Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali médialejátszót?
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeky81
tag
Sziasztok!
Felfüggesztésre került az Amazon accountom. Visszakeresve olvastam, hogy járt már így más is. Esetleg aki hasonló cipőben járt az tudna nekem egy email elérhetőséget írni nekem, mert amiket találtam az nem fogad és máshova terel úgy, hogy közben be kellene jelentkezzem. Vicc.... A nemzetközi teló hívását is mellőzném.
Köszi a segítséget! -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
zegi_norbi #10191 üzenetére
1 USD értéket is már vámolnak. Szóval simán számolj cca 30% sarccal.
Másik kérdésre: nem ilyet biztos nem fognak adni. Van amikor még a számlát se a cég nevére állítják ki (ha nem Amazon az eladó)
-
Csybe
csendes tag
-
zegi_norbi
tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem Amazonos rendelésekkel kapcsolatban.
Az első az amerkaira vonatkozik:
Ha cégként rendelnénk 150€ alatt akkor kellene vámot fizetni?A második a németet érinti:
Az ügyfélszolgálatos hölgy azt az információt adta, hogy ha tőlük kerül kiszállításra mondjuk egy kínai eladó terméke, akkor nem kell vámot fizetni. Kérhetek vámkezeléssel kapcsolatos dokumentumokat valamelyik féltől a könyvelő részére? -
Beni2360
félisten
Itt keresd, futar hozza ki.
Ha nincs otthon napkozben senki telefono lehet veluk egyeztetni atveteli pontot.
Volt, hogy reggel 8 keltem es mar a posta ládában volt a csomag. -
Csybe
csendes tag
Sziasztok! Rendelt mostanában valaki a német oldalról? 04. 14.-én rendeltem egy tablet billentyűzetet, 19-én feladták elvileg osztrák postával, kaptam egy hosszú tracking number-t (irányítószám a vége) ami sehol nem működik azóta sem... Amazon oldalán a "tracking" annyit mutat, hogy carrier picked up the package
A support össze-vissza ír mindent, de mivel letelt a becsült szállítási idő + 1 hét most elindítottak egy másikat, de nem vagyok túl bizakodó, a cuccra meg szükségem lenne... Van valakinek hasonló tapasztalata? Köszönöm.
-
atibuc
tag
Nem vagyok jártas itt. JBL-t szeretnék vásárolni. Az amazon szokott lenni akció? Vagy bármilyen alkalom amikor érdemes itt vásárolni.? Előre is köszönöm.
-
darvin555
tag
Sziasztok! Amazon.de-ről szeretnénk rendelni iPhone 14 pro-t. Hány év garanciát ad rá az Amazon azt lehet tudni?
-
Phobion
őstag
Köszönöm a tippeket, de időközben sikerült legális alternatív megoldást találnunk.
-
warcat
veterán
válasz
Phobion #10179 üzenetére
Lépj be amazon.com-on a fiókodba.
Jobboldlalt fenn: your account/Content and devices/
A feldobott oldalon baloldalt felfelé: Preferences.
Ezen belül a Country/Region settings et állítsd át Németországra.Ha engedi, akkor onnantól kezdve elvileg tudsz vásárolni .de - aloldalon digitális tartalmakat.
De vedd figyelembbe, hogy ez az összes a fiókodhoz kapcsolt amazon eszközt érinteni fogja, én az US kindle storet használom direkt. -
Phobion
őstag
Sziasztok
Olvassa ezt a topikot valaki Németországból? Sajnos amazon.de-ről magyar kártyával nem lehet vásárolni zene albumot.
Se vpn-el, se német címmel nem működött.
Utalnám előre az album összegét (~10 euró). -
spileraaa
senior tag
mailboxde erről van esetleg leírás mit hogy kell?
ha újra elérhető lesz a permetező lehet nagyon gyors kell legyek ha ilyen hamar eltűnik a kínálatból
amazonon amúgy elégé megbízhatóak a viszonteladók? vagy van valami féle értékelés amiből lehet látni menyire az?
-
spileraaa
senior tag
ezt a permetező még 4 napja elérhető volt menyire megbízható az eladó? mert ha újra elérhető lesz egyből meg rendelném mert ma reggel újra azt írta elérhető de nem volt időm rá délutánra pedig újra azt írta már nincs készleten
amazon.de -
optikart
csendes tag
amazon.de -re
online hol lehet ajándék kártyát venni?pl. ezek menyire megbízható oldalak?
https://dundle.com/hu/amazon/
https://gamecardsdirect.com/de-en/amazon-gift-card-50/ -
Tamás5533
újonc
Hello. Csomagkövetésnél utolsó dátum tegnap reggel 5 óra, hogy elindult észak olasz raktárból. Ennyi idő alatt kb. bicajjal ideér. Esélyes, hogy már a magyar postánál van, csak ők nem adnak/adtak új számot neki? UPS Standarddal jön.
-
gdsantos87
csendes tag
Sziasztok!
Amazonról rendeltem "Amazon renewed" Google pixel 6 telefont. A problémám, hogy mikor konfigurálnám a telefont, azt írja, hogy: Az eszközt rendszergazda kezeli. Munkahelyi eszköz. A Google LLC beállításai alapján az ön szervezete kezeli. Ha ez a beállítás hibás, lépjen kapcsolatba az eszköz szolgáltatójával. "
Ezután újraindul bolti demó módban.
Valaki találkozott már hasonlóval?
A válaszokat előre is köszönöm! -
Horvi
őstag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy ha rendeltem valamit amazon.com-ról de mégsincs rá szükségem akkor ugye lehetne cancel-t nyomni a rendelésre de már nem engedte a rendszer. Ott azt javasolták, hogy küldjem vissza majd.
De olyankor mivan ha át sem veszem egyáltalán? Akkor, hogy intéződik a dolog? A futárszolgálat visszaküldi és egyszer csak visszakapom a pénzt az amazontól?
Volt már valakinek hasonló "ügyintézése"?
Köszi! -
DonThomasino
veterán
Kaptam egy 30 napos free prime tagságot, amit jóváhagytam.
Ezt hol tudom kikapcsolni, hogy 30 nap után ne számlázzon ?
Gondolom ha nem mondom le 30 nap után számláznak... -
Ludovicus
aktív tag
Sziasztok! Leadtam egy rendelést az amazon.com-on, a revolut kártyám be van állítva a peyment method-nál, viszont nem tudtam kifizetni a rendelés után. Ez azt jelenti, hogy kiszállításkor kell fizetnem?
-
Petyal
tag
válasz
radi8tor #10142 üzenetére
Hm, hát akkori nagyon érdekesen működnek.a privát email cimemmel van fiókom és a cegessel szeretnél regisztrálni másikat. Ráadásul a cég neve nem az én nevem ertelemszerűen , hisz nem természetes személy. Írok nekik ha találok valami elérhetőséget és megkérdezem,hogy Kína hasfájásuk. Mindenesetre köszi a segítséget. Megírom majd, hogy mire jutottam.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Petyal #10141 üzenetére
Nekem sok évig privát amazonos fiókom volt. Tavaly hozzáadtam az EU adószámot és azóta szinte minden nettóban van számlázva.
Akkor nálad ez lesz a gond, hogy látta hogy már amazonztál és egy új regisztációt indítottál. Ilyenkor sokkal szigorúbbak lesznek, bekérnek mindenféle papírokat. Ez a csalások ellen van. -
Petyal
tag
Sziasztok
amazon.de business regisztrációval szenvedek. Beküldtem már a cegpapirokat, de még mindig ugyanazt kérik, ráadásul már bankszámla kivonatot, és közüzemi számla másolatot. Légyszi segítsetek, akiknek van ilyen regisztrációja ,hogy hogyan sikerült átverni a rendszeren?
Légyszi olyan írjon, akiknek van, gyakorlati tanácsra lenne szükségem.
Köszi előre is
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
zsoltzsolt #10134 üzenetére
40 Dollár szállítással együtt.
Erre itthon rájön még a vám+ÁFA+vámkezelés ami olyan kb 5000 Ft lesz. -
zsoltzsolt
addikt
Sziasztok!
Erre még milyen összeg jönne rá? Amerikai Amazonról rendelve.
[link]
Köszi előre is? -
zAcsKO
tag
Sziasztok, gyerek születésnapjára rendeltem amazonról távirányítható autót. Sajnos a távirányítója zárlatos, majdnem elolvadt így az ajándéknak nem tudott örülni.. Megkezdtem a visszaküldést, de a futárok horror összegeket mondanak, mert Los Angelesbe kellene visszaküldeni.
Kb. annyiért viszik ki, amibe került... kivel szállítassam? hogyan lehet normális áron visszaküldeni? Köszi. -
flexes922
csendes tag
Hamarabb kérdeztem, mint hogy jobban megnéztem.... -
fatal`
titán
válasz
Petyal #10128 üzenetére
Ezt nem tudom, Amazonon nem vásároltam soha cégként. Az alap jogszabály szerint nem. De az alap jogszabály 14 nap, Amazonon általában 30, ezért lehet, hogy más változások is vannak.
Itthon is van néhány bolt, aki cégeknek is engedi az elállást (pl. Alza bizonyos termékek kivételével, acershop), ezt meg kell nézni előtte.
-
Petyal
tag
Sziasztok!
Amazon.de-ről szeretnék Áfás cégként vásárolni, természetesen az Áfát le szeretném vonni. Hogyan tudom ezt megtenni? Sajnos a könyvelőmnek még nem volt dolga ilyesmivel...
Kérlek aki csinál ilyesmit, segítsen, hogy meglepetésektől mentesen menjen a dolog.Köszi előre is!
-
gyépés
aktív tag
Sziasztok! Ha cégkent akarok vásárolni? Hogy adom meg az adószámomat az Amazon.com-on? A cégnevet meg címet meg tudom adni, de az adószámot nem találom sehol.
-
bzsoltee
újonc
Sziasztok!
Amazon.de-ről most először rendeltem, kb.1hete. Most kaptam 1 sms-t, linkkel, hogy zárolták a csomagom és a postadhl.com oldalon fizessek be Xezer ft-ot, mert a csomag súlya nem egyezik. Ilyen lehet??? Nekem gyanús az oldal, a menü többi része nem működik.... Köszönöm előre is!
-
NSmester
csendes tag
Sziasztok
Tudtok nekem segíteni, ha ezt a motoros kabátot megrendelem, akkor számíthatok-e további költségekre? [link] -
warcat
veterán
válasz
goldister #10111 üzenetére
A gariztatásnak amazonnál annyi a lényege, hogy legyen gyártótól egy válaszod, amivel visszaküldenek amazonhoz (nem tudunk segíteni, javítani stb), ha ez megvan utána elfogadják és adják a return labelt stb.
Én már eleve így megyek hozzájuk, ez kb az előírt script a supportosnak (beszéltél e már a gyártóval? nem: beszélj ; igen: return és refund/csere indítása)Amint elindítom a chatet és üdvözöl (herzlich willkommen...) én angol supportost szoktam kérni egyből, ez a német aloldalon nem volt még soha gond és utána ment minden egyszerűen
Arra kell még figyelni, hogy jelezd, ha eltérő lakcímen vagy a termékkel, mert alapesetben pl mailboxde cím esetén onnan vennék fel a csomagot, de szólsz, hogy máshol vagy, és ha ez a cím szerepel az amazon fiókodon, akkor a supportosnak egy kattintás csak.
-
goldister
tag
Sziasztok, tavaly vettem egy pixel 6-os telefont. Szeretném garanciában javítattni. Amazonnal beszéltem chaten, mondták, hogy vegyem fel a kapcsolatot a gyártóval. A gyártó mondta, mivel Magyarország nem támogatott, ezért az Amazonnak kell intéznie a garanciát. Viszont nem tudom már őket elérni. A chat egy sablon szöveggel (hogy ne angolul írjak, hanem németül, bár már németül is próbáltam) bezár. Hogy a francba tudom őket még elérni?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Amazon fiókból hogyan kell az előzőleg rögzített bankkártyát törölni?Köszi! Tárgytalan...megtaláltam-
-
zozek
tag
Sziasztok,
Mi a helyzet mostanában a szállítással Magyarországra?
Ha így írja akkor biztos a szállítás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali médialejátszót?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel