Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
DonMedve
üzenetére
Amazon.de elégíti ki a kelet-közép-európai régiós igényeket, ezért x értékhatár felett bevállalják az 'ingyenes' szállítást, ez már jó pár éve így volt, de a lengyel amazon létrejöttének környékén ez az opció megszűnt egy darabig.
Most megint van 49 euró felett, így versenyképes, anélkül nem volt az (minden rendelésre 15-30 euró szállítási költség), ebben segített a mailboxde.Most arra jó a korábbi funkció mellett a mailboxde, hogy az amazon a kiszállítási cím alapján számolja fel az áfát, ez nagy csomagértékű cuccoknál sokat jelent, tipikusan műszaki cikkek. Ekkor 27% áfa helyett a 19%-ot fizeted ki, Németországnak.
Egy kisebb funkció pedig az olyan termékek, amiket csak Németországba szállítanak ki, pl reklámos Kindle e-book olvasó, Fire tv stick stb. amelyek ettől még Mo.-n is használhatóak vásárlás után.
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Jómagam is szoktam rendelni amazon.de-ről, de én nem szoktam használni a mailboxde-t. Igazság, hogy nem is hallottam mostanáig erről. Valaki felhomályosítana, hogy miért is jó? Nagyon hálás lennék. -
warcat
veterán
válasz
ripo05
üzenetére
Ne parázz, mailboxde szállítás és dhl kapcsán van ez a jelenség, hogy amikor a delivery appointmentet aktiválják , egyből jön egy XX returned to seller
Ettől még rendesen kiviszik mailboxde-hez, ha ez ma (éjjel) történt akkor kb. délig feldolgozzák és megjelenik (normál menetren)
Ne felejtsd el hogy ünnepi csomagáradat van minden lassabb, ha jól volt megcímezve nem lesz semmi gondjaMonday, 25 November
1:50 AM
Returned to seller
XX, XX
1:49 AM
Delivery appointment scheduled
DE
1:49 AM
Parcel arrived at a carrier facility
XX, XXSaturday, 23 November
6:22 PM
Package departed an Amazon facility
Schönefeld, Brandenburg DE
3:45 PM
Package arrived at an Amazon facility
Schönefeld, Brandenburg DE
5:35 AM
Package departed an Amazon facility
Kleinostheim, Bavaria DE
12:53 AM
Package arrived at an Amazon facility
Kleinostheim, Bavaria DE -
ripo05
tag
Most rendeltem először amazon.de-ről mailboxde.com-ra. 2 csomag. Viszont az Amazon azt írja, hogy problem occured, de ha rákeresek a dhl.de-n a 2 csomagszámra, ott mindkettő sikeres. Melyiknek higyjek? A mailboxde.com-on még nincs érkeztetett csomag. Mennyi idő múlva kellene megjelennie? A DHL szerint ma 0:48-kor kézbesítették. Ott éjjel nappal dolgoznak?
-
warcat
veterán
válasz
HellGreg
üzenetére
Nem érdemes, ha aktív a fiók akkor pár havonta újra meg újra elérhető a 30 napos free trial, ezt érdemes felhasználni aztán egyből cancel; vásárok alatt (értsd prime napok, BF stb. van néhány ajánlat ami hamarabb/csak prime - nak elérhető de erre nekem mindig elég volt a trial.
Alapvetően németeknek/osztrákoknak szól ez.Trial alatt behúzhatóak az ajánlatok prime gamingről, de ezek átmentek saját/gog/esetleg epic kulcsokba nem annyira érdekes már
-
warcat
veterán
válasz
HellGreg
üzenetére
Most, hogy a (.de) 49€ felett benyelik a szállítási költséget van amit érdemes megvenni, főleg ha van 5-10 eurós promóciós kupon amit időnként bedobnak.
Annyi a trükkjük amúgy, hogy átmozgatják a cseh raktárukba és onnan feladják osztrák postával, amit itthon Express One futár hoz ki, egész jó.Így el lehet kerülni,hogy mailboxde-hez 3 csomagban küldjék ki a rendelésed ami árban nagyon fájdalmas tud lenni ha mondjuk olyan 150-200 eurós az összérték.
Pl ruharendelésem is két darabban lett volna teljesítve, de így hogy nekik kell olcsóra kihozniuk a szállítást, cseh raktárban összecsatolták a rendelést és egyben jött haza.
Nagyobb csomagértéknél még mindig hasznos a mailboxde.
-
HellGreg
őstag
Sziasztok! Miért nem tudok a lengyel amazonról rendelni? Akármit teszek kosárba, mindenre azt irja hogy nem szállitható a cimemre (magyarországi cim). Persze azt nem irja hogy miért... vagy hogy mi a megoldás.
-
warcat
veterán
válasz
smallmer
üzenetére
Abba rakják, amibe belefér normálisan préselés nélkül. Nagyjából a fenti darabszámnál kezd nullásba átfordulni a bekerülés, én is vettem most egy évre.
a csomagkezelés darabdíját mindig felszámolják, ott van az oldalukon mennyi, ez súlyfüggő, 3-4 euró /db
Tehát az éves díj után még:3-4€ x csomagszám + doboz díj + GLS díja
Ha nem tudják belepakolni akkor értesítenek, de amúgy tudsz tervezni mert mindig fel vannak tüntetve a beérkezett csomagod mérete hosszúság szélesség magasság formátumban.
Nyilván nem bontanak ki semmit, a dobozokat pakolják egymásra. -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Black Friday alkalmából szeretnék a német amazonról rendelni
Lenne 5-6 termék amit megvásárolnék viszont a mailboxde szolgáltatás használatával.
Jól gondolom, hogy kifizetem az összecsomagolás szolgáltatásért a 16,8 euro-t, utána az XL-es dobozt 4,8 euroért + a szállítási költséget? Más költség nincsen ugye?Plusz, ha nem fér be egy XL-es dobozba a cucc akkor annyiszor fizetek szállítást, ahány doboz lesz?
Ők választják ki, hogy mekkora dobozba rakják a dolgokat? Van bárkinek ezzel tapasztalata?
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Most, hogy még akciók vannak kint, így szeretnék vásárolni itthonra egy komplett szerszám készletet, amivel szinte mindent meg tudok csinálni.
Ezt néztem: [link] - Az lenne a kérdésem, hogy mivel maga az eladó is Gedore, így valószínű nem kamu, jól gondolom?
Itthon is néztem, igazából itthon ez lenne az: [link]
Ahogy nézem, a 2 ugyan az
-
Sanyi.mTs
addikt
vásároltam ma egy amazon kindlet (amazon.de-ről), kifizettem revolut virtuális kártyával (már régebben el volt mentve amazon fiókomban), majd fizetés után fagyasztottam a kártyám. meg is lepődtem, hogy egyből beterhelte, nem pedig postázáskor, pedig nov 29-re írta a kiszállítást.
miután befagyasztottam a virtuális kártyát, jött egy 0 EUR terhelés szintén amazontól. vajon ez mi lehetett (volna)?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
matezzo
üzenetére
Bankkártya mindig 1 számlához van rendelve. Ha másképp nem állítod be, akkor alapból Forint számlához van kapcsolva.
Ha át tudod állítani EUR számlára, akkor tudsz valamivel olcsóbban kijönni a végén.De ez nem annyira Amazon téma, a bankszámlás topikban tudnak ebben segíteni neked.
-
matezzo
csendes tag
Hello, kéne egy kis segítség: amazonról rendelnék és euró-ban fizetnék. Van euro számlám gránit banknál, de nem tudom, hogy ha a bankkártyámmal fizetek akkor automatikusan az euróból megy-e? vagy a kártya eleve valamelyik számlához, és akkor valószínűleg a forinthoz van rendelve?
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Amazon.de oldalról akarok rendelni. Nincs is gond, azonban észrevettem valamit.. Ugye 49 eurótól van ingyenes szállítás. Nekem ez nem éri el az összeget, azonban mégis ingyenest ír. Felfele kerekít azért van ez?
-
mate317
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Köszi, azóta beszéltem chaten velük és azt mondták amit itt is olvastam:
https://wise.com/hu/blog/amazon-csomagvisszakuldes
"4. A visszaküldést követő 14 napon belül elküldheted a rendelési számot tartalmazó nyugtát az impressum@amazon.de címre.
5. A visszaküldés költségeit visszatéríti neked az Amazon." -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
mate317
üzenetére
Több opciód van, megkérdezed a postán mennyibe kerül visszaküldeni és egyezkedsz Amazonnal.
Vagy kérdés nélkül visszaküldöd és a feladásról szóló nyugtát elküldöd Amazonnak, hogy ennyi volt a feladás, EUR-ban ennyi.
Nekem volt, hogy egy nehezebb könyvet kellet így visszaküldenem, többezer Ft lett volna. Aztán azt mondta Amazon ne küldjem vissza és így is visszaadták az árát. -
mate317
tag
Sziasztok,
a return labelen amit kaptam, ennyi van:
- feladó (alatta üres sorok a kitöltéshez),
- bélyeg helye? (ausriechend frankieren / postage requred)
- CP
- a bolt címe, ami holland
- vonalkód + egy azonosítóErről redditen azt olvastam, hogy fizetős, max utólag térítik a postaköltésget.
Viszont az üzenetben ahol megkaptam azt írja kostenlos azaz ingyenes a visszaküldés.Valakinek van ilyen return labellel tapasztalata?
köszönöm -
Remiel
őstag
kis segítség kéne
rég nem léptem be és amikor próbáltam kiírta, hogy resetelni kewll a password, beírtam az email címem el is küldtek egy kódot, utána jött az, hogy adjam meg a telefonszámom aminek xxx90 a vége. ezzel nincs is baj, de milyen formában, mert semmi nem volt jó neki
+36 al nem fogadta el
+ nélkül sem
simán országszám nélkül semaztán letiltott, mondván túl sokat próbálkoztam... persze írni nem lehet nekik, tudja valaki, hogy a hívás milyen költségekkel jár a megadott számon?
-
gg72
veterán
Egy kis érdekesség: volt egy megrendelésem a német amazonról több tétellel, meg is jött az előző napi értesítés az ExpressOne-tól, hogy megérkezett az országba, de másnap reggel a fehérvári elosztóban történt valami: "Sérült a küldemény nappali feldolgozás alatt", így az egészet állítólag visszaküldték, az amazon pedig szépen újra elküldött/pótolt mindent, de a dolog megismétlődött, ismét a fehérvéri elosztóban sérült a küldemény, így ismért visszafordítják.
Nem akarok senkit meggyanúsítani, de eléggé esélyes, hogy a fehérvári elosztóban egyesek bontogatják a csomagokat, ami tetszik nekik kiveszik, a maradékot meg sérülésre hivatkozva visszafordítják. Az ügyfelet úgyis kártéríti az amazon, ők meg kis plusz bevételhez jutnak... -
kano
nagyúr
Sziasztok!
Lehetséges az amazon.it-ről Magyarországra rendelni Amazon forgalmazású terméket?
Illetve Prime tagságot lehet igényelni magyar címmel szintén a fenti oldalon?Jelenleg az a helyzet, hogy nem tudom igényelni a Prime tagságot (hibára fut az igénylés) és az ügyfélszolgálat sem elérhető (de azt látom, hogy az most a .de-n sem).
Köszönöm!
-
lacko6
senior tag
-
lacko6
senior tag
Sziasztok.
Jol értelmezem hogy a dhl es visszakuldopapirral.A postan is feladhatom a csomagot? -
stellaz
veterán
Sziasztok!
Amazonon vásároltam (elvileg) és egy kicsit fura helyzet van.
Beraktam egy terméket a kosárba, de a szállítási cím miatt még kicsit vacakoltam vele, erre eltűnt a kosárból, illetve a bankkártyám is lejárt már.
Beraktam még egyszer, megadtam egy másik címet, másik bankkártyát (virtuális, nincs is rajta még pénz), majd rányomtam a fizetésre, hogy akkor a végső csekkolás előtt rátöltöm a pénzt. de rögtön kiírta, hogy rendelve, azt szevasz.
De az a helyzet, hogy nem is tudtam így kifizetni, ellenben mind a két termék bekerült track számmal a rendelt termékeim közé, de pénzt nem adtam egyikért sem.Ez most így akkor mit jelent vajon?
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Az amazon szt visszakuldtek a telo es a szallitas arat, es 10 napon belul fog megjelenni a szamlan...
Tobbszori igergetes ellenere a visszakuldes arat nem, de mar ugral az elado, h akkor irjak uj velemenyt, es adjam meg neki az 5 csillagot.
Hat, egy fraszt! Nem igazan novelte az elegedettsegunket...
Csak tudnam a linkjet, h hol irta az amazon, h a hibas aunal visszateritik a visszakuldes arat, ha az elado szarakodna. Majdnem 8000ft volt, es akkor a benzinpenzt meg nem is szamoltam, es nem is hazhoz jott a futar. -
John D'oh
senior tag
Valaki meg tud abban erősíteni, hogy a német amazonról ha rendelek két hangfalat ami amúgy eredetileg nem amazonos cucc hanem egy osztrák webshopról van, akkor is él hogy 14 napon belül ingyen visszaküldhetem a pistán feladva az előre nyomtatott Amazonos cimkével?
Köszönöm -
arn
félisten
válasz
radi8tor
üzenetére
Ez akkor indokolhato, ha mindket esetben epsegben kapod meg… pl ketszer rendeltem kenyertartot, mindketszer sajat dobozaban jott az egyik be volt horpadva, a masikrol meg lepattant a festek. Itt feladtam, hogy az amazonrol rendelek ilyet.
Abban meg mi a kornyezetvedelem, hogy van hogy egy par euros vmit meg boszme nagy dobozban kuldik ki? Teljesen logikatlan az egesz, de nekem vasarlokent meg csak bosszusag, nekem sem big fun postara rohangalni vele, es xszer ideoda cipelni vmit sem tul kornyezetvedo. Lassan mar ott tartok, hogy csak olyasmiket rendelek, ami nincs mashol vagy nincs idom utana menni, filleres izeket.
Szvsz szimplan a fillerbaszas esete, mert egy ekkora cegnel milliardokat jelenthet, de konnyebb rafogni masra. Az apple is ezt csinalja, lassan majd egy zsirpapirban adjak at a tobbezer euros vmit. Azert merlegelni kellene, hogy mekkora aranyu a sporolas merteke a termek ertekehez kepest.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Egyszer egy vízforralót nekem is a saját dobozában küldtek el angliából! Természetesen az alu vízforraló behorpadt.
Szó nélkül küldtek egy másikat UGYANÚGY. Mázli volt, de az nem sérült meg.
Amazonnál ez a környezetvédelemre fogható. A papírdobozokba is ezért nem kerül térkitöltő anyag, mert gondolj bele hány tonna térkitöltő fogyna náluk naponta. (a tárolásukról nem is beszélve)
Olcsóbb nekik a sérült termékeket refundolni.Meg ugye ott van az is, hogy országon belül nagyon ritkán sérülnek a cuccok. Pl Angliában saját futáraik viszik ki a csomagot.
Mostanában, ha jobb védelemre van szükség, akkor ajándékcsomagolást kérünk 2 EUR pluszban. Ez ad némi extra védelmet. [link]
-
arn
félisten
Rendeltek mostanaban nagyobb erteku termeket az amazontol?
Egyre negativabb a tapasztalatom a csomagolasrol, pl egy ipadprot egy szal beleletlen boritekban kuldtek ki, vagy objektivet mindenfele csomagolas nelkul, csak a gyari dobozaval, amin semmifele sealing nem volt, barki kinyithatta.
A hab a tortan, hogy amikor az ipadet visszakuldtem, direkt nem az automataba dobtam bele, hanem sorba alltam vele, erre a csavo ket meterrol vagta bele egy kontenerbe. Az objektivet meg inkabb kerestem egy dobozt es kibelelve kuldtem vissza.
A fotos cuccaim nagy reszet ezutan helyileg vettem, az ipadet detto, megert +40 eurot, hogy sertetlenul kapom a kezembe. De ezt csak azert irom, mert szinte folyamatosan rendelek toluk, de megis kaptam vmi levelet, hogy megszuntetik a fiokomat, mert nem megfelelo allapotban kuldtem vissza vmit. En konkretan a tobbeves hasznalt cuccaimat is ujszerukent az osszes tartozekaval es dobozaban szoktam eladni.
A masik, hogy lehet egyaltalan bizonyitani barmit is?
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Miutan jelentettem az eladot, kommunikativabb lett.
Kuldott matricat a visszakuldeshez -megiscsak feltetel nelkul, csak eppen a matrica ervenytelen... Allitolag most kuldenek majd ujat, egyelore jatssza az ertetlent, h hat mindig szokott mukodni.
A topik segitokeszsege nem, h nulla, de kevesebb, minusz erosen, sot ekkora baromsagot is reg olvastam, mint itt. Mkinel volt elso alkalom, felesleges ilyen idiotan arrogansnak lenni, csak mert vki mar tul van rajta... Mindegy mashonnan beszereztem a szukseges infokat, uh minden folyamatban. Vkinek talan hasznos lett ez a tapasztalat is, h ilyenek is elofordulnak az amazonos rendeleseknel. -
Albert.Tamas
tag
Sziasztok!
Abszurd a helyzet , meg mindig nem tudok belepni , es meg mindig nem kaptam vissza a penzemet a szamlamra , mi tevo legyek ?
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Az elado nem hajlando kommunikalni, csak annyit, h kuldjem vissza. A negativ ertekelesre zsarolni probal, h adjak neki 5*-ot... Egy ingyenvisszaszallitasrrt... Vhol azt irjak, h hibas keszuleknel eleve vissza kell fizetnie a szallitasi dijat... Haha...
Csak nem talalom, pedig lattam vhol, h jelenteni lehet az eladot az amazonnak... -
törölt tag
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Enyém is. Valamit nagyon elrontottak, ha ennyi fiókot csak úgy letiltanak. Még rosszabb nincs értelmes mód a helyreállításra, nulla kommunikáció.
-
ANT
őstag
Aramex szállító csomagjait ki kezeli Mo-on belül?
Szerk: jól látom, hogy van nekik magyar "szakosztályuk"? Mi a tapasztalat velük? -
Albert.Tamas
tag
Meg mindig le van tiltva a accountom , pedig anno irtam nekik es irtak ,hogy 7 nap mulva be tudok lepni el is ismertek ,hogy naluk volt a hiba , azotta irtam parszor nem is irtak vissza , megrendelt termekemet nem vettem at , a futar visszakuldte , irtam nekik emailt ,hogy ha megkapjak a csomagot kuldjek vissza a penzt szamlamra amivel fizettem , nem is reagaltak semmit , ilyenkor mizu van ? Mikor kapom vissza a penzt ? Koszonom valaszotokat.
-
warcat
veterán
válasz
üzenetére
Egyrészt ha nem az amazontól vásárolsz hanem marketplace sefterektőől, az gyakran eleve átverés.
Ha mégis közvetlenül amazontól vetted, az a termék visszaküldhető magyar postán keresztül, a menete szerepel a topikban többször.Amazon nem lop kártyaadatokat, a külsős eladóhoz pedig nem kerül infó a fizetés teljesítésén kívül.
Letiltott kártyára is vissza tudják rakni a pénzt.
Ne segíts másnak olyan bolt esetén amelyikhez te sem értesz.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nyomozas eddigi eredmenye: Az eladohoz forduljak, akinek se az amazonon, se a guglin sehol egy hasznalhato elerhetosege... Vissza lehet kuldeni az amazon szt, adnak hozza nyimtathato cimket, es kovessem az utasitasokat... Amik kb addig terjednek, h ragasszam a cimket a csomagra... De sehol smi, h hogyan kuldjem, mit akarnak elfogadni, stb... ???
Meg lehet, h az oreg belemenne arengedmenybe is, de ezt nem tudom veluk megbeszelni... ???
Sokkal szarabb ez, mint az ebay, pedig ott is volt gond nemelyik kinaival, de mind pikkpakk elintezheto volt, v a kinaival, v beszolt az ebay/paypal. Itt meg sehol rendesen az info... Mar banom, h segiteni akartam az oregnek... Arrol nem is beszelve, h vmi hulye baratja beparaztatta, h akkor most az amazon ellopta az adatait, tiltassa le a kartyajat... Bakker, ha megtette, nem tudjak neki visszautalni se... Akkor mi van??? Na, elegem van... -
törölt tag
Szuz vagyok amazonugyben, csak egy 78eves ismerosnek rendeltem egy nokia 3310et. Gondoltam, sima ugy, megerkezik, elfelejtem.
Hat, nem... Hibas a telefon, reklamalni kene...
Egyreszt hol, hogyan megy az amazonnal a reklamacio?
Masreszt van-e rola tapasztalatotok, h mi varhato? Visszakuldes, csere, es ha az is hibas?Ja, fiokletiltas itt is volt, a vadonatuj, friss fiokot, a szgeprol csinaltat meg aktivalas elott tiltottak... Uh a telefonos frissel tudtam neki rendelni. Persze azt se mondtak, h a tiltas miert.
-
Ickenham
csendes tag
Na engem is ugyanígy blokkoltak. A német emailre válaszoltam, de tőlük semmi reakció. Most írtam a jeff -esre és a verification -osre is hátha. Az a legszebb, hogy éppen a prime free trial -je fut, ha nem jutok be az egy hónap végére és nem tudom lemondani, akkor is számláznak vajon?
Szerk: a verification is visszadobta noreply üzenettel...
-
törölt tag
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Egy hónapja zárolták, mentem nyaralni nem foglalkoztam vele, ezen a héten küldtem emaileket, ha ebben a hónapban nem oldják fel akkor beveszek egy leszarom tablettát. (esetleg még egy utolsó email GDPR jeligére akkor már töröljék is a fiókot)
-
törölt tag
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Ezzel küzdök én is most, írtam emaileket és várom legyen valami. Az is vicc, email címeket redditről kell előtúrni, mert a honlapjukon semmi, contact us részen is be kell lépni, hogyan ha felfüggesztették a fiókot...
2FA mögött van a fiók, ne legyen már "gyanús tevékenység" ha valaki egyszer wifiről, mobilnetről, számítógépről vagy telefonról lépne be. Vagy akár VPN, más DNS. A captcha rendszerük is vicc.
Ha védeni akarnak, azt lehet normálisan csinálni. Így most feleslegesen kizárnak embereket és nincs rá normális, egyszerű folyamat a zárolás feloldására.
Itt azt olvasni, telefonálni nem érdemes, mezei ügyfélszolgálatos nem tudja visszacsinálni. Elküldtem az emaileket, talán jövő héten lesz belőle valami.
-
Albert.Tamas
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Igen azt tudom ,hogy biztonsai oka van ennek bankartyammal kapcsolatos

Kozben kaptam emailt , 7 napot kell varnom ra ?Guten Tag,
es tut mir sehr leid, dass Sie dies erleben mussten.
Wir möchten Ihnen einen effizienten und zufriedenstellenden Service bieten. Ich entschuldige mich, dass wir Ihre Erwartungen in diesem Fall nicht erfüllen konnten.
Ich kann persönlich nachvollziehen, dass diese Art von Erfahrung sehr ärgerlich für Sie ist.
Ich habe soeben Ihr Konto überprüft.
Ich habe gerne recherchiert und festgestellt, dass unser Systemfehler verdächtige Aktivitäten in Ihrem Amazon-Konto festgestellt und Ihr Amazon-Konto daher vorübergehend gesperrt hat.
Aber wie ich überprüfen kann gibt es kein solches Problem.
Daher habe ich den Systembefehl nun manuell entfernt und an die Kontoabteilung weitergeleitet.
Um Ihr Konto zu aktivieren, habe ich Ihre Anfrage an unsere Konto Abteilung weitergeleitet.
Die Kontoabteilung wird Ihr Konto aktivieren.
Für Sie ist kein weiterer Handlungsbedarf erforderlich. Allerdings bitte ich Sie bis 7 Werktage abzuwarten, da die Genehmigung etwas Zeit in Anspruch nimmt.
Sie werden automatisch per E-Mail über die Freischaltung Ihres Kontos benachrichtigt.
Sollten Sie auf Hindernisse oder Fragen stoßen, helfen wir Ihnen sicherlich gerne weiter - am besten telefonisch.
Unser Kundenservice ist Montag bis Sonntag von 6:00 Uhr bis 24:00 Uhr erreichbar.
Und so erreichen Sie uns:
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Millió egy oka lehet a fiók zárolásnak. Ugyanakkor nekem még nem volt ilyenben részem az elmúlt 15 évben.
Pl az se szerencsés ha mindig más helyről lépsz be. Egyszer mobilon, egyszer otthonról, stb.
A fiókod zárolása összességében miattad van - hogy a rögzített bankkártyáddal ne tudjanak illetéktelenek vásárolni. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Így hogy nem tudsz hozzáférni a fiókodhoz kicsit necces lesz a dolog.
A hivatalos útja az hogy jelzed az elállási szándékod Amazon felületén, aztán a következő pedig az, hogy nem veszed át a terméket a futártól. Ilyenkor visszaküldésre kerül hozzájuk, aztán némi idő után visszakapod a pénzed. -
Albert.Tamas
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Irtam nekik remelem megoldjak
impressum@amazon.de cimreIrtam neked privatban , de leirom ide is
Lene egy kerdesem van , megrendeltem Amazon.de oldalon egy termeket amazon az eladó , mar uton van a csomag , legalabb is tegnap meg ezt lattam , most nem tudok belepni az oldalra.
Ha megggondoltam magamat , ne vegyem at a termeket ?
Vagy ilyenkor mit kellene csinalnom?

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Itt van leírva milyen számokon lehet elérni Amazont: [link]
-
Albert.Tamas
tag
Sziasztok!
Konto vorübergehend gesperrt Wir haben ungewöhnliche Bewegungen auf deinem Konto festgestellt und es vorübergehend gesperrt. Wende dich für weitere Unterstützung bitte an den Kundenservice.
Hova kellene irnom?
Nem tudok egyáltalan belépni fiokomba se chat se semmi
-
Albert.Tamas
tag
Sziasztok!
Adot egy aru Amazon.de oldalrol vennem eladó az Amazon eddig ok ,
2 ev garancia ok , ha valami gond van akkor vissza kell kuldenem sajat aron ? Vagy ,hogy van ez ?
Koszonom valaszotokat
-
DittaV
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Régebben rendszeresen rendeltem az amazonról. Most amikor be akarok lépni, nem elég a jelszavam, mint régen, hanem küld a telefonomra valami kódot, amivel be tudnék lépni, csakhogy ezt a kódot nem kapom meg soha. A másik út választásánál fel sem ajánl olyan opciót, hogy segítséget kérhessek a kód kapcsán. Nem tudom, miért csinálja ezt az amazon.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
DonMedve
addikt
Van fejlemény. Mondtam én, hogy bevárták a másik csomagot. Ma meghozták mind a kettőt egyszerre. Igaz tegnap rájuk telefonáltam, vagy negyedszerre sikerült is elkapnom valakit. Mindegy a lényeg, hogy megjöttek.
-
DonMedve
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Enyém végigjött Lengyelország, Csehország, hol akadt fent? Hát persze, hogy nálunk.
Ezt írja trackbe: “További tranzitidőre van szükség, mivel a címzett egy elszigetelt területen található.”
Az okés, hogy vidéken lakom, községben, de nem kicsi község ráadásul főútvonal mentén ami két nagyvárost köt össze, amelyek közül az egyik megyeszékhely. Átmegy rajtunk a főút.
Másik csomagom Olaszországból jön Németországon keresztül. Track szerint már az is ott van ahol az első rendelésem. Lehet bevárták ne kelljen kétszer jönni.
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Ha valamit rendelek amazonról, meg tudom előbb nézni kivel szállíttat akitől rendelek, mint amikor már kifizettem? Gondolom nem kell itt sem bemutatnom a UPS-t. Bár nekem ezidáig nem volt gondom velük, de most van egy csomagom náluk ami 20K érték, már lassan egy hete késik. Van mégegy ami 40K az is már náluk van itt Magyarországon, de annak csütörtök az érkezési ideje, kiváncsi leszek rá. Szóval azért érdekelne, mert olyantól nem rendelnék ezentúl aki velük szállíttat. -
atee_13
őstag
Rászántam magam és megrendeltem az első Amazonos vásárlást. Még majd olyasmire lenne szükségem, hogy "vásárlási bizonylat" prómós ajándék érvényesítéséhez kellene. Azt merre találom?
Rendeléseim menü pontban ennyi szerepel az itáliánóról fordított translét szerint:
Csomag nyomonkövetése
Rendelés megtekintése vagy szerkesztése
Írjon egy véleményértékelést erről a termék -
smallmer
őstag
válasz
Executioner
üzenetére
Úgy nincsen kedvezmény sajnos

-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Szeretnék a német amazonról 2 terméket rendelni.
Kb. 110 euroval olcsóbb most a 2 termék:
[link] , [link]Mailboxde lenne a postázási cím.
Jól értelmezem azt, hogy ha azt szeretném, hogy csomagolják össze a két terméket, ha külön küldi az amazon, akkor fizetnem kell egyszer egy éves 15.5-ös összecsomagolási díjat + egy doboz díjat + szállítási díjat?
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Tőzsde és gazdaság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- YouTube
- EAFC 26
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- BLACKBOX ServeSwitch octet 724-746-5500 -
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem akarok senkit meggyanúsítani, de eléggé esélyes, hogy a fehérvári elosztóban egyesek bontogatják a csomagokat, ami tetszik nekik kiveszik, a maradékot meg sérülésre hivatkozva visszafordítják. Az ügyfelet úgyis kártéríti az amazon, ők meg kis plusz bevételhez jutnak...
Kiváncsi leszek ideérnek e. Azért köszönöm.