Hirdetés
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Hello!
Ertem es sokat olvasok itt vissza es keresot is ismerem. Nekem csak az a bajom h nincs faxom nyomtatom scanner stb. Letoltom az elektronikus bankszamlakivonatot elmegyek kinyomtattatom rairom kezzel amiket kertek epmegyek megint bescanneltettem befizetek fizetos fax szolgaltatasra es elkuldom. De ha tudja azt h mire van szukseg akkor miert nem kuldi el az egeszet egy emailben es egybe letudnek mindent nem kellene mindennek tobbszor nekifutni.... Ertem en h vedik a bankartya-hitelkartya tulajdonosait de igy tobb nap eltelik es le is maradtam a naluk kiszemelt termekrol. Egyedul azert kinlodok meg vele h ha legkozelebb kellene a fiokom akkor tudjam.hasznalni es ne ez legyen megint....
Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Netfone
- Hobby elektronika
- BMW topik
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest