Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz
betyarr
üzenetére
no, leírom a tapasztalatokat másoknak is: radi8tor ph!órumtárs javaslatára indítottam (volna) egy chat beszélgetést az amazonnal, de hiába írta az oldal, hogy elérhető a chat, mindig hibára futott (több böngészőben és pár óra elteltével is) és így inkább írtam mailt nekik. szerencsére viszonylag hamar válaszoltak is: a szóban forgó cipőt, amit az amazon értékesít, 30 napon belül ingyen visszaküldhetem, ha pl. mérteproblémák adódnának.
a cipőt meg is rendeltem, de ránézve a rendelésre nem szerepel a telefonszámom, csak a címem, pedig meg van adva eredetileg. utoljára vagy 3 éve rendeltem az amazonról és akkor is ez a volt a probléma: nem szerepelt a telefonszámom a csomagon, így a futár sem tudott volna felhívni. már nem emlékszem pontosan, hogy hogy sikerült megoldanom, de asszem a futárszolgálattal vettem fel nagyon nagy nehezen a kapcsolatot és úgy sikerült megoldani az átvételt (anno a munkahelyre rendeltem, aztán állhatott volna ott a futár a világ végéig, mert egy egész campusról volt szó).
namármost, hogy tudom én ezt most elkerülni? írjak az amazonnak, hogy ugyan tegyék már rá a csomagra a mobilszámom? vagy nektek nem volt ilyen tapasztalat? nem járt itt más is így?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Konteó topic
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- FÜGGETLEN! Samsung Galaxy S23 8/128GB, Krém / törtfehér, 10/9-es nagyon szép állapot!
- Macbook Pro 14" M5 24 GB/1 TB ÚJ, BONTATLAN, 3 ÉV GARANCIA - beszámítás!!!
- Apple iPhone 13 128 GB, független, szép állapot, gyári akku 87%
- 0perces Kolink KLA-003
- Samsung Galaxy S24 FE 128 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- Új FULL HD webkamera + Számla
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest