Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
Sziasztok.
Videókártyát és processzort néztem, amik sokkal olcsóbbak amazonról mint ha itthoni boltból akarnám megvenni.
Amire kíváncsi lennék, hogy mennyi lenne a felár ezeken a tiszta árán kívül?
Illetve a fizetés hogy működik. -
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Parádésan gyors szállitási idő.
Nov.30-i vásárlás, ma reggel kilenckor kézbesítette az UPS. USA-ból érkezett az áru.
Alig hittem a szememnek! 
-
viharhozo
addikt
24 oraja rendeltem eloszor a .de-rol. A rendeles rogzitve, kaptam visszaigazolast, de a penzt meg most se vonta le. Ez sztenderd?
-
maross
nagyúr
válasz
mtibee2
üzenetére
Szoval rendeltem bekfájdéj kornyékén (nov 24) egy logitech mx master egeret, ami meg is erkezett par nappal kesobb. Ekkora mar nagyon kipihent voltam + beszeltem epp valakivel chaten, de azert gondoltam beregelem gyorsan az egeret. Be is allitom, nyomom a gombot, durr, kiirja hogy Garancia: Lejár 11/02/2017 ... nezem meredt szemekkel, mi a tokom ez a 3 honap gari..nyomok egy backet, latom hogy november 24-edike helyett november masodikara nyomtam, tehat amit regeltem az igazabol nem februarig garis, hanem november masodikaig (amcsi datumformatum megzavart), ami még mindig nem oké, mert 3 évnek kellene lennie. Kijavitottam gyorsan 24-edikére, mehet a next, bumm, regeli egy MÁSODIK egérként, Garancia Lejár 11/24/2017, azaz most mar lett egy év garis egerem, meg egy majdnem egy év garis egerem, ugyanazzal a szeriaszammal.
Pár perc bambulás után eszrevettem, hogy lehet modositani a regelt adatokat!! aha! akkor gyorsan at is irtam a november 2-re regelt egeret is november 24-re. BAMM, Garancia Lejár: 11/24/2018. Szoval ott tartok, hogy van egy egy év garis, és egy két év garis egerem + ticket a supportnak hogy boldog lennék ha ezt a kettot osszevonnák, és osszesen 1 darab 3 év garis egerem lehetne. Erre 0 valasz jott, pedig tobb mint egy hete inditottam utnak a ticketet
. -
DeFranco
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
ha sima szállítást választok, akkor is minden esetben "aláírós" az átvétel? várok egy csomagot, 2-ára ígérték, de még értesítést sem kaptam róla, hogy mi a szösz, mivel munkahelyre kértem, lehet bedobták a postázóba és ott kering.
gondolom ezt csak akkor tehették meg, ha egyébként nem kell aláírnom az átvételt.
előfordulhat ilyen, vagy ne is keressem a postázóban?
-
mtibee2
tag
Sziasztok!
Vettem az amazon.co.uk címen fejhallgatót, ha minden igaz, akkor szerdán ér vele ide a futár. Az volna a kérdésem, hogy erre most mennyi garancia vonatkozik? (Sajnos nem találtam erre vonatkozó információkat a termék oldalán, és úgy igazából máshol sem. Az eladó: Amazon EU S.a.r.L., a termék: Logitech G430.) Van olyan oldala az Amazonnak, ahol lehet találni leírást az egyes termékek garanciájára vonatkozóan? Személyes tapasztalata van valakinek a garanciális ügyintézéssel kapcsolatban?
Köszi:
M. Tibor -
Gézengúz
addikt
Segítséget kérnék, hol látom, hogy az adott termék honnan jön?
Esetleg valami amazon kisokos valamerre?
Köszi!

-
Gengi
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
https://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00XWLOYW4/ref=dp_olp_new_mbc?ie=UTF8&condition=new
Nem egy nagy sztori. Ez a hírdetés az. Ha vásárolni akarsz , akkor az van odaírva ,hogy kontaktálni kell vele. De ebből rengeteg van. Az angol amazonon is találtam egy csomó ilyet.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Az nem Amazon Payment. Ne add meg neki az adataidat.
Ennek teljesen automatikusan kell működnie, kb úgy mint amikor PayPallal fizetsz. Rákattintasz Amazon Pay-re, az beléptet Amazonos fiókodba, jóváhagyod a megrendelést.
Utána itt láthatod a vásárlásaidat: Amazon Payments -
Gengi
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a harmadik személytől történő vásárlás hogyan működik?
Kinéztem egy laptopot és szeretném megrendelni. Nem az amazon árúlja, hanem egy külsős.
Elvileg amazon payment-en keresztül megy. Ami tényleg ezt fedi?
1, Megrendelem a csomagot. A pénzt átutalom.
2, Az amazon értesíti az eladót, hogy megjött a pénz.
3, Elküldi a csomagot.
4, Ha megkaptam a csomagot, akkor ő megkapja a pénzt?
Vaaagy
4, Ha letelik a 14 nap akkor kapja meg a pénzt. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
JegesEmber20
üzenetére
Türelem.

Ha időgarantált csomagként akarod megrendelni, akkor Expressz kell kérni. Sima posta nem időgarantált, simán lehet, hogy a posta túlterheltsége miatt nem ér ide 21-e előtt. -
JegesEmber20
aktív tag
válasz
JegesEmber20
üzenetére
Még mindig preparing. 9 helyett 19 akart lenni vajon?
-
Vasinger!
nagyúr
Ez általános, hogy az Amazon ennyit rászámol átváltáskor a végén fizetkéskor?
-
Nagytoll
senior tag
Hello! Emailben bizniszeltem valakivel, cím, név és egyéb szükséges adatokat kért el, mondván, hogy regisztrálja a rendelésem, a fizetés majd elvileg amazonon történik (amazon.de), ma kaptam egy emailt, hogy sikerült a regisztráció és elküldte a csomagot már csak küldenem kell a pénzt, kaptam egy hivatalosnak tűnő emailt erről a címről :
Amazon Services Europe
amazon-marketplace-orders@swsamazoncentral.com
A kérdésem, hogy ez tényleg hivatalos-e ez az email és nyugodtan küldhetem-e a pénzt, vagy leakarnak valahogy húzni? -
JegesEmber20
aktív tag
UK amazonról rendeltem 2 napja, delivery tracking szerint "We've got your order". Arriving time dec 9-21, viszont a "Will dispatch" meg dec 13. Ez csak egy random dátum, vagy tényleg majdnem 2 hétig el sem küldik? Viszont akkor az arriving time miért dec 9-től van?
-
realist
őstag
Német amazon-ról szeretnék rendelni olyan terméket amit csak az amazon.de forgalmaznak máshol nem. Sajnos Magyarországra nem szállít az eladó.
Egy olyan alternatívát találtam ahol megadok egy német címet ahová postáz az amazon majd onnan küldik tovább hozzám. A csomag méretétől függően x összegért. Ebben elég zavartó, hogy előre nem tudom a csomag méretet ill. jó lenne valamivel összehasonlítani az árakat.
Konkrétan ez a cég az: www.shoppinginthe.eu
Tud valaki hasonló alternatívát ajánlani vagy van valakinek tapasztalata a fent említett kompániával?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
anarchic
üzenetére
nem, es le is jart a pothatarido is, ha lesz erkezesem reklamalni fogok az amazonnal. szerintem sima csuszas es a jovo heten megerkezik, nagy most a forgalom szerintem kaosz van a postan de valamit lepni fogok hogy bevedjem magam.
meglatjuk mit irnak. amugy nem surgos de szeretnem megkapni vagy legalabb a penzemnel lenni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
vadasz70
üzenetére
Nagyon sok kérdésre van már válasz a topikban.
Természetesen van ügyfélszolgálat és meg kell beszélni velük, ha valami nem úgy alakult ahogy azt szeretted volna. Készségesen segítenek. De mivel itt nem 1 dolláros kínai cuccokat árulnak, ezért pénzt csak akkor adnak vissza, ha visszaküldöd nekik a csomagot. Hibásan érkezett terméknél visszafizetik még a postaköltségedet is. Ha te rendeltél valamit tévesen, akkor a visszaküldés díját neked kell állni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
vadasz70
üzenetére
Font most elindult felfelé. 373 körül.
Igen, fizetés előtt lesz két lehetőség a szállításra. Normál és express.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
vadasz70
üzenetére
Angol oldalt linkelt, ez azért drágább, mint a német oldalon a 120 EUR volt.
A szállítási időt akkor látod ha regisztráltál és tudja melyik országba kell küldeni. (be kell lépni)
De vásárlás előtt is kiírja (van lehetőség gyorspostával kérni felár ellenében, az ide ér 3-4 nap alatt) -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
vadasz70
üzenetére
Ez egy karácsonyi villám akció volt.
Ha " Versand durch Amazon. " van oda írva akkor teljesen mindegy ki árulja, Amazon raktárából indul, neki fizetsz, nála tudsz reklamálni, stb. Ez egy komolyabb dolog, mint eBay vagy valami kínai webshop...
De van statisztikája az eladónak. Pl nézd meg ezt a fogkefét, ott lesz egy link az ár mellett, hogy 28 neu.
Ezzel tudod megnézni kik árulják és mennyiért. Amazonnak értelemszerűen nincs értékelése, alatta levő eladókét pedig látod te is ha a % positiv-ra kattintasz.
Jobbra lesz "Aktuelles feedback". Gesamtes feedback-el tudod nézni az összes értékelését. -
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! olyan kérdésem lenne hogy találtam az amazonon ezt a média lejátszót de még soha nem rendeltem az amazonról, mi ennek a menete és hogyan tudok rendelni megnéznétek nekem hogy megbízható az eladó és ugye itt nincs semmi plusz költség? köszönöm.
[link] -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
JegesEmber20
üzenetére
Természetesen nem csökkenne mivel nem tudják befolyásolni az időket, mint mondjuk Angliában, ahol saját futárcége van Amazonnak.
Előnye akkor van, ha kifejezetten olyan terméket akarsz vásárolni, amit csak Prime-osok vehetnek meg. (nem sok ilyen van)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
JegesEmber20
üzenetére
Nem, sok előnye nincsen magyarországi rendelésekhez.
-
JegesEmber20
aktív tag
Üdv!
Számít valamit, ha aktiválom rendelés előtt a free prime trialt? UK-s amazonból rendelnék MO-ra(Utána le is mondanám egyből
) -
zsuha
aktív tag
Tuti.
Ha gond van, az amazon chat, email, vagy telefon support nagyon készséges. De gondolom úgyis csak azt mondanák, hogy igen, látják, nemsoká fel lesz adva, milliók rendeltek
Pár napot várj sztem türelemmel 
A pénzt a bankkártyámról is csak a dispatch előtt közvetlenül vonták le. -
zsuha
aktív tag
Szia, az amazon oldalán ott van a csomag trackingnél (ahol megy a csúszka is hogy hogy áll a szálíltmányod).
A Shipment details szövegdoboznál van egy ilyen, hogy, Carrier: DHL, Tracking #:****************
Ez a sok csillag pedig a tracking szám.Emailben is kaptál amazon értesítőt, ott egyből erre az oldalra tudsz ugrani.
Ezután megnéztem a dhl.de-n a trackinget, ott már mutatja a csomag útját, és a részletezőben írták, hogy a posta.hu/tracking -ben követhetem tovább a csomagot.
Erre pedig azt beszéltük épp ma, hogy érdemes felhívni a postát a már említett számon, mert a posta tracking oldalán is ugyanannyi van csak mint a dhl oldalán, telefonon pedig új tracking számot kapsz az előző bemondása után, így pedig MO-n is részletesen követheted tovább a csomagot (szintén a posta oldalán). -
zsuha
aktív tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Elég rendesek voltak. Még nincs érkeztetve, mert nagyon sok szállítmány feltorlódott. Azt mondta a hölgy, hogyha látom, hogy érkezett, akkor hívjam újra, akkor lesz cx-es száma. Ez kell a lokál postás adatokhoz, mert azt már ezzel a cx-es trackinggel lehet csak lekérdezni.
Köszi
@anarchic: ez neked is info
-
zsuha
aktív tag
Sziasztok, én nemet amazonrol rendeltem 25-en PS4 et standard shipmenttel. Kaptam trackinget, a német DHL-nel (ahol le van irva h magyar posta viszi majd tovabb), es a magyar posta trackingnel is ez van irva:
DÁTUM INFORMÁCIÓK
2016.11.25
19:53
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country
2016.11.26
03:37
Küldemény információ:
Indító nemzetközi feldolgozó központba érkezett / Item in office of exchange
2016.11.26
06:37
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2016.11.26
08:00
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadAkkor ez most jol latom azt jelenti h még nem erkezett meg MO-ra, es ne parazzak amiatt h 4 napja nem frissult?
Thx. -
maross
nagyúr
válasz
anarchic
üzenetére
Majd jon, tenyleg nem kell tulizgulni. Én ma háromszor rohantam ki, egy gls, egy mpl, és egy másik mpl, amit tegnap véletlenul rendeltem (bent maradt a "hazhoz" opcio, holott postan akartam feladni), utana AZONNAL lemondtam telefonos ugyfelszolgalaton + szoltam tegnap a postasnak is, hogy ide aztan ne jojjon csomagot felvenni. Nem is jott, a pajtasa erkezett
. MPL-nel ez a kommunikacio...es ez nem az elso eset.. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
anarchic
üzenetére
Ez nem valós trackin csak az időbeli lefolyást mutatja.
Ne aggódj meg fog érkezni napokon belül. Ha 1 hét múlva sem érne ide, akkor szerintem menj be a postára ahol át szoktad venni a levelet és érdeklődj utána. Ha ott se találják, akkor esetleg csomagos részlegnél. Ha ott sincs meg akkor lehet ezt jelezni Amazonnál.
De szerintem túl vannak terhelve most a postások ezért csúszik kicsit.nelawen: az már azt jelenti, hogy bekerült a csomagoló részleghez a csomag. 51 millió terméket rendeltek Amazonról black friday alatt. Bele telik egy kis időbe míg sorra kerül.

(én többek között ezért sem vásárolok ilyenkor neten - kapkodás megy, postások se olyan happy-k a sok munka miatt) -
nelawen
csendes tag
Sziasztok!
Mennyi idő szokott lenni, amíg feladják a terméket? 25-én rendeltem a német amazonról. de még mindig "Preparing for Dispatch"

-
anarchic
tag
Sziasztok!
20. án rendeltem amazonról, (de) free postásan.
50€ a termék ára, 21. feladták 28. kellett volna megérkeznie azóta semmi info, hogy merre jár.
Szerintetek?Ma járt 3 csomaggal nálam az MPL. (egyikre azt hittem az lesz de nem)
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
faki_
senior tag
Jól gondolom, hogy az Amazonon is belefuthat az ember nagy összegű lehúzásokba? Van itt több verzióban egy fényképező, amit újként a reális, közel 2000 eurós árához képest plusz objektívvel kínálnak félár alatt: [link]
A legtöbb ilyen eladó értékelés nélküli újonc, viszont van köztük, aki nem kezdő, bár hozzánk nem szállít. Nem fogom megrizikózni egyiket sem, de érdekel, hogy az eBay/PayPal megoldásaihoz hasonlóan itt is működne a vásárlóvédelem az esetleges átveréseknél?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabessz
üzenetére
Ha azért küldöd vissza, mert nem tetszik akkor neked kell fizetni a postaköltséget.
Ha azért küldöd vissza, mert hibásan érkezett akkor visszatérítik neked a postaköltséget.
Ha tévesen rendeltél valamit, akkor inkább ne vedd át a futártól, ez esetben a teljes összeget visszatérítik (termék ára + postaköltség).Postán kell feladni egy Német/Angol címre.
Anglia EU-ból való kilépése még évekig fog húzódni ha egyáltalán kilépnek. Én nem aggódnék emiatt. Valószínű nem is Angliába kéne visszaküldened. Szerintem van közelebb is hivatalos márkaszerviz. De ezeket Logitech topikban beszéld meg, nem Amazon témára tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)