- Azonnali informatikai kérdések órája
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- LG LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
-
slynme
csendes tag
holnap vagy holnapután jön meg elvileg. majd megírom, hogy végül milyen lett. igazából a kinézete miatt válaszottam ezt. az hogy műanyag vagy alumínium, illetve mágneses vagy nem, az majd kiderül!
a mostani házamnak is műanyag ajtaja van, 2 év alatt sosem tört le,
pedig elég kicsi az a pöcök, ami tartja.
-
PeppErKorN
tag
Szvsz semmilyen átalakítás sem durva, ha Neked megfelel és a gépedet sem veszélyezteti.
Arra gondolsz, hogy a teljes 3,5"-es keretet veszed ki és vágsz ki belőle? Ha alaposan zsírtalanítod a felületeket és hagysz időt a sziló teljes térhálósodására, akkor még jó is lehet. A sokkal kisebb fém alkatrész nagyobb frekvenciájú rezonanciáját a ház külső részei így nem tudják lesugározni, az ki sem jut a onnan. -
PeppErKorN
tag
Ha figyeled a paramétereket és mindent rendben találsz, akkor működtesd így, de én egy halk Noctat, vagy Schyte-ot csak beraknék hátra, azok elég csöndeskék szabályozatlanul is.
A Seagate zajongására meg figyelmedbe ajánlom katt777 kolléga cikkét. -
Zollee93
csendes tag
lehet nem egyre gonolunk...javíts ki ha hülyeséget mondok de szerintem Te a Gemini s-et nézted amin 1 venti van ... a gemini 2-n meg 2 van...a szélesség hosszúság az nem is baj mert az ugye a venti miatt olyan 12cm és 24cm lesz viszont a magassága ami nagy baj...175 mm...és az aeroengine 2 szélessége 20cm...ha bele is fér akkoris oldallap miatt sok levegőt nem fog kapni szegény
de remélem összejön a cucc
de köszönöm a segítséget -
PeppErKorN
tag
Szerintem meg jobb lenne a rendszer egészsége érdekében pótolni a hátsó 12-est. Így majdnem az összes hő, amely a gépben fejlődik (ez teljes terhelésen közel 200 Watt!) a tápegységen keresztül távozik.
A 3870-es vs befúvó venti nem jelent problémát, bár nyilván jobb lenne, ha a videokari kifelé fújna (éppen ezért kelle vissza a 12-es).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged