Magyarországra, vagy legalább is ezt szűrtem le a német tudás teljes hiányában. Tudna nekem valaki segíteni, vagy esetleg rendelni? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
donjohnson
üzenetére
Szerintem mindegyik Kínából jön.
De ahogy írtad hiluckey Amazonon keresztül küldi úgyhogy azt válaszd!
-
donjohnson
addikt
szia radi8tor,
kinéztem egy órát a német amazonon, de nem tudok dönteni, hogy melyik eladótól vegyem:egyik: Hiluckey
másik: Meike
harmadik: New-Silk Road
melyiktől érdemesebb megvenni? mind a három németországból jön? az egyiknél oda van írva, hogy Sold by hiluckey and Fulfilled by Amazon. akkor ez a jobb eladó, mert az amazon szállítja a termékét?
köszi! -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
falikep
üzenetére
Levélként add fel ne csomagként! Ajánlott levélként kell feladni bizonyos összeg felett (nem tudom mennyiért vetted a lejátszót). Ezt írják is a tájékoztatón.
A kinyomtatott címet tartalmazó részt kell a csomagra ragasztani kívülről, a külön álló vonalkódot pedig bele kell tenni a csomagba.
Add fel a csomagot aztán írd meg nekik hogy 8.4 EUR nem fedezi a feladási díjat mert ... volt. Majd válaszolnak rá és kérni fogják a feladást igazoló szelvény másolatát.
-
falikep
csendes tag
válasz
radi8tor
üzenetére
A posta oldalán lévő online kalkulátorral számoltam ki a Németországba visszaküldés árát. A legkisebb csomagot (31x25x7) csomagot választottam, és tömeg 500g alattinak lett választva. Így jött ki a közel 7000Ft, és ez a legolcsóbb fajta csomag volt. Most megnéztem a díjszabást (pdf), de ott is nagyon hasonló árak vannak, 6100 Ft. Ezek szerint drágult a szolgáltatásuk jelentősen?
A termék végül is működik, csak nem az elvárt módon (egyedire szabott Android, vagy nem fut a program (ami nekem kell), vagy hiányosan (nem működik a felirat váltó gomb) + le van tiltva az értesítési sáv, és a kezelőgombok is alul (nem tudok app-ot váltani, csak visszalépkedéssel a főképernyőre), távirányító csak szemből, max. 2m-ről üzemel, stb...). Ezt meg is írtam nekik mellékelten. 8,4 Eurót ajánlottak, a többit ilyenkor én fizetem ilyen esetben?
Ha mégis visszaküldeném, a további lépésként a számla részét és vonalkódot kinyomtatom, és utóbbit a csomagra ragasztom?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
falikep
üzenetére
Posta a legolcsóbb, de 7000 Ft kicsit soknak tűnik nekem. Hány kg a csomag?
Majd ha feladtad a csomagot, akkor vedd fel velük a kapcsolatot és írd meg, hogy ennyi vagy annyi lett a postaköltség. Amennyiben nem téves rendelés volt, hanem hibás a termék, akkor visszakapod a teljes postázási díjat. Majd be kell scannelni nekik a nyugtát.
-
falikep
csendes tag
Sziasztok!
Amazon témában elég új vagyok, első rendelésem jött meg a héten (német Amazon). Az egyik rendelt termékkel (Androidos lejátszó) van egy pár minőségi/használhatósági problémám, annak ellenére, hogy nem a legolcsóbbat vettem (ráadásul jó osztályzata is volt).
Visszaküldeném, a folyamaton végig is mentem, Gutschein-t választottam (mert le szeretném vásárolni), eddig még rendben. Kaptam nyomtatásra egy papírt, valamint egy olyan üzenetet, hogy 8,4 Euróig a postaköltséget is térítik. Ezt a papírt kinyomtatva csak és kizárólag a postán keresztül tudom visszaküldeni a terméket? Néztem rá csomagkalkulátorral árat, 7000 Ft lenne minimum, és ebből jönne le a 8,4 Euró, jól értem? Ha nem így van, mi ilyenkor a módja ennek? Így nem igazán érné meg a visszaküldés.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

köszi
Megtérítik majd a visszaküldés díját is.

árfolyam helyett a bank (pedig itt szerintem a kártya miatt EUR is van közben) 366-ossal váltott. Nem mondom, hogy hatalmas összeg a difi, de nehogy má'.