Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Vasinger! #1594 üzenetére
Ajtó, és nem oldallap. Amik elől vannak, kinyitható ajtók. Arról beszéltem.
Azt nem tudom megmondani, hogy a hűtőnek mennyi hely marad. De ha gondolod, akkor méricskélek egy kicsit a házamban. Bár ez nem 3T, de akkor is, lemérem procitól-falig, és levonunk a biztonság kedvéért 2 centit. Akkor kiderül.
hasonlatra: mikor nem voltam itthon, és nővérem átjött a lányával, akkor Ő(mármint a kislány) nyitogatta, nyitogatta, nyitogatta, reccs. 2 hónappal később megint nem voltam itthon...(akkor a másik bánta)
-
Vasinger!
nagyúr
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
Vasinger! #1590 üzenetére
Körülbelül 1-1,5 centi vastag az a nagy venti. Vékonyabb, mint az átlagos házraszerelhető ventik, és a lapátjai is jobban döntöttek. Valamint igen, azt az 1-1.5 cm helyet a ház belsejéből veszi el.
Viszont ha mindenképpen a két ház között vacilálsz, akkor azt se feledd, hogy a 3T ajtajai fémből vannak(tudtommal). Azt nekem elhiheted, hogy ez sokat számít. Tapasztalat("2 éves unokahúgom" Vs. "AeroEngine II-es ajtók").
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Eagle16 #1591 üzenetére
Jó, a szélességgel nincs is baj, csak a hosszúsággal. 440 mm az rohadt rövid, már elnézést. Egyszerűen nem bírom elképzelni, hogy olyan rövid lenne, még a képen se látszik annyinak. A mostani nagyon régi házam, ami semmi extra, az 490 mm hosszú és ennél még van jóval hosszabb is. Egyébként az Aerocool oldalán minden háznak ugyanakkora méret van megadvan....
Az AC freezer gondoltam, hogy befér, sőt, de nekem egy 17 CM-es hűtő kellene, hogy beférjen, konkrétan egy Mugen 2.
-
Vasinger!
nagyúr
Hát, pedig csendes házat szertnék, a ventit még kicserélném, avval nem lenne baj.
Hasek: Az egy dolog, hogy nem türemkedik ki annyira, de a ventinek van egy szélessége, ha az a szélesség a gép belsejébe veszik el, akkor már baj van...
Megkérhetnék valakit, akinek Aerocool Aeroengine II vagy Extreme Engine 3T háza van, hogy lemérné nekem pontosan, hogy mekkora?( Szélesség, hosszúság, magasság.)
Nagyon megköszönném! -
Hasek
Közösségépítő
válasz
Vasinger! #1587 üzenetére
Nekem is Aeroengine II-es van, és Én is hangosnak találom, ha nem hallgatok zenét, vagy ha nem nézek filmet... Ha csendes házat akarsz, akkor ez nem a legjobb választás.
A 3T-n pedig a nagy venti nem tülemkedik ki annyira, maximum pár millimétert, de az is csak a dísz perem miatt van.
-
Vasinger!
nagyúr
Ha már itt vagyok:
Kinéztem az Aerocool Aeroengine II és a 3T-t. A 3 közül melyiket ajánljátok. Ahogy néztem, rohadt hangos a turbina elöl mind2nél a tech. adatok alapján, személyes vélemény? És, hogy lehet, hogy mind a kettő 20 CM széles, hisz a 3T-n van egy oldalsó venti is, ami keményen kitüremkedik.
-
berlin
csendes tag
Az AE 3T-vel milyen tapasztalataitok vannak?
Most már egész baráti ára van 13-14K.
Mindig is tetszett a T40-emet cserélném le erre.
Kösz
-
Vasinger!
nagyúr
Aeroenginebe kinek mekkora procihűtő fér be? 16-17 CM magas befér?
-
person
senior tag
Valószínű a lapodat nem támogatja vagy nem megfelelő helyre csatlakoztattad. Nálam is csak a system és cpu-fant- tudja vezérelni. Nem kell pwm-es venti nálam a sima 2 pinest is vezérli %-ban. Jelenleg 12-es és 14-es ház ventit vezérel. Csak akkor kapcsolja be őket ha valami melegszik. Először 30 majd ha még jobban melegszik 100 %-ra . Igy ha nem játszom szinte be sem kapcsol.Nagy ritkán a vinyó miatt.Nem kell aggódnom,hogy valami túlmelegszik.Így nagyon halk a gépem még ha 30%-on mennek akkor is. Szóval nálam mügszik.
-
r-chee
őstag
(Speedfan az egy rakás szemét szerintem
.) De mivel nem PWM-es a gyári venti, legegyszerűbb lenne egy ellenállást beforrasztani a piros kábelhez.
Előlapot úgy tudod leszedni, hogy belül, kétoldalt van 3-3 műanyag pöcök (alul-középen-felül), amiket pl. egy fogóval összenyomva lejön az előlap. Ha az alsókat összenyomod és kitolod az előlapot, onnantól könnyen le fog majd jönni.
üdv.
-
Möhe
addikt
hali
azt elülső ventit mivel lehet szabályozni? (AE II)
a speedfan 4.37-es nem csinál semmitilletve az elejét hogyan lehet leszedni cakk pakk,hogy megpucoljam?
-
slynme
csendes tag
cellpeti ha érdekel a véleményem, nekem bejön
pityeszka 12-es ventilátort nyugodtan fölrakhatsz előre, a Revoltec-et tudom ajánlani kb 1500-2000 ft/db
-
pityeszka
őstag
Hali,
első ventit cserélt már vki, milyet érdemes venni és hol kapni egyáltalán ilyen vékonyat?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Gondolkodom,hogy milyen házat vegyek.
Ez az AeroCool Extreme Engine 3T-nek mennyire jó a hűtése?
Csavaros a belseje? -
slynme
csendes tag
Le lehet szedni az ajtókat!!!
Alul egy-egy csavar tartja ezeket, de amugy nem érdemes levenni, én is csak kiváncsiságból szedtem le
-
Eagle16
addikt
válasz
Vasinger! #1566 üzenetére
Szia!
Úgy tudom hogy 1000 RPM lehet a sebessége az elülső ventinek. Van egy kis hangja, de inkább szélzaj. Az ajtót nem lehet leszedni, csak ha letöröd, de nem is ajánlatos levenni, mert nagyon csúnya lesz tőle a házikó. 3 db 12cm-es ventit sehogy se tudsz belerakni a már meglévő 2 gyári mellé, csak a plexis oldalra tudsz felrakni 2db 12cm-eset.
Szerintem 6000Ft-ot simán megér, nem csörög, kattog, nagyon hűvös és még jól is néz ki.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Nagyon gondolkodóba estem, hogy veszek egy ilyen házat.
Pár kérdés: Az első 14-es venti hány RPM-es és milyen hangos?
Második: Le lehet szerelni a kis ajtót elöl?
3.: Hogyan lehet benne elhelyezni 3db 12-es ventit?+még1
. Megérne ez a ház 6000-et?
-
slynme
csendes tag
műanyag ajtaja van, és mágneses! teljesen korrekt.
a hátsó ventit azt lecseréltem 12 cm-es revoltek-re (meg a tápomba is ilyen van), az oldalapra is raktam két 8-ast. bekötegeltem a kábeleket, hogy ne akadályozza a levegő áramlását, meg újra kentem hűtőzsírral, amit csak lehetett, cpu-t, gpu-t, a videókártya ramjait, chipsetet, így most -10 C fokkal hűvösebb minden!
zsír ez ház! nekem bejön
-
person
senior tag
-
slynme
csendes tag
holnap vagy holnapután jön meg elvileg. majd megírom, hogy végül milyen lett. igazából a kinézete miatt válaszottam ezt. az hogy műanyag vagy alumínium, illetve mágneses vagy nem, az majd kiderül!
a mostani házamnak is műanyag ajtaja van, 2 év alatt sosem tört le,
pedig elég kicsi az a pöcök, ami tartja.
-
-
slynme
csendes tag
sziasztok. az aeroengine II-ből állítólag létezik műanyag és alumínium ajtóval szerelt változat is. rendeltem egy ilyen házat, de még nem jött meg.
AEROCOOL AeroEngine II-BBP Jr Fekete
Ha ez műanyag ajtós, akkor azzal nagyon mellé fogok?
Mert igazából nem akarom rúgdosni, meg semmi ilyesmi. -
Mr.Gettoman
tag
nekem már kb 2éve ilyenem van és naon fasza...semmi baj...én a hátsó venti mögötti kis lyukacsos szart kivágtam flexel kb 3x annyi levegő megy ki
-
Eagle16
addikt
Szerintem nem kell oda berakni oldalra egy ventit se. Egy az, hogy nagyon hangos ha nem szabályzod le, kettő meg hogy rontja az elölről hátra áramlást a gépben. Ha csak nem ér el kritikus hőmérsékleteket a procid vagy a videókártyád, ne tegyél oda ventiket.
Elöl legyen a 14cm-es, hátul meg maradhat a 12-es és kész.És még egy jó tanács: a plexit csak puha ronggyal takarítsd, mert különben nagyon hamar karcos lesz.
-
Timyyy
őstag
Hali!
6 napja vettem meg az AeroEngine II házikómat, és tökéletesen működik szerencsére! Mondjuk kicsit nagy váltás volt a régi Codegen házam után, de már nagyon kellett, főleg hogy új belső is várható.A kérdésem annyi lenne, hogy mennyire javasolt 1 v 2 oldalsó venti beszerelése, illetve egyáltalán kinek ajánlott? Nemsokat játszok, és nem is a legújabb játékokkal, ami talán a legnagyobb igényű, az a Sims2 összes kieggel.
-
Eagle16
addikt
válasz
AMD Power #1552 üzenetére
Szerintem nincs. Ezek már eléggé eltérőek.
-
AMD Power
titán
Az Aerocool Aeroengine II-nél van már újabb ház ami ezt a vonalat viszi tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Elden Ring
- Gyúrósok ide!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest