Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD FX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
gg72, Phoenixy: köszi a válaszokat! végül írtam mailt (a chat még mindig nem működik...) kb. fél órán belül jött is a válasz, hogy nyugodjak meg, a csomagon szerepelni fog a számom. remélem tényleg így lesz
-
betyarr
veterán
válasz
betyarr
üzenetére
no, leírom a tapasztalatokat másoknak is: radi8tor ph!órumtárs javaslatára indítottam (volna) egy chat beszélgetést az amazonnal, de hiába írta az oldal, hogy elérhető a chat, mindig hibára futott (több böngészőben és pár óra elteltével is) és így inkább írtam mailt nekik. szerencsére viszonylag hamar válaszoltak is: a szóban forgó cipőt, amit az amazon értékesít, 30 napon belül ingyen visszaküldhetem, ha pl. mérteproblémák adódnának.
a cipőt meg is rendeltem, de ránézve a rendelésre nem szerepel a telefonszámom, csak a címem, pedig meg van adva eredetileg. utoljára vagy 3 éve rendeltem az amazonról és akkor is ez a volt a probléma: nem szerepelt a telefonszámom a csomagon, így a futár sem tudott volna felhívni. már nem emlékszem pontosan, hogy hogy sikerült megoldanom, de asszem a futárszolgálattal vettem fel nagyon nagy nehezen a kapcsolatot és úgy sikerült megoldani az átvételt (anno a munkahelyre rendeltem, aztán állhatott volna ott a futár a világ végéig, mert egy egész campusról volt szó).
namármost, hogy tudom én ezt most elkerülni? írjak az amazonnak, hogy ugyan tegyék már rá a csomagra a mobilszámom? vagy nektek nem volt ilyen tapasztalat? nem járt itt más is így? -
betyarr
veterán
cipőre is él az ingyenes visszaküldés a német oldalon? az eladó az amazon. itt azt olvasom [link], hogy keressem a free return-t a termék áránál. ott viszont nem látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Interactive Brokers társalgó
- Avast! Antivirus topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- KTC M27P20 Pro 27 Mini-LED 4K 160Hz Valódi HDR1000, megkímélt állapot
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest