Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phoenixy
senior tag
válasz
betyarr
üzenetére
A telefonszám feláras, ezért nem mindig fizeti ki a feladó.
Az Express One-nál és a DHL-nél is van lehetőség a kiszállítás napján módosítani a címen, automatába kérni, vagy üzletbe.
Többinél nem tudom hogy van, de jött már nekem úgy valahonnan DPD-s csomag, hogy nem volt telefonszám és nem is voltam otthon, de láttam a nyomkövetésben, hogy próbálkoztak, írtam nekik facebookon és 2-3 órán belül válaszoltak is, kimentem a cuccért az M3-ashoz, és probléma megoldva. -
gg72
veterán
válasz
betyarr
üzenetére
Utólag nem nagyon tudsz mit csinálni. Ha még nem vonták le a kártyádról, akkor töröld a rendelést és miután a címed második sorában megadod a telefonszámod, újra megrendeled. Amúgy ha az express one hozza, nekik sztem az amazon továbbítja mobilszámodat. Ha az UPS hez kerülne, akkor csak a futáron múlik, hogy előtte felhív -e a csomagon lévő számon. Nálam legalábbis teljesen lutri, de szerencsére a csomagknak csak egy kis részét szállítják ki ők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű iPhone 14 Plus 128GB Lila független Apple 1 Év garancia
- Sapphire RX 590 8GB Nitro+ Special Edition GDDR5 / Beszámítás OK!
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM, 128GB SSD,WIN10,TOUCH
- X1 Carbon Gen10 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Előrendelés - 2026 MacBook Air retina M5 Chip - Bontatlan - 1 ÉV Apple Gyári garancia
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-3740QM I 16GB I 500GB I 15,6" FHDI Nvidia I Cam I W10 I Garancia
- Apple Watch Ultra 2 49mm használt karcmentes 99% akku
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest