Új hozzászólás Aktív témák
-
slynme
csendes tag
Az én gépem
-
slynme
csendes tag
cellpeti ha érdekel a véleményem, nekem bejön
pityeszka 12-es ventilátort nyugodtan fölrakhatsz előre, a Revoltec-et tudom ajánlani kb 1500-2000 ft/db
-
slynme
csendes tag
Le lehet szedni az ajtókat!!!
Alul egy-egy csavar tartja ezeket, de amugy nem érdemes levenni, én is csak kiváncsiságból szedtem le
-
slynme
csendes tag
műanyag ajtaja van, és mágneses! teljesen korrekt.
a hátsó ventit azt lecseréltem 12 cm-es revoltek-re (meg a tápomba is ilyen van), az oldalapra is raktam két 8-ast. bekötegeltem a kábeleket, hogy ne akadályozza a levegő áramlását, meg újra kentem hűtőzsírral, amit csak lehetett, cpu-t, gpu-t, a videókártya ramjait, chipsetet, így most -10 C fokkal hűvösebb minden!
zsír ez ház! nekem bejön
-
slynme
csendes tag
holnap vagy holnapután jön meg elvileg. majd megírom, hogy végül milyen lett. igazából a kinézete miatt válaszottam ezt. az hogy műanyag vagy alumínium, illetve mágneses vagy nem, az majd kiderül!
a mostani házamnak is műanyag ajtaja van, 2 év alatt sosem tört le,
pedig elég kicsi az a pöcök, ami tartja.
-
slynme
csendes tag
sziasztok. az aeroengine II-ből állítólag létezik műanyag és alumínium ajtóval szerelt változat is. rendeltem egy ilyen házat, de még nem jött meg.
AEROCOOL AeroEngine II-BBP Jr Fekete
Ha ez műanyag ajtós, akkor azzal nagyon mellé fogok?
Mert igazából nem akarom rúgdosni, meg semmi ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest